Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » 90 napos diéta 01.07-től fórum

90 napos diéta 01.07-től (beszélgetés)

2013. jan. 24. 09:59

Szép napot mindenkinek :)

és persze kitartást a mai naphoz is

474. patapucs (válaszként erre: 473. - Shephard)
2013. jan. 24. 09:50

Jó reggelit Mindenkinek! :-)

Elolvastam, átnéztem, szerintem tök jó.

ha lesz egy kis időm meg is csinálom / sajna hétköznap esélytelen, tegnap is 7re értem haza a melóból:-((

2013. jan. 23. 23:30
Feltettem a fánk receptet a receptek közé, remélem másoknak is tetszeni fog. Kicsit más mint a klasszikus szalagos fánk, de fánk, és ez diéta idején nagy dolog :)
472. Shephard (válaszként erre: 471. - Dexiii)
2013. jan. 23. 23:23
Sajnos én is ismerem az efféle orvosi tévedést, anno 15 évesen volt nőgyógyászati problémám, és persze pont olyan gyógyszert írt fel a doki amit nem lehetett volna, ami miatt élet-halál között voltam, Anyumnak mondták hogy készüljön fel a legrosszabbra is, de mindhárom alkalommal felépültem. Felborult a hormonháztartásom, de nem tudták miért, azóta is gyógyszert szedek rá, és nem tudják hogy lehetne rendbehozni, klassz, a dokik szerint talán majd az első babám orvosolja, talán. Emiatt van, hogy hiába fogyózok, lemegy aztán szépen lassan visszakúszik, ezt játszom már 16 éve, de egyzser talán vége lesz, optimista vagyok :) Meg jó lenne nemsokára babázni is, ha az ég is úgy akarja :)
471. dexiii (válaszként erre: 470. - Shephard)
2013. jan. 23. 22:39

az igaz, bár sajnos rám elég gyorsan (kicsit több, mint fél év alatt) jött fel 25 kg, amikor rossz fogamzásgátlót írt fel nekem a doki... utána járhattam endokrinológushoz meg dietetikushoz, hogy rendbe hozzák a baj... totálisan felborult a hormonháztartásom, szinte nem is termelt a szervezetem női hormont... gyógyszert kellett szednem és 1200 kalóriás diétát tartanom... 2 hóig birtam, aztán mivel egy dekát sem fogytam abbahagytam...

jah és azt mondták lehet nem lehet majd gyerekem... tömör gyönyör volt mit ne mondjak...

de hálisten sikerült mégis teherbe esnem és most volt 7 hós a kisfiam:D

miatta is akarom most végre visszanyerni a régi önmagam...ez a legösztönzőbb a világom:D

470. Shephard (válaszként erre: 469. - Dexiii)
2013. jan. 23. 21:35
Ha lassan mennek le a kilók, az tartós fogyás is lehet, meg végül is a plusz kg-k sem 1 hónap alatt jöttek fel ránk :)
469. dexiii
2013. jan. 23. 21:21

nem győzöm visszaolvasni a napot:D nah de azért csak sikerül...:D:D:D

annyira jó olvasni, hogy másnak is tele a puttonya a gyümölcsökkel... már alig várom, mikor a végén azt fogom olvasgatni, hogy x 20, y 25 kg-tól szabadult meg!!!:D:D:D milyen jó is lesz majd, pláne ha én is ilyen szép számot biggyesztek ide... juhhuuuu

amúgy én most járok 4 kg-nál... úgy látom lassan, de azért csak történik valami:D

468. Juli-anya (válaszként erre: 467. - Taurus82)
2013. jan. 23. 21:21

Nálam a gyerekek normális szüléssel jöttek a világra. Nem kellett semmi beavatkozás.

Gábor 1997.04.06

Eszter 2000.12.13

Péter 2003.04.06

:)

Bocsika, nem voltam ma délután valami közlékeny és aktív. Kicsit (nagyon) szétestem.. :(((((

467. taurus82 (válaszként erre: 464. - Juli-anya)
2013. jan. 23. 21:00

Az én kisfiamat Somának hívják.

Nálunk annyi összecsengés van a két gyerkőc között,h mindketten 41+4 napra,oxitocinos indítással születtek.:-)

Nálad magától indult be mindkét srácnál?tényleg különleges:-) a kislányod mikor született?

2013. jan. 23. 20:16
Hú de nagy csönd lett az elmúlt órákban itt :)
465. patapucs (válaszként erre: 464. - Juli-anya)
2013. jan. 23. 16:57

Micsoda véletlenek vannak! :-)

Nálunk anyám márc.30, a hugom márc 30 és apum anyukája is márc 30 volt. :-)

464. Juli-anya (válaszként erre: 463. - Taurus82)
2013. jan. 23. 16:52

Igen? :))) Nekem mind2 fiam akkr született :)) De nem ikrek. Napra 6 év van köztük! Mind a 2 alkalommal vasárnap volt. Sokan rácsodálkoznak ha mondom , és nem is igazán akarják elhinni, mert az hogy 2 testvér 1 napon szülessen, nagyon ritka :))

És hogy hívják a kisfiadat? :) Enyém Gábor és Péter :)

463. taurus82 (válaszként erre: 458. - Juli-anya)
2013. jan. 23. 16:04
Április 6?ne csináld,az én fiam is akkor született!:-):-):-):-)
462. patapucs (válaszként erre: 459. - Juli-anya)
2013. jan. 23. 15:52

:-D

Én olyan jókat derültem rajta.

Mondtam is neki, hogy ez tényleg olyan Nekem való (főleg a tegnapi koplalós nap után). :-)

461. Shephard (válaszként erre: 458. - Juli-anya)
2013. jan. 23. 15:48
Megcsináltam a képet, szemből, oldalról is, aztán már majd csak várni kell erre a pár napra, hogy elteljen :) Meg persze betartani a szabályokat, és akkor lesz is különbség :)
460. Juli-anya (válaszként erre: 456. - Taurus82)
2013. jan. 23. 15:36

Én is piszok éhes vagyok!!! de ki az erősebb? Hát ÉN! :D :D

Én meg azt vettem észre változásként hogy a nadrágban a jobb combom nem annyira feszül mint a bal. Előkaptam a mérőszalagot, és 2 cm a különbség! :) De a 6-ig kiszeretném bírni.... :)

459. Juli-anya (válaszként erre: 457. - Patapucs)
2013. jan. 23. 15:34
Nem semmi a kollégád! :D :D :D
458. Juli-anya (válaszként erre: 455. - Shephard)
2013. jan. 23. 15:32

Akkor tessék megcsinálni azt a fotót! És a 90 nap elteltével szépen közzé tesszük. Én benne vagyok! :) Remélem addig ki is tartok... Ugyan abban a ruhában fogok akkor is képet készíteni. Remélem a nadrágot majd fognom kell hogy le ne essen rólam!!!!! :))

Szinte magam előtt látom.... :DDDDDD Azért addig sok víz lefolyik a Tiszán. de ha minden klappol, akkor a fiaim szülinapján április 6-án bizony kibiggyesztem magam ide :))) Előtte-Utána címszó alatt :D :D :D

Ezt a tuti fogyókúrát a kollégám nekem ajánlotta (vhol a neten olvasta):

A tuti fogyókúra:

HÉTFŐ:

Reggeli: Alma.

Ebéd: Tejfölös paprikáscsirke illatának mély beszippantása, az asztalon hagyott morzsák, savanyúsággal.

Vacsora: 2 dl aludttej savója, néhány cukrászsütemény receptjének lemásolása.

KEDD:

Reggeli: Sárgarépa saját zsírjában, rágógumi.

Ebéd: Hatalmas tál töltöttkáposzta és a hozzávaló friss kenyér megtekintése, az edények elmosogatása.

Vacsora: A szabad szemmel is jól látható darabka sovány sajt reszelt káposztatorzsával megszórva.

SZERDA:

Reggeli: 5-6 teljes jógalégzés, félbevágott főtt tojás sárgájának a fele, de abból amennyi belefér.

Ebéd: Bécsi szelet és sült krumpli készítésekor lejátszódó fizikai és kémiai folyamatok elemzése céklával. Nagy tál túróslepény lefényképezése.

Vacsora: A képek előhívása, savanyú uborka, hashajtó.

CSÜTÖRTÖK:

Reggeli: 1 db fürjtojásból készült rántotta, utána kifli, gyulai kolbász és vaj segítségével tízórai készítése a gyerekeknek.

Ebéd: Húsleves és rakottkrumpli alkatrészeinek beszerzése a közeli ABC-ből. Madártej elhelyezése a hűtőszekrényben. Vágott vegyes savanyúság.

Vacsora: Ecetes hagyma citrommal.

PÉNTEK:

Reggeli: Főtt kolbász, mustár, tea, citrom, zsemle ízléses, már-már esztétikai élményt nyújtó elhelyezése az asztalon, mire a többiek felébrednek, frissen mosott káposztalével, kekszreszelék.

Ebéd: Gőzölgő bableves, csülökpörkölt, uborkasaláta lerajzolása, kiszínezése. 1 szelet kétszersült harmadszor is átsütve, nagy pohár Igmándi.

Vacsora: Hasított karalábé, dúsan díszített sárgarépaszeletekkel. Lefekvés előtt füldugó a korgó gyomor neszeiben kiküszöbölése.

SZOMBAT:

Reggeli: Joghurtba mártott almaszeletek, limonádé szaharinnal, nyomelemekkel ízesítve.

Ebéd: "Halászlé, túróscsusza, sütemény" címmel frappáns epigramma megalkotása, egy teljes kockasajt parádi vízzel.

Vacsora: Paradicsombelsőség, kamillatea, egy teljes rúd ropi.

VASÁRNAP:

Reggeli: Fagylalttölcsér, nagy adag friss levegő, sűrű szitán áttört kefír.

Ebéd: Ricinusleves, csontlében abált torma citromhéjszeletekkel, süteménymaradványok levakarása a tepsiről.

Vacsora: Amit a kanári meghagyott.

Látom,pörög a fórum megint:-)

Nekem ma nagyon semmilyen napom van,és ma éhes vagyok!tök fura.

Egyébként már határozottan érzem magamon a változást,a fenekemen és a combomon nagyon lötyög a gatya. Persze,a hasamnál semmi:-)

Juli-anyu,én is várom már a mérleglést:-)

Én is szeretnék harmadik gyerkőcöt,nekem a nagy 2010ben,a kicsi 2011ben született,nincs köztük két év:-) úgyhogy még odébb van a bővítés.

455. Shephard (válaszként erre: 454. - Juli-anya)
2013. jan. 23. 15:24

Biztos hogy itt leszünk, legalábbis anno is így volt az akkori topikban, persze van aki menet közben feladja, de a többség kitart :)

Fotót én múltkor nem csináltam, de lehet most fogok, jó ötlet. Anno a végén csináltam fotót, de csak korábbi fotókkal hasonlítottam össze. Most jó lenne, itt az elején is!

Szerintem nekem is menne a 20 kg-n felüli fogyás, mert nagy súlyból indulok, de inkább pozitivan csalódjak, mint negatívan :) Ez így jobbat tesz a lelkemnek :) Meg sokszor buktam már bele diétába azért, mert irreális célokat tűztem ki, és most ezt nem akarom!

454. Juli-anya (válaszként erre: 453. - Shephard)
2013. jan. 23. 15:17

Köszi az ötletet! És abban is igazad van, hogy mindenki érzi, meddig bírja ki a kiváncsisággal karöltve :)) Akkor majd még lehet kibírom :) De az mindenképp siker, ha olvasom itt a pozitív eredményeket :) Az nekem is ad plussz energiát a kitartáshoz :)

Egyébként én is elég reálisan látom a célom, a 20 kg. Mivel annyit már leadtam a kisebb fiam születése után, sőt akkor 24 ment le. Igaz az közel 9 éve volt!! Azóta meg csak elmúlt az idő, ki tudja hogy reagál a szervezetem a mosatni kúrára. Jó lenne a célt megvalósítani :) Hisz ott a fotó is..remélem még 90 nap után is itt leszünk ilyen szép számban, és tudunk örülni egymás sikereinek!!! :))) És megtudjuk osztani a képeket is! :)

453. Shephard (válaszként erre: 451. - Juli-anya)
2013. jan. 23. 15:09

Igen, én 4.naponta reggel gyüminap után mérlegeltem, most is így csinálom majd, gondolkodtam, hogy majd úgy csinálom mint Ti, de végül arra jutottam, hogy nekem ez anno jó volt, és akkor így csinálom most is. Anyum mondjuk 8 naponta fogja nézni, ő azt célozta meg. Szerintem ezt mindneki tudja magáról, hoyg mennyi időt bír ki anélkül hogy kiváncsi lenne rá történt-e már valami?

Most akarnék majd naplót írni is,de még nem jutottam oda, de az tény, hogy amit régen írtam az nagyon alapos volt :)

Én most 15 kg-t céloztam meg, mert szerintem úgy kell kitűzni a célt, hogy reális legyen, és ha több menne le az csak jó lehet :)

452. Shephard (válaszként erre: 449. - Patapucs)
2013. jan. 23. 15:03
:) Na ez jó :) De hát gyakorlat teszi a mestert :)
451. Juli-anya (válaszként erre: 447. - Shephard)
2013. jan. 23. 15:02

Ezt én is ettem volna :))) Viszont én is úgy vagyok, hogy ezt a napot éljem túl :)))

Te nagyon otthon vagy ebben a témában. Beleolvastam a naplódba, amit anno vezettél. Nem semmi hogy te is megszabadultál több mint 20 kg-tól!!! Bárcsak nekem is sikerülne.. Ott olvastam, hogy elég sűrűn mérlegeltél. Most is így csinálod? Jobb az, vagy jobb ha ritkábban mérlegel az ember? Igazából nagyon kíváncsi lennék mennyit is fogytam,nagyon piszkál a kisördög, hogy mérlegeljek, de a 6-át tettem ki mérlegelő napnak. Szóval dilemmázok, hogy számoljak-e vissza úgy mint a gyerekek, mennyit is alszok még addig, vagy merjem megkockáztatni?! :)) Fogas kérdés :))

450. Juli-anya (válaszként erre: 448. - Flex76)
2013. jan. 23. 14:57

Szia :)

Üdv közöttünk :))

Huha... azért az a mennyiség amitől megszabadultál, nem semmi!!! Én most 90ről indultam, és a cél a 70. Nekem maximálisan elég is lenne, de hogy 66ra lementél.... Minden elismerésem!!!! És kívánom, hogy sikerüljön a többi is :))

A madártejjel és pudinggal meg úgy vagyok, hogy én beraktam az édesség fiókba. És mivel azt kizártam az életemből, így az is kimarad. Valójába én nagyon levettem minden kaját, és lehet ez sem jó. De úgy gondolom, így hatásosabb lesz :)

Kitartást :)

449. patapucs (válaszként erre: 446. - Shephard)
2013. jan. 23. 14:56

:-)

Köszi! Látod ebből a kérdésből is látszik, hogy "semmi közöm" a nasik elkészítéséhez.

Ez kb. olyan, hogy amikor férjnél voltam simán megcsináltam a baconba göngyölt fürjeket, de képtelen voltam úgy kirántani a csikre combot, hogy ne legyen véres. :-)

448. Flex76 (válaszként erre: 443. - Adrenn22)
2013. jan. 23. 14:48
A masodik kisfiam 100 kg-san mentem szulni, es haza 93 kiloval jottem 2011.majusaban. Probaltam szoptatni de nem sokaig ment igy sajnos hamar tapszereznem kellett. Igy vegul is a dietat is elkezdhettem eleg koran. Olyan 79 kg-ra fogytam le, eloszor ezzel a dietaval, de akkor nem sikerult vegig csinalnom. Aztan egy kis ido mulva megint belekeztem es akkor olyan 5-6 kilotol szabadultam meg, de akkor sem csinaltam vegig. Aztan most 66 kg vagyok, de nagyon nagy a hasam, es a fenekemrol is sokat kell fogynom. Elhatarozam hogy nekikezdek a norbi updatnek, de Ausztriaban elek es itt nem lehet kapni semmifele updates kajat, es igy eleg egyoldalu nekem ez a dieta. Na meg mindennap tornazok, a Péntek Enikore, vagy futok. De ma osszerakom a szobabiciglit is es azt is hasznalni fogom. Nagyon ajanlom a fent emlitett holgyet, iszonyat jo DVD-i vannak! Nekem mar ennel a sulynal nagyon sokat kell tornaznom, mert ha nem akkor pottyedt leszek, (mar most is az vagyok). Es azt is eszre vettem hogy a maradek par kg-tol a legnehezebb mindig megszabadulni sajnos!
2013. jan. 23. 14:40
Na most én is jól tele vagyok, házi pizzát készítettem gombás-hagymás feltéttel, isteni volt :) Csak éljem túl :)
446. Shephard (válaszként erre: 440. - Patapucs)
2013. jan. 23. 14:38
Egyébként honnan tudod hogy megkelt? :) Persze hogy onnan, hogy megkukkantod és ha duplájára kelt már tökéletes is :) Jó trükk ez a sütős-kelesztés dolog, meg ez akkor is jó, ha épp hűvös van a konyhában, mert akkor is nehezen kelnek a tészták!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook