90 napos diéta 2013.03.13-tól - Ki tart velem? :) (beszélgetés)
Sziasztok! Nekem is jó lenne fogyni. Még eddig sohasem fogyókúráztam, de itt az alkalom.:)))))
Sok jót olvastam erről a diétáról.
Szia!
Igen, tudom, eszem is, csak "kevés" még egyelőre és hosszú távon attól félek hamar ráunok. Narancsot meg sem próbálom a sok sava miatt, csak rontanék az éhségemen:D (diéta előtt is csak zsíros ételek után ettem)
Szia!
De jó neked, hogy már -6kg-nál tartasz! Nagyon ügyes vagy.
A banán is ehető gyümölcsnapon. :)
Ha neked ez válik be, akkor legyen mindig banán.
Esetleg vegyítsd egy kis zöld almával...
Az aszaltgyümiket tényleg nem ajánlom a magas cukor tartalom miatt.
Rendben:)
Egyelőre nekem van kérdésem: banánon kívül minden gyümitől megéhezek, elég nehéz így a gyümölcsnap, kinek van ötelete, tapasztalata? Egyelőre aszalt dolgokkal, meg olajos magokkal próbálkozok a sav ellen, de hát az aszalt cucc cukrozott ugye, az olajos meg nem valami diétás...
Azigen!
Nagyon ügyes, le a kalappal:)
Gratulálok neki, nagyon ügyes! :)
Szerintem az még nem olyan nagy gond ha becsúszik mondjuk egy-egy bűnözős nap. Mondjuk a Húsvét vasárnap és hétfő. Ettől még nem dől össze a világ. ;)
De jó! :)
Csatlakozz csak bátran és kérlek oszd majd meg velem/velünk a tapasztalataitokat. :)
A fiam tavaly ősszel kezdte, karácsonyra le is ment az a 90 nap. Akkor tartott egy kis szünetet, majd újév körül újrakezdte, és húsvét előtt fejezi be.
Eddig összesen 25 kiló ment le róla. Még 8-at szeretne fogyni, mert 180 cm magas és a 80 kilót lőtte be célsúlynak.
Szerintem még egyet végig fog csinálni, és akkor csatlakozok én is, de húsvét előtt nem szeretnék, mert nagy a kísértés. Aki ennek ellenére elkezdi most, annak sok sikert. :-)
Sziasztok!
Én a férjemmel együtt kezdtem 0304-én, szóval ma húsos nap van, de azért csatlakoznék, figyelnék:)
Szia!
Köszönöm szépen, olvasgatlak majd titeket is. :)
Szia!
Ha esetleg kérdésetek van a "mi" fórumunkon tudsz kérdezni. Többen vagyunk és aktívak, mindig van fenn valaki. Én jan. 01-től csinálom és csak ajánlani tudom.
Szép napot mindekinek!
Sziasztok!
Sokat olvastam már a 90 napos diétáról, személyesen is ismerek olyanokat akik végig csinálták már és kivétel nélkül mindenkinek bevált.
Ebben az évben már több mindent kipróbáltam, de csak egy helyben toporgok, ezért úgy döntöttem: kipróbálom én is. :)
De együtt ugye mindig könnyebb, ezért csatlakozni vágyó társakat keresek - akikkel bíztathatnánk, támogathatnánk egymást a nehezebb pillanatok átvészelésében.
Szép napot kívánok mindenkinek! :)