90 Napos verseny (beszélgetés)
A 102 kiló? :) Na jó tudom nem erre mondtad :)
Most nekem is megállt picit, de érzem, hogy megint beindul. Este ráhajtok a taposóra amit megint 2 napja hanyagolok. :( Fáj a térdem.
Én minden nap ráállok a mérlegre.
Sajnos a szemfogakkal igy szenved, de a többi simán jött neki.
Én is másodszorra csinálom az év elején már lement vele 102 kiló. Most 5-nél tartok, de szeretnék még legalább 3-at, de 5-nek főleg örülnék. :)
A centi nálam is jó:
jan. aug. okt.
derék 104 97 91
csipő 118 109 105
comb 72 67 64
A combomnak örülök nagyon :) Persze a többinek is.
Bocs, véletlenül elküldtem, mielőtt befejeztem volna. Szóval centikben mérve az 5 hetes eredmény:
szept. 10 okt. 17.
mell: 110 cm 106 cm
derék: 95 cm 88 cm
csípő: 105 cm 101 cm
Szóval: sok kilengés után (volt itt minden: esküvő, szüreti bál) végülis örülök, hogy elértem a 70-et (73,6-ról). Én ugyebár másodszorra kezdtem el ebben az évben, így nem olyan látványos az eredmény.
Centikben mérve: szept. 10
Jó reggelt!
Minden fogacskát így megszenvedtek?
Nagyon úgy néz ki,hogy ketten maradtunk ebben a fórumban:D
Azt hiszem én is valami hasonlót fogok tartani,úgynevezett nyers napot:)
Holnap mérlegelsz?
:( Gyüminap :( Ráadásul már megint aludtunk vagy 2 órát. Kibújhatna már az a szemfog.
Megyek megiszom a 2. kávém. :)
JÓ REGGELT!
Hááát nagy a pangás!!!Még megvárom a dominót,aztán uzsgyi az ágy!Éhes vagyok kissé:),de ha alszom,akkor ugye nem eszek:)
Jó éjszakátmindenkinek!
(már,ha valaki ide téved:D)
Szép idő volt ma is,én is kertészkedtem délután egy kicsit,jól esik a meleg napsugár:)Tartalékoljunk,amíg lehet!
Kevesen maradtunk fórumozgatni,a többieknek úgy látszik elkezdödött az év végi hajrá:)Vagy élvezik (jól teszik)a vénasszonyok nyarát.Én is csak azért vagyok ilyen gyakran fenn,mert itt tartom a kapcsolatot skypon a családtagokkal,akik nem egyszerre érhetők el:)
Bízom benne,hogy a diéta azért működik......minden "versenyzőnél":D
:) :) :)
Mi lassan megyünk játszóterezni amig még süt a nap. Csak épp bilizik. :D
Semmi gond!Remélem a többiek is visszatalálnak!
Ma nekem is itthon ragadt a párom,a sofőr,aki vitte volna dolgozni a brigádot 'beintett' reggel:(Más dolga akadt,de annyi gerinc nem szorúlt bele,hogy rendezett volna valakit maga helyett,így a többi 6 ember is itthon maradt.
Ő meg most alszik:)))Ez azt jelenti,hogy egész éjjel bömbölni fog a tv,mert addigra kipiheni magát:(
Bocsi közben felkelt a lánykám és nagyon éhes volt. :)
Ma tészta nap van :D
HHHHuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhh!!!!!!!!!!
Sikerült!!!!!!!!!!!!!!!
Oké!!!Én csináltam a bajt,magam hozom helyre!!!
Abrakadabra!!!!!!!!!
Tűnj el csúnya oldal!!!!!
Már csak két hozzászólás és heuréka!!!!
Igérem többet ilyent nem csinálok!!!
Ancsika!
Ma milyen napod van????
Mármint kajaügyileg???
ha válaszolsz,akkor ilyen nagy sortávokkal,hogy tünjön már el ez a lap!
Köszi!
Én sem tudok most próbáltam.
Nekem is a Mozilla Firefox van :)
Ha van itt valaki,akkor szeretném megkérni,hogy nézze meg az iwiwet,be tud-e lépni!
Nekem nem sikerül ,kiírja,hogy error.....
Másnak is???
én firefoxot használok,ha jól írtam:)
Ma fejtettbableves,rántás és csipetke nélkül,grahamlisztből készült sajtos pogival
csak tudnám mitől függ, hogy valakinek lecsúsznak a hozzászólások az aljára, valakinek meg nem
biztos a böngészőben kellene valamit állítani