9 ujjúak kreatív fóruma :) (beszélgetés)
Ibike! Így nem lehet hozzákezdeni... nem vagy béna, igenis sikerülni fog...
Na, hát én is magamtól "tanultam". Először egyszerűbb (értsd: négyszögletes) formákat szabtam, lett belőle terítő, drapéria, kisterítő, kispárna huzat, ilyesmi... aztán ha már biztosan megy az egyenes varrás, szegés, akkor nosza neki a nehezebb daraboknak. :)
Utána kutattam szabásminták után, és varrtam Patriknak (akkor két éves lehetett) kis együttest thermo anyagból nadrág-pulcsi-sapi. Most már sajna csak a pulcsija van meg. :( Majd lefényképezem, de szerintem ha egyszerűbb darabokkal kezded, akkor bemelegedsz és a bonyolultabb is menni fog. Ja, és igen: türelem, türelem és még egyszer türelem kell hozzá. Meg anyagok... ja, és varrógép! :D
igen :)
talán úgy jobban ki lehet venni, hogy hol vannak zsebek, ha a számokat nézed... azt hiszem talán azok látszanak :)
Kislányok, nem kell majréni ha valami nem sikerül elsőre! Az én első ruhámból anno 3db bikini lett. Úgy elcsesztem, hogy a lányomnak és két kis barátnőjének varrtam belőle bikinit.
Mondjuk a türelem nem árt, de meg lehet tanulni!! Vannak olyan szabályok amit nem árt betartani és sikerülni fog!! Én is autodidakta tanultam meg varrni. Csak akarat és kitartás kell hozzá. Sikeres próbálkozást kívánok mindenkinek!!!
Ha biztatás vagy tanács kell, forduljatok hozzám bizalommal!!!!
Sziasztok.....
Mind két gépem,táska varrógép,igy elfér a gardrob aljában:)
végeztem a naplóddal! háát, nagyon ügyes vagy!!!
és piszok csinos!!!! :)
jó lenne :)
varrógép sehová nem fér nálunk :(
Szia!!Multkor találtam egy oldalt....ingyenes oktatásos videó meg minden.....van fóruma is ....teljesen lépésről lépésre mutatják hogyan kell varrni(holnap ha gondolod megkeresem).....szerintem ott megtudnál tanulni!!Bár én se tanultam,de szívesen segítenék ha néha elakadnál:)!!A naplómban van saját készítésű ruháim:)....most a gépikötött anyagokra vagyok rákattanva:)
Ha van vagy lesz gyerek....igen csak hasznos ha megtanulsz varrni:)
húúú, ezek szuperek :)
naplót nekik!!!
jelentem: van szalvétám :D
kulcstartó lesz az első! :)
Váááá ez nagyon jó....jahhh köccike:)
Bizti megcsinálom:)....még egy kérdés....A karácsonyfás motívum is zseb?....sajna a képen nem jól látni...
megint jó bőbeszédű vagy :D
De mindegy is, lassan lelépek, készülnöm kell. :)
Kellemes hétvégét mindenkinek!
délután benézek a naplókba, megígérem :)
amúgy van egy szép könyvem Több mint 120 ajándékötlet - abból vettem a száraztésztás dolgot is. majd belekuksizok abba is, és mondom mit láttam :)
na, mielőtt a húrokba csapunk, majd egyeztetünk :P
mit és hogy?
fa alap - ragasztó - egyrétegű szalvéta - ragasztó - lakk?
ááááááááááááááááá de félek tőle :DDD
További ajánlott fórumok:
- Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék
- Nem minden szemét, ami annak látszik - avagy legyünk kreatívak!
- Esküvőt olcsón kreatívan
- Katonás rend vagy kreatív káosz?
- Stelázsi: Kreatívan, mit mivel, cukor, tartósító nélkül, egészségesen, természetesen
- Milyen karácsonyi kreatívságokat lehet kis pénzből kihozni, ami kelendő is?