Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » 90 Napos verseny fórum

90 Napos verseny (beszélgetés)

❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
2007. nov. 23. 06:55

Én évek óta nem eszem kenyeret, mert ezek a mostani kenyerek nem izlenek. Volt egy pékség ahol volt holland fekete kenyér, de bezárt.

Mindig elhatározom, hogy sütök itthon jó kis korpás magos kenyeret, mert azt még diétázva is eheti az ember, de nem vitt rá még a lélek. Ha elérem a versenysúlyom körülnézek ez ügyben, mert biztos tudnék finom kenyeret sütni. :)

2007. nov. 23. 06:50

Sziasztok!

Én nagyon nagyon ritkán bűnöztem az elmúl 1 évben. :)

Tényleg igaz, hogy egy nő mindent megtesz, ha gyereket akar vagy nem akar. Na én annyira akarom jövőre, hogy képes vagyok ezért koplalni! :) :) :)

Ha rámjön a nasizhatnék mindig felidézem mennyire kinlódtam a nagy hasammal és milyen rossz volt, hogy nem tudtam aludni és Apa cipőit hordtam.....stb. Mégegyszer nem tudnám végig csinálni. Én szó szerint terhes voltam nem állapotos. :)

Úúúúúúgyis lemegyek 70 kiló alá!

Sajnos még mindig nagyon köhögök és fáj a torkom, de a diéta nem engedi a mézet vagy a negrót. :(

1344. szazala
2007. nov. 23. 06:27
sziaszto!Jó reggelt!NO,kenyérsütő gép!!!Megy a naplómba a dagasztásnélküli csodakenyér!Nem saját találmány!
1343. dindin19 (válaszként erre: 1342. - Szazala)
2007. nov. 22. 21:24

kenyérsütőgéped van, vagy miben sütöd?

a jó kis receptjeidet szívesen olvasom, írd bele a naplódba, vagy a receptek közé

1342. szazala (válaszként erre: 1341. - Dindin19)
2007. nov. 22. 16:26

Sajnos nekem is tetszenek:((Most éppen kenyérsütési mániám van,és nem azért,mert én sütöttem,de gyönyörű és finom(megkostóltam)Nem tudok képet feltölteni,de a hétvégén megfűzöm a nagyfiam,ha lesz ideje segítsen a fotóprojekten:))Ha belegondolok,hogy több,mint két hónapig nem ettem egy falat kenyeret sem!(mondjuk pogácsát,azt igen)

Azt hiszem,én is követem az updietedet!De mostanában trehány disznó vagyok!Rákaptam a gasztroblogokra és folyton bűnbeesek!:((((((((Ez a fránya net az oka!!!(valakire csak rá kell fognom:D)

1341. dindin19
2007. nov. 22. 13:41

szép napot mindenkinek!

pavelancsika meggyógyultál? látom elindultál újra minuszba

szazala tetszenek a receptjeid

már 3,5 napja updatézom!

1340. szazala
2007. nov. 22. 08:41
Jó reggelt!
2007. nov. 21. 22:23
Köszi csajok! :) Hársfatea és bodzatea a menü egész nap. :)
1338. szazala (válaszként erre: 1334. - Pavelancsika)
2007. nov. 21. 19:30
Ancsika,most túl leszel a szokásos téli torokfájáso,aztán le van a gond róla!!Csatlakozom az elöttem szolóhoz:jobbulást!Legalább lehet inni finom kamilla és hársteát:)))
1337. szazala (válaszként erre: 1335. - Dindin19)
2007. nov. 21. 19:26
Jó ötlet ez a túros fasírt:)!
1336. dindin19 (válaszként erre: 1334. - Pavelancsika)
2007. nov. 21. 15:39
jobbulást
1335. dindin19 (válaszként erre: 1333. - Szazala)
2007. nov. 21. 15:39

Fagyasztva vettem a boltba, s reggel 25 perc alatt megsütöttem, tegnap és ma is. nagyon finom!

Most ebédeltem U1 fasírtot. A hűs közé nem kenyeret, hanem túrór tettem. Valahol olvastam. kicsit furcsállottam első olvasásra, de nagyon finom lett. Ugyanúgy fűszereztem, mint a rendeset.

2007. nov. 21. 14:47

Szép napot! :)

Én kinlódok a torokfájással. :( Szerencsére jó az idő lehet csavarogni.

1333. szazala (válaszként erre: 1329. - Dindin19)
2007. nov. 21. 07:22
A fornettit magad alkottad,vagy készétel volt?Ha saját gyártmány,akkor kérek útmutatót:)!köszi!
1332. szazala
2007. nov. 21. 07:19
Jó reggelt!
1331. szazala
2007. nov. 20. 21:27
Hát bizony nagyon nem vagyunk egyformák.......Sokszor elég,ha hisz az ember abban,amit csinál,és az is használ.Még jó,hogy van lehetőség több félét kipróbálni,így mindenki megtalálhatja azt,ami neki a legjobban megfelel,legyen az akár 90 napos,akár SBD vagy éppen *...és még lehet folytatni:)
1330. kisnyussz (válaszként erre: 1328. - Borcsika)
2007. nov. 20. 20:31

A *ban azt nem értem, hogy miért jobb mint egy south beach. Én ételt szeretek enni, nem valami "egyenport", mert ha ételt eszem, akkor az sokkal változatosabb, íze van, tehát sokkal jobb.

Nem tudom a *val mennyit lehet fogyni, south beach-el 2 hét alatt 2-4 kilót, és legalább ott érzem az ízeket. Valódi kaját eszem. Valahogy nekem szimpatikusabb a sajtos csirkemell, grillezett gombakörettel, vagy brokkolipürével, madártej, túróparfé, kőrözött, tojásrántotta, sajtkrémes sonkatekercs zöldsalátával, vagy akár csak egy natúr Activia, mint az hogy egy egyenpor kutyulékot egyek 2 hétig.

De komolyan mi jó a *ban? Hogy tudjátok két hétig enni folyton ugyanazt? :)) Nekem a monoton étkezéstől el szokott menni a kedvem és a kitartásom...

1329. dindin19 (válaszként erre: 1328. - Borcsika)
2007. nov. 20. 19:05

Én csináltam, nézd meg a mérlegelőmben. Az első két hét mindenkinél hatásos volt, ha ismételt, akkor nem akart annyira működni a dolog, még akkor sem, ha tisztességesen végig csinálta. A keserűsó nem leányálom, s a turmix sem túl jó, de egy idő után meg lehet szokni.

Most nem tudnám csinálni.

Ma sütöttem fornetti update 1 csokis és vaníliás stit, na az finom volt! És kibírtam a második napot is...

1328. borcsika
2007. nov. 20. 15:18

Sziasztok!

Ezer éve nem írtam - ezért ég az arcom! -, de mentségemre legyen mondva 2-3 naponta elolvasom, amit Ti írtok. Velem most az a helyzet, hogy 3 és fél kilót fogytam szeptember 10. óta, de úgy, hogy csak az első hónapban tartottam szigorúan a diétát. Őszintén megvallva, már jópár hete nem igazán figyelek a szétválasztásra, azaz abbahagytam a 90 napost. De tartom a 70 kilót. (Tavaly január-februárban 77-ről fogytam le 67-re..., ezért másodszorra már nem annyira látványos az eredmény.)

kisnyussz ötlete jó: a South Beach diétára kellene átváltani, de én azt majd csak januárban szeretném elkezdeni.

26.-ától viszont megcsinálom a 2 hetes *-diétát. Csinálta már valaki közületek? Mik a tapasztalatok?

1327. kisnyussz
2007. nov. 20. 09:28

Akinek kedvence a fehérjenap a 90 naposnál, azt szeretném elcsábítani egy kis South Beach diétára !

Egészségesebb mint a 90 napos, és amikor a 90 napos már megtorpan (pl. már amikor kicsi a túlsúlyod vagy már orvosi értelemben nincs is) és nem hoz további eredményt, a South Beach diéta akkor is működik! Itt nem kell víznapoznod sem, mindennap ehetsz :)

2 hétig olyan mintha csak fehérjenapot tartanál, csak itt gyümölcsöt se lehet enni. Csak magas fehérjetartalmú ételeket, lehetőleg zsírszegényet, husikat, tertermékeket, túrót, sajtot, szóját, gombát, brokkolit, tojást. Ami szénhidrátra szüksége van a szervezetnek azt a diéta sok nyers salátából hivatott fedezni.

Mivel nem eszel cukrot, kenyeret, édeset, semmi olyasmit ami felnyomná a vércukrodat, ezért az nem is zuhan le hirtelen, így nincs vércukor ingadozás, ami a legtöbbször oka az sokszori éhségérzetnek, és a bűnözésnek. Egy idő után nem is kívánod az édes nyalánkságokat, mert a vércukor szinted stabilizálódik, ezért nem is leszel éhes. Szóval akinek van kedve csatlakozzon :)

Akinek még továbbra is működik a 90 napos, annak viszont további sok sikert és kitartást hozzá :)

1326. pavelancsika (válaszként erre: 1325. - Szazala)
2007. nov. 20. 08:27

:) :) :) Akkor biztos nem eszik!

Ma nagyon jó a kedvem. Tegnap 74.6 voltam reggel most meg 73.3. :) Tegnap nagyon elkeseredtem azért is vágtam bele a SBD-ba.

1325. szazala
2007. nov. 20. 04:53

Van itt választék!!!Kapkodhatjuk a fejünket a sok diéáta között,bár szerintem a legjobb az az akupunktúra,ha a tűket az ember nyelvébe szúrkálják:))(és ott is hagyják)

Egyébként szép jó reggelt!

1324. pavelancsika (válaszként erre: 1323. - Szazala)
2007. nov. 19. 21:56

Én majd akkor akarok Norbizni, ha már a kivánt súlyon leszek és megtartani kell amit elértem.

Már próbáltam vele fogyni, de nekem nem sikerült 2 hónap alatt semmi. :( De a barátnőm a szülés után leadott vele 14 kilót.

1323. szazala
2007. nov. 19. 21:43
Újra itt vagyok:)!Megnéztem az SBD-t,az biztos,hogy a héten nem kezdem el,mert még van 4 darab saját sütésű tönkölyös zsemlém,és az 4 reggeli.Mivel rajtam kivül más nem eszi meg a családban,(annál is inkább,mert hétközben csak ketten vagyunk)eldobni meg nem szeretném,így nem tudom megoldani a szénhidrátmentességet!Egyre többet gondolok a Norbi módszerére,hogy délelött módjával jó szénhidrát,és délután inkább visszafogni magam.Annyi sikersztorija van neki is,csak van benne valami.......
2007. nov. 19. 21:00

Te is szülinapos vagy? Akkor neked is

BOLDOG SZÜLINAPOT! :)

1321. pavelancsika (válaszként erre: 1320. - Dindin19)
2007. nov. 19. 20:59

Én azért váltottam, mert elindult visszafelé a nehezen leküzdött 15 kilóm :)

Most megint nagyon lelkes vagyok.

1320. dindin19 (válaszként erre: 1311. - Szazala)
2007. nov. 19. 20:10

köszi! én is 89 szerettem volna lenni, de messze vagyok tőle, sőt messzire kerülöm a mérleget is. ha újra 95-t leszek, akkor frissítem a mérlegelőmet.

A mai napom update 1 volt, most megakarom fogni, menteni, ami menthető, amíg a ruhák nem büntetnek.

1319. szazala
2007. nov. 19. 18:56

Utána nézek,de valamibe megint nagyon bele kéne fognom,mert mostanában gasztrobloggfüggőlettem:(((Ez pedig azzal jár,hogy baromi finomakat fözők.Ez még hagyján!!!,de milyen szakács,aki nem kostólja meg a föztjét???!!!Még,ha csak kostólgatnám:((((!!!!!!

Holnap referálok,hogy mire jutottam:)))))))))))

1318. pavelancsika (válaszként erre: 1317. - Szazala)
2007. nov. 19. 18:37

Nem megyek el. :) Attól még maradhatok, hogy már nem csinálom. Remélem! :)

Te nem csatlakozol a SBD-hoz?

1317. szazala (válaszként erre: 1316. - Pavelancsika)
2007. nov. 19. 18:23
Köszönöm!Akkor itt is hagysz bennünket??:(((Én se mentem sehova,pedig már egy hónapja nem kilencvenezek.................
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook