9 ujjúak kreatív fóruma :) (beszélgetés)
Köszi;)
Nem sokára megint otthon leszek hosszabb ideig és akkor tuti lesz időm.Vagyis remélem;)
Jajj, pedig bíztam benne... oh, szia! :D
De gondolom textilhez való ragasztó kell hozzá, nem?
KösziKöszi, na de hogy profi;)
A színes keretre gondolsz?
Hobby boltban lehet kapni színes pácokat.Vizes alapú!, úgyhogy semmilyen bűzt nem áraszt, és nagyon gyorsan szárad. A natur kereteket készen vettem;)
Jajj, de csudaszép dolgaid vannak! Azt áruld el, hogy a képkereteket hogyan csináltad! :)
Ez annyira tuti!
Ibi! Nézd meg lécci a műveket... pfff, ismét egy profi került közénk! :)
Szia! De jó! Na, azért lassan csak becsorognak ide a kis kreatívoskodó emberkék! :)
Szerintem mindannyiunk nevében mondhatom: szívesen látunk. :)
Szia!;)
Lehet jönni?Nekem iis vannak kreálmányaim.Mostanában nem nagyon csináltam semmit, de hamarosan megint lesz időm;9
Caffi! Az a mesekönyv saját gyártmány? Mármint gondolok arra, hogy mese, képek, ilyesmi?
És mivel készült? Fotólapra? Jajj, baccurka, nem igazán tudom kivenni... hogy kötöd össze?
Annyira cukker! Valami hasonlót a fiaim is élveznének, szerintem. :)
Sziasztok!
Mai napom nyugisabb, a kérdés az, hogy kicsifiú mikor ébred fel... tegnap meg akartam látogatni kedvenc hobbiboltomat, de kettőkor értem oda, ők meg délben bezártak. :( Fene megeszi. Akartam venni pár "nyersanyagot", de így most megcsúszok a dolgaimmal. Azért nem jöttem haza üres kezekkel, vettem három kicsi fadobozt (olyan ékszertartó, kütyümütyü ládika), azt majd szépen bedekupázsolom és valakinek majd jó lesz. :)
Amúgy tegnap ajándék beszerző körúton voltam... Jajj, lányok! Rémálom. Koslattam vagy 6 óra hosszáig, és még mindig nem találtam meg mindenkinek a megfelelőt... szóval lesz még egy utam. :)
Na nem baj, azt próbálom úgy időzíteni, hogy nyitva legyen a hobbibót is :D.
Végülis beszalvétázni ezt-azt nem tart sokáig, csak utálok kapkodni. :)
Tavaszilány! Kérdés: Dekupázsoltál már feszített vászonra? Mi kell hozzá?
Mármint ragasztó milyen, és mivel lehet alapot adni neki? Akrillal?
Fontos lenne... :)
Ibike! Ontod az oldalakat, linkeket... bakker, már azt sem tudom, hogy melyiket nézzem. Az a katalógus, na az király. :)
Amúgy csináltál már valamit? Olvastam vettél óralapot, jajj, olyan kíváncsi leszek, milyen lesz... És a csomit is postakészre csinálom ma, úgyhogy ha nem jön közbe semmi, akkor holnap elküldöm a hollóval. :)
csak ha sikerül :PPPPPPPPPPPPPPP
de ha elbénázom, akkor azért teszek majd fel, hogy megtudjam a hibáka :)
További ajánlott fórumok:
- Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék
- Nem minden szemét, ami annak látszik - avagy legyünk kreatívak!
- Esküvőt olcsón kreatívan
- Katonás rend vagy kreatív káosz?
- Stelázsi: Kreatívan, mit mivel, cukor, tartósító nélkül, egészségesen, természetesen
- Milyen karácsonyi kreatívságokat lehet kis pénzből kihozni, ami kelendő is?