90 napos diéta 01.07-től (beszélgetés)
Nálunk a fiam mindig jó alvó volt,havi szinten egy-két éjszakai felsírással. Aztán másfél évesen,mint utóbb kiderült,megindultak a rágófogai,katasztrófa volt minden éjjel. Ami persze nem lett volna gond,ha közben nem vagyok 6 hónapos terhes az utánpótlással:-)
Utána a kicsivel már meg sem kottyant az első éjjel 3szor evös időszak!:-)
Azért nekem úgy közbe-közbe hiányzik ez a picibaba kor.
Szép napot mindenkinek :)
Micsoda élet volt itt az éjjel.. Buliii :) :)
Az éjszakázáshoz annyit szólnék, hogy sose felejtem el, mikor azért fohászkodtam, hogy csak EGY csak EGYETLEN EGY éjszakát tudjak megszakítás nélkül végig aludni... Húzós az ilyen, de a gyerekekért mindent, hisz a gyermek szent és sérthetetlen :)
Mindenkinek gratulálok, hogy kibírta a tegnapi napot!! Csak így tovább :)
Nekem ma gyümölcs napom van... Majd meglátjuk mit hoz ki belőlem, vagy házi sárkányt, vagy kis angyalkát... :D :D :D
Dexii, a szédülés a vércukor szint leesése lehet. Olyankor 2 dl vízbe keverj 2 k.kanál cukrot. Akkor félre kell tenni a diétát, mert abból bajod is lehet! Tudom, mert jártam már így. És nagyon vigyázni kell magadra, hisz a babácskád még picinke, nem szabad rosszul lenni, sőt ha rosszul érzed magad a baba is észre veszi...
Kitartást mára mindenkinek :)))
Jo reggelt!
Örúlök, hogy jól vagy! Nem lehet könnyű az éjszakázás, de legalább van egy lelkes párod, aki segít. :-)
Kitartást Mindenkinek, ez a nap is csak 24 órából áll! :-)
igen, én is ettől tartok, ezért eszek pér szem pufit...
amúgy esze ágában nincs aludni... most ringattam fél órát... eredmény: a karom leszakad, már 2szer elaludt a kezemben, de valamiért sírva felriad... most vigyorog... apa a soros:D
egyszer csak elalszik:D nektek jóéjt!
Majdnem. 1,2l gyógynövény tea, 0,5l viz, 0,5l gyümi tea, 1l Hohes-c (reggeli,ebéd,vacsora).
Vigyázz nagyon az ennyire kevés étellel a pindur miatt. Én amikor ennyire keveset ettem mint te (kb 10 éve), szó szerint összecsuklottam az egyik nap. Még jo, hogy otthon voltunk. Viszont a fiam is majd frászt kapott, meg a többiek is. Leesett a vérnyomásom (amugy is alacsony) és a vércukrom. Utána figyeltem arra mindig, hogy ne legyen megint ilyen - hozzáteszem 1 év alatt lement 30kg. Nehogy bajod legyen! Remélem minden ok és már alszik nálatok mindenki.
próbáltam, aszalt barackot ettem ma... semmi eredmény:(
nah de majdcsak lesz jobb is:D még hátravan egynehány gyüminap basszus...:D
én is szédülök ilyenkor, de ez a nem evéstől van
legalább is nekem
pár szem aszalt gyümi jót tesz
Sziasztok,
nekem anno, úgy ment könnyen a víznap, ha dolgoztam, mert akkor egész nap meló, nem volt idő enni, csak inni, az estét meg könnyen ki lehetett bírni, korán lefeküdni aludni :)
Még valamit akartam írni, de mire ide jutottam kiment a fejemből :( Na majd később!
Huhh milyen élet volt ma itt:D nagyon lefoglalt a kisfiam az elmúlt 2 napban... volt mit visszaolvasni:D
nekem ma gyüminapom volt... hát... ezt valahogy nem tudom megszokni:D asszem ha lejár a 90 nap (és kitartok...) akkor egy darabig gyümölcs magját se lássam...:D a napomat most pisztácia, kávé és pár szem kukipufi mentette meg...
sajnos valamiért nagyon szédülök, nem tudom a diéta vagy az időjárás miatt, vagy esetleg a kettő együtt, mindenesetre nem valami szerencsés, mert egyedül vagyok itthon a 7 hós kisfiammal... még jó, hogy már stabilan mászik és nem nekem kell cipelnem állandóan Á-ból B-be:D:D:D
HOLNAP HÚÚÚÚÚS:D:D:D:D:D
egy marék mogyorót vagy valami magot ajánlok hozzá, mert savat csinál
legalábbis nekem :)
Tuléltem a mai napot! Szoó szerint. A lötty napot csak hétvégére tegyétek, mert munka mellett kemény. Sokkal nehezebb összpontosítani éhesen. :-(
Akármi akármit mond: a viztől nem lehet jóllakni.
Látom belelendültetek a beszélgetésbe. :-)
próbáld ki a mixet amit csináltam
egész nap nem voltam éhes, megittam az 1 liter gyümilét a 2 liter zöldteából még van egy kicsi még azt eliszogatom 10 ig
sőt úgy érzem tele van a pocim :)
Nálam az indulás 90
cél 70
Na mármost sikerül-e, az a másik nagy kérdés... Sikerülnie kell!!! :)
Én is épp ma a naptárt bámulva láttam hogy ez már a 3. HETÜNK CSAJOK!!!!! :D :D
Ez aztán a sikerélmény, minden nyafogás ellenére :D :D
Én is kb 65 szeretnék lenni:)
78ról indultam.
Egyébként lányok, 2,5 hétnél tartunk (kerekítek kicsit:):)
és nagyon büszke vagyok magunkra!:)
Nagyon szorítok hogy sikerüljön!!! :)
Nekem elég lenne "csak" 20kg.. De ha annyi nem megy le, a 15-el is elégedett leszek. Viszont arra leszek majd kíváncsi, hogy vajon ha lekerül rólunk a nagykabát tavasszal, mennyire lesz sikerélményünk :))) Alig várom hogy egyeseknek felkelljen kötni az állát! :D :D És azt is nagyon várom, hogy a diéta végén elkészítsem a fotót, ami megmutatja mekkora az eltérés :))
igen tudom :)
csak én egyből szeretnék sokat fogyni :D tudom ezt nem lehet szeretnék újból 65 kg lenni
ha szépen megy lefelé nem keseredek el
viszont eddig mikor ezzel fogytam mindig lement szépen 15 kg
igaz most 25 kell de megpróbálok kitartani