9 ujjúak kreatív fóruma :) (beszélgetés)
De nem dolgozom benne:)
Jó tracspartyt:)
beszarás... :D
nem gondoltam volna :)
bocsi, vagyogatok, de kb. egy óra múlva vendégeim lesznek.. vagy már írtam? :)
Sziasztok!!Fuuu micsoda pörgés van ma:)....ibike te aztán nem alszol....ennyi link....nahh nem fogok unatkozni:)...köszönjük
Tavaszilány,má azt hittem elvesztél:)
manna30,neked még tartozom egy vallomással.....ülsz?:):)....hentes:D:D
hát azért néha nézz be, nehogy belefeledkezz a sok papírmunkába :)
Engem valahogy ezek a dolgok nem kötnek le...
Akkor hogy lesz időd alkotni? :)
Na, én most vagyogatok, igaz, kicsit szaggatva, mert nincs egy órája, hogy bejelentkezett az egyik barátosném délutáni látogatásra (nem láttam vagy három éve) és gyorsan összecsapok valami sütit.. még jó, hogy volt leveles tésztám a fagyasztóba, kinyújtom, felvagdosom, kis só és kömény - készen van a vendégváró rágcsálós izé :)
de igen :(
és én vagyok a vezér helyettese, úgyhogy sok "papírmunka" is van :P
Köszi, hogy megosztottad velünk a linkeket, Ibi! :)
Az a gond, hogy most meg már lassan a bőség zavarával küszködök. :) Azt hiszem vasárnap elmegyek egy hobbiboltba :D.
Sziasztok!
Látom ti sem vesztetek el. :) Mi az a Travian? (Lehet, hogy tudatlan vagyok :))
Hali :)
Néha vagyok ám, csak beugrok, megnézem írt -e ide valaki, aztán továbbállok :)
Sajna újra indult a Travian és minden szabadidőm leköti. Nézegetem a natúr fa cuccokat itt a neten, biztosan veszek pár dolgot, csak még az árakat hasonlítom össze. Másik fórumon kaptam pár címet, mindjárt fel is teszem ide.
Majd holnap elárulom;)
További szép estét!
Elárulod? :)
Holnap jövök, egy körül. :)
Ó, messze vagyok én még attól.. most kezdtem, de nagyon élvezem. :) Azt hiszem pályát tévesztettem :)
Bár, azt mondják sosem késő elkezdeni semmit... igazából nevetni fogsz, de mostanában azon töröm a fejem, hogy lehet, hogy kitanulom a virágkötészetet... nem azért, hogy abból éljek, csak úgy, hobbiból... valahogy úgy lehetek ezzel, mint Ibi a varrással. :)
Általában én csak akkor jövök, ha alszik a csemetém... egy körül alszik el, aztán lutri, hogy meddig. :)
Van, hogy kettőkor már felébred, van, hogy húzza négyig, fél ötig. :)
Meg aztán most már kicsit próbálom ünnepivé tenni a lakást, takarítás, díszítés, a gyerekekkel pedig hétvégére mézeskalács sütést terveztem. Remélem összejön, ha nem, akkor jövő hét végén. :)
Húúúúúha, pasinak? Klassz, tuti ajándék.. látom örökölte a kreativitást az anyukájától. :)
Ez jó ötlet....faházba jól mutatnak az őszi falevelek,makkok,szarvasok....
Nem semmi felkérés....hát aki tud az tud....ennél nagyobb elismerés aszem má nem is kaphatnál:)
További ajánlott fórumok:
- Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék
- Nem minden szemét, ami annak látszik - avagy legyünk kreatívak!
- Esküvőt olcsón kreatívan
- Katonás rend vagy kreatív káosz?
- Stelázsi: Kreatívan, mit mivel, cukor, tartósító nélkül, egészségesen, természetesen
- Milyen karácsonyi kreatívságokat lehet kis pénzből kihozni, ami kelendő is?