90 Napos verseny (beszélgetés)
Ezt nagyon nem hiszem, ahogy magamat ismerem :(
Jó éjt Neked is. Én is most már ugrom a kádba... aztán az ágyba :)
Egy idő után majd hiányozni fog a tanulás!Bármennyire is hihetetlen!!!:)))
Jó éjszakát!
Ja, és most már én is elég régóta állomásozom ezen a 73,6-74,3 kg között... amikor nagyon hánytam, akkor hirtelen lement 73,2 kg-ra, de miután ittam egy kis vizet, és újra megmértem magam, már megint 73,6 kg voltam, úgyhogy ezt nem számítottam be a mérlegelőmbe...
Remélem, hogy ha végre újult erővel visszatérek a fogyókúrához, akkor most már jobban fogok haladni...
Őszintén szólva most én sem tudtam követni a 90 napos diétát a hányásom, és hasmenésem miatt. Nagyon legyengültem, és nem tudtam enni semmit, csak nagy-nehezen vizet inni tudtam, és amikor végre kicsit jobban lettem, akkor igyekeztem többféle dolgot enni, nehogy a tejem elapadjon...
Most még pár napig kúrálgatom magam, azután kezdek újra bele én is a 90 naposba, és a tornába. De most már én nem fogom újrakezdeni a napok számolgatását, mert így sosem jutok a 90 nap végére!!!
Hú, ez a sajtos husi, nagyon jól hangzik :)))
Azt hiszem, hogy ezzel fogom kezdeni, amikor visszatérek :)
De holnap most már tényleg megcsinálom a rántott pontyot, mert arra már nagyon ki vagyok éhezve...
Irigyellek benneteket,akik végig tudjátok a 90 naposat!!!Kb 1 hónapig bírtam(vagy kicsit tovább,már nem emlékszem),és biza nálam is lement 9 kiló!Azóta állandóan csak bíztatom magam,hogy térjek vissza,de egy erőtlen majom vagyok!!:((
A sajtos husi,nagyon guszta!Kár,hogy nincs itthon sajtom,holnapi ebédre jó lett volna!(a fiam elöző életében valószinűleg egér lehetett,mert neki a sajt sajttal a mindene)
sziasztok, régen írtam ide, most felkukucskálok.
Szept.3-óta 90naposozom, 7 kg ment le.
Nagyon jól érzem magam.
A gyüminap nem egyszerű, de megy. A többi meg gyerekjáték, olyan jókat lehet enni!
A mai vacsit gondoltam megosztom Veletek, husinap van és nagyon finomat főztem.
Sajtos hús
a csirkemell/pulykamell-szeleteket kiklopfolom, sózom-borsozom és kevés Vegetával kevert lisztbe forgatom, majd a kicsit kiolajozott trepsibe fektetem a szeleteket szorosan egymás mellé.
Egy nagy doboz teljfölt 3 egész tojással, és összesen kb. 25 dkg reszelt sajttal (vegyesen trappista+füstölt) elkeverek, a masszát sózom, és szoktam bele kicsi pirosaranyat tenni, vagy vegetát, vagy pirospaprikát, ízlés dönti el.
Ráöntöm a husira, betolom a sütőbe és pirosra sütöm.
Fehérjenapra nagyon jó!
Ne csak olvassatok,írjatok is!!!!!Nekem még 8 napom van,hogy 120 alá menjek,(-4)-de nem kell hozzá jóstehetség,hogy tudjam,lehetetlen küldetés:(((((
(annál is inkább,mert brassói volt a vacsi,nem sok,de megvolt:(((()
:) De jóóóóó Mégsem maradtunk kettecskén.
Nekem már nem sok van, de nem akar mozdulni erről a 73 kilóról a mérleg lassan 1 hónapja. Arra leszek kíváncsi január 1.-én mennyit mutat majd?
Remélem 70 alatt leszek :)
A ruhák nekem is nagyon kellemes meglepetést okoznak, mert évekkel ezelőtt elhajtogatott nadrágjaimat hordom.
Ha leadnék még 5 kilót január végéig akkor 1 év alatt 20 kiló mínuszt érnék el. De már ennek a 15-nek is nagyon örülök.:)
Sziasztok!
én továbbra is hűen olvaslak benneteket, igaz a 90 napos megakadt, egyszerűen a folytatáskor becsődöltem. A mérleg kicsit többet mutat, de a centi szinte nem, úgyhogy most egy kis torna és ha nem is 90 napos, de odafigyelős diéta a folytatás. Nagyon jó, hogy tavaly nem jött rám a dzseki, s most viszont igen, így ennél jobb mérleg nem is kell. De azért szeretnék én is tovább araszolgatni lefelé.
szép hétvégét mindenkinek!
Sziasztok,jó reggelt!Örülök,hogy jobban vagy,látom a kilók azért olvadoznak!Miből vizsgázol?Majd,elötte szólj,hogy szorítsunk!
Az este bepacaloztam,de reggel,itt is mínusz 2 kiló volt...........Lehet,hogy Ancsikának igaza van,nem diétázni,hanem jókat enni kéne:))
Sziasztok!
Itt vagyok ám én is :)
Csak voltak magánügyi gondjaim is, azután tegnap meg nagyon beteg voltam... hánytam, ment a hasam, lázas voltam... de most már jobban vagyok, remélem, hogy most már ez így is marad.
Most még kicsit visszább kéne fognom a netezést, mert december elején vizsgázom, de azért majd bekukkolok néha :)
.....................NEM HISZEM EL!!!!!!!!.........
'Anyánk'visszajött hozzánk!!!!Néztem a mérlegelődet,és láttam,hogy fogyogatsz,és csodálkoztam,hogy felénk se nézel!!Ne adjuk fel,tán a többiek is újra visszatalálnak!
Sziaaaaaaaa!
Merre jártál? Már azt hittük ketten maradtunk.
Ma megint lépcsőztem reggel! :) Igaz még csak 500 lépcsőt, de már ez is több a semminél.
Igen megállás nélkül dumál. :) Édes úgy imádom a szövegelését.
Azthiszem kijelenthetem, hogy tényleg ketten maradtunk. :(
Már sok mindent beszél,ugy-e??A bátyám unokája is hasonló korú,(okt.5.-én volt 2 éves),és nagyon rövid alatt elkezdett szinte mindent mondani.Sokáig csak egy-egy szót mondott,aztán,kb 3 hónapja ,mint a"vízfolyás":))(jó,nem mindig értjük):)))Ha,van olyan szó.ami nagyon tetszik neki,akkor nevetve ismételgeti,mint például a "csudajó".
Ne légy lusta!!!(pont én mondom),én is ringatozom a fittbalomon:))))
Ez a meglepetések napja. :) Emma ma először mondta nekem, hogy szeretlek! :) :) :)
IMÁDOM!
Nem lépcsőzök 2 napja. :( Lusta disznó vagyok.
Mindig megfogadom, hogy holnap, de elmarad. :(
Jó bizony! :) Végigaludtuk az éjszakát! :)
Neked is Jó napot! :)
csak a zene nem jön össze:(((De megoldom(remélem)
Tán,keményítőnapra lehet jó,bár utánaolvasgattam a padlizsánnak,és azt mondják rá,hogy gyümölcs....Na,mármost a hagyma semleges,akkor lehet,hogy gyüminapon??!!
Én,most mindennap eszem,mert nem akarom,hogy megromoljon,kidobni meg sajnálom!
Nagyon jól hangzik. Melyik napon jó ez?
Ja és jók a képeid:)
A naplóm utolsó bejegyzése.Egyébként innen a netről keresgettem,aztán összehoztam abból,ami szimpatikus volt,és volt is itthon...
Azért bízzunk benne,hogy a többiek is visszatérnek!Jönnek a korai esték,jobban ráérnek!Reméljük:)!
Hogy készited?
Szerintem is kettecskén maradtunk.