Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » 90 napos diéta 01.07-től fórum

90 napos diéta 01.07-től (beszélgetés)

445. Shephard (válaszként erre: 442. - Flex76)
2013. jan. 23. 14:35

Szia,

persze hogy lehet enni madártejet édesítővel, nagyon is :)

Natúr joghurtot is, de nem gyümiset, mert ugye azt csak magában lehet délelőtt, de ha teszel vanília aromát és édesítőt a natúr joghurtba, akkor olyan mintha krémtúrót ennél :)

A puding már neccesebb, mert abban sok 'rejtett' dolog van, de néha-néha még az is beleférhet édesítővel :)

2013. jan. 23. 14:35

Jó kérdéseid vannak. Az az igazság, hogy én egyáltalán nem eszem édességet (kivéve az 1-2 szem étcsokit vagy azt, amikor elcsábúltam).

A pudingot én max. szénhidrát napra mondanám, az összetevői miatt.

Natur joghurt, kefír, sajt, túró, felvágott, stb. ok, mehet.

A madártejet meghagynám a gyakorlott cukrászkodóknak, mert nem igazán tudom, hogy mi kell bele.

443. Adrenn22 (válaszként erre: 438. - Flex76)
2013. jan. 23. 14:32

Szia!

Mennyit adtál le?Én hétfőn kezdtem újra...

442. Flex76 (válaszként erre: 441. - Patapucs)
2013. jan. 23. 14:20

Koszonom Szepen!

Es mar gyorsan lenne is egy kerdesem. Ma feherje napom van, es estere ugy gondoltam hogy egy kismadartejet eszem. Persze edesitovel csinalnam.

Szerintetek lehet? Esmeg egy kerdes, a mai napon lehet enni joghurtot, vagy pudingot? Mar eleg regen csinaltam ezt a dietat nem emlekszem.

441. patapucs (válaszként erre: 438. - Flex76)
2013. jan. 23. 14:15

Szia!

Isten hozott a csapatban! :-)

Sok sikert Neked is! :-)

440. patapucs (válaszként erre: 436. - Shephard)
2013. jan. 23. 14:14

Én meg fogom csinálni, mert egyre jobban dereng, hogy megette a fánkot régen. Ha nem, akkor apámban úgyis bízhatok...ő tutira elpusztítja. :-D

Lehet, hogy butát kérdezek, de honnan tudod, hogy megkelt a sütőben? Csak abból, hogy szépen feldagad vagy van még vmi amit nézni kell?

dexiii,

Ha vigasztal, én is túlettem magam. Olyan éhes voltam, hogy kimaradt a citromos víz is és bármennyire igyekeztem lassan enni, mégis túl hirtelen volt a gyomromnak. Most halódok....

439. fiamette (válaszként erre: 432. - Patapucs)
2013. jan. 23. 14:10
óóó minden más édesség megy neki :)
438. Flex76
2013. jan. 23. 13:54

Sziasztok!

Csatlakoznék hozzatok, ma kezdtem ismet a dietat. Egyszer mar sikerult eleg sok kilotol megszabadulnom, ezzel a modszerrel. Jelenleg 7 kg-t szeretnek leadni.

437. Shephard (válaszként erre: 435. - Dexiii)
2013. jan. 23. 13:42
Amerikai fánkot tudsz sütni sütőben, annak speciális sütőformája van, meg más a tésztája is. Szerintem ha a magyar fánkot olajban kisütöd és papírtörlőre teszed még belefér a napba :)
436. Shephard (válaszként erre: 432. - Patapucs)
2013. jan. 23. 13:39
Felteszem majd este, mert most még nem engedi, mert tegnap este is tettem fel egy receptet ami jó fehérjenapra, és el kell telnie 24 órának a köv. recept felrakásig! De majd igyekszek :) Ennek a fánknak 1 óra kelés kell, persze kelesztő tálban kevesebb, meg van még egy trükköm, ha nagyon nincs időm várni a kelesztésre, akkor előmelegítem a sütőt kb 3-5 percig, és mikor bedagasztottam a tésztát beteszem a lekapcsolt sütőbe, hipp-hopp megkel :)
435. dexiii
2013. jan. 23. 13:39

vééégre hús nap:D asszem ebédre egy kissé (...) túlettem magam... sült csirkecomb, uborka volt a menü.

huhh ezer éve nem ettem én sem fánkot... (mióta nem a szüleimmel élek kb 2szer...-4év-)

légyszi dobjátok fel a receptet, én tuti megcsinálom szénhidrát napon. Szerintetek meg lehet sütni sütőben is? Persze nem lesz olyan az íze, de jó lenne ha azért diéta alatt nem ennék ilyen olajban sült kaját:D

2013. jan. 23. 13:30
*jó nagy edénybe* akart lenni :D :D Azt hiszem az éhség kiakasztja az ujjaimat is :D :D :D
433. Juli-anya (válaszként erre: 432. - Patapucs)
2013. jan. 23. 13:29
Igen, kell keltetni a tésztát.Ma 2 órát keltettem, és seperc alatt kisütöttem. De ha van kelesztő tálad, azzal sokkal egyszerűbb. Régen használtam én is, de valahogy maradtam az anyukám szokásánál. Jó vagy edénybe, és letakarni :)))
432. patapucs (válaszként erre: 429. - Shephard)
2013. jan. 23. 13:23

Nem dobod fel ide a receptjét? A fiam úgyis laktóz érzékeny, a rendes tejet/tejterméket neki amúgy sem lehet enni (persze most már van laktóz mentes is) és holnap után szénhidrát napom lesz.... :-)

Már csak az idővel leszek bajban...nem tudom, hogy ki mit dolgozik, de nálam 6-1/27 mire hazaérek. Vacsora, nekem torna, fürdés, stb.

Juli-anya,

mennyi idő megcsinálni egy kisebb adagot? Hosszú idő? Mármint ha jól emlékszem anyám pihentette is a tésztát.

fiamette,

Ilyen ritka fehér hollók azért akadnak. :-)

Az ex férjem egyáltán nem ette az édességet. Gyerekként a kakaós csigát tudták bediktálni időnként a szülei és ennyi. Most már közel a 40hez megeszi a fagyit és a csokit. Aztán kb. ennyiről tudok. Palacsintából pedig csak a sósat Pld. hortobágyi húsos. Viszont egyszer járt eddig fogorvosnál, amikor egyszer foggal nyitotta ki a sörösüveget és lepattant a zománcból egy darabka. Szóval előnye is van a dolognak.

431. Juli-anya (válaszként erre: 429. - Shephard)
2013. jan. 23. 13:22

Szia :)

Hogy birod a diétát? :) könnyen? Vagy kevésbé?

Jó ötlet , hogy tej nélkül készítsem a fánkot, ha olyan napom lesz :) Lehet ki is próbálom. De ma még gyümölcsön vagyok, aztán nem eszek ujra 4 napig gyümölcsöt..azt hiszem gyümölcs fóbiám lesz... :D :D :D

430. Juli-anya (válaszként erre: 428. - Fiamette)
2013. jan. 23. 13:20

Kis csodabogár a gyermeked :) Én sem hallottam még ilyenről, de ezek szerint van.

Én ma alig birom ki, hogy ne vágjak be 1 fánkot.. Ez a legnehezebb. A családnak megkell főzni, mese nincs, én meg bírjam ki... :/ De kifogom :) Mert... találtam még 1 nadrágot a szekrény mélyén... és hát azt hiszem azért keményen megkell dolgozni, hogy újra rám jöjjön!!!

2013. jan. 23. 13:13

Sziasztok,

van egy fánk recept, amit lehet enni a 90 napos szénhidrát napján is, nincs benne tej, és csak 1 tojás kell hozzá, ami aztán szétoszlik majd a sok fánk között, így lekvárral fogyasztható :) Én terveztem ma megcsinálni, de végül pizza lesz :)

428. fiamette (válaszként erre: 427. - Juli-anya)
2013. jan. 23. 13:12

nekem a középső gyerekem nem eszi meg sem a fánkot sem a palacsintát

soha nem hallottam másik ilyen gyerekről :)

megvolt az ebédem, alig tudtam enni

427. Juli-anya (válaszként erre: 426. - Patapucs)
2013. jan. 23. 12:58

A fánkot minden gyerek szereti :) Jó barack lekváros fánk, leszórva porcukorral... Nincs az a gyerek aki nem enné meg :) Báris nálunk így a menő :)

Tessék estére egy keveset bedagasztani :) 1 próbát megér :)))

2013. jan. 23. 12:49

Húú, fánk! Idejét sem tudom mikor ettem finom házi fánkot. Azt kemény megcsinálni, stramm asszonyka vagy! :-)

Nálunk az a fura helyzet van, hogy a fiam egy-két édességet eszik meg: kókuszgolyó, piskóta csokiöntettel, kókuszos piskóta kocka, isler és a palacsinta (csak a lekváros). Azt hiszem a fánkot megenné, de olyan régen ettünk, hogy ezt nem tudom. Ezeket pedig nem nehéz megcsinálni, még nekem is megy - gyakorlatlan cukrásznak. :-)

425. Juli-anya (válaszként erre: 424. - Patapucs)
2013. jan. 23. 12:33

Igen, a nyáron nekem is fura volt nagyon, mert egyszer az egyik, majd a másik nem volt itthon... És a csend, aminek azelőtt örültem, kezdett idegesítő lenni :))

Hanem... kisütöttem vagy 50 fánkot... Azt hiszem kiakadok... Piszok éhes vagyok, jó lenne 1 falatka belőle, de azért kibírom... valahogy.... :/

2013. jan. 23. 11:50

Aranyos lehet a lányod! :-))

Hát, pár éve még úgy laktunk anyáméknál, hogy anyu-apu-hugom-öcsém-fiam és én (+ egy ideig szegény nagyapám).

Nekem az is fura volt, amikor kezdtünk elszállíngózni anyuéktól.

Vhogy olyan csend volt. Áthidaló megoldásként anyunál a nagyszobában mindig ment a tv csendes morajként, alaphangon. :-))))

423. Juli-anya (válaszként erre: 421. - Patapucs)
2013. jan. 23. 11:39

Az nagyon jó dolog :)))) Egyszer a lányom azt mondta, mikor tanulták hogy régen nem volt ritka hogy 1 családban volt 5-8 gyermek is, hogy:

-Anyaaaa... Majd ha neked 9 unokád lesz...

Most elképzelhetitek azt a bamba és meglepett képet amit vágtam.. :D :D :D És mikor mondtam neki, hogy adná az ég, hogy megérjem azt, de hogy is jött ki a 9??!!! Azt válaszolta, hogy hát mindenkinek lesz 3! :D :D Nekik természetes hogy 3-an vannak testvérek :))

422. patapucs (válaszként erre: 421. - Patapucs)
2013. jan. 23. 11:27
bocsi, mármint hangzavar nem hanzavar. :-)
421. patapucs (válaszként erre: 419. - Juli-anya)
2013. jan. 23. 11:26

Nálunk akkor van hanzavar, amikor anyámnál összegyűlünk. :-)

2 nagyszülő, a hugom-öcsém-én, a barátom, a fiam, a hugom és a férje és a kisfia, az öcsém és a párja és a kislánya. :-)))

Hiába van 1 nagyszoba + 3fél, mindenki a nagyszobában és mellette az ebédlőben tobzódik és persze egyszerre beszél. :-)

420. Juli-anya (válaszként erre: 418. - Patapucs)
2013. jan. 23. 11:12

Ezzel én is így vagyok, örülök hogy az éjszakázós részt elfeledhettem. Nálunk is vannak azért felriadt éjszakák, de az nagyon ritka, hála az égnek!!

Én is számolok.. de ma nem nagy változatosság lesz... Gyümölcs.. gyümölcs.. gyümölcs.. :) de én vagyok az erősebb :P :)

Mindjárt iszom 1 kávét, az majd felráz :)))

Kitartááááááááááás :)))

419. Juli-anya (válaszként erre: 417. - Fiamette)
2013. jan. 23. 11:09

Szép napot neked is :)

Szép népes családod van :) És gondolom hasonlítatok ti is az olasz család mintájára, épp úgy mint mi, állandó a hangzavar :)))) Nálunk akkor van némi nyugalom, ha suliban vannak :))

Nekem 2 fiam és 1 lányom van :) Gábor 16 lesz, Eszter 13 lesz, Péter 10 lesz az idén :)))

2013. jan. 23. 11:09

Minden csodálatom azoké, akik jól bírják ezt az éjszakázos dolgot.

Én nem bánom, hogy már túl vagyok rajta, engem kegyetlenül leterhelt anno.

Előfordult azért nálunk is tavaly, hogy a fiamnál a földön aludtam éjjel, mert olyan rosszul volt, de szerencsére ez már ritka.

Most már én is visszaszámolok ebédig. Méregtelenítés ide vagy oda - éhes vagyok!

2013. jan. 23. 10:04

jó reggelt

én is már lassan 4 éve nem alszom át az éjjeleket, mert hol a kicsi kel, hol a nagyobb szerencsére a legnagyobbal már nincs ilyen gond :)

3 lányom van egy lassan 10 éves egy 3 éves és egy 1,5 éves

szerencsére nem vagyok éhes még :) pedig már csak 2 óra az ebédig

416. Juli-anya (válaszként erre: 415. - Taurus82)
2013. jan. 23. 08:48

Ismerős a helyzet :) Nálunk 6 év alatt született 3 gyermek :) 5 évet folyamatosan pelusoztam... Ne mondjak semmit :) A 2 "kicsi" között csak 2év4 hónap van :)) De megérte, mégha időnként jó nagyokat vitázunk is :P :D

A pici baba kor meg nekem is hiányzik időnként. Főleg ha egy babácskát látok, vagy dajkálgatok... Totál elérzékenyülök olyankor :)))

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook