9 ujjúak kreatív fóruma :) (beszélgetés)
Köszönöm:).....Sokat is melóztunk rajta:)....Annyira élvezik/élvezték amikor megkapták h még a Balcsira is ezzel mentek:)...pedig a pasikájának Golfja van:):)
Nem mindig a "drága" kocsival szerzünk örömet a gyerekeknek:)
A fiam most jár jogsira:)....azért közölte h "meg ne próbálj meglepni egy kék kispolszkival"....:):):)
Itt vagyok már, csak a gyerekért voltam az oviba :))...Hát a sámlid baromi jó!!!!!!!!!!! Gyorsan én is szétnéztem, de nincs sámlink :((.....
A minta alatt is piros festék van?
Én is látom:):):)....
Jahhh....sziasztok:)
Sziasztok!
Befejeztem, amiről nemrég írtam... mindjárt feldobom. :)
Nem értem, én látom. :( Hahó, más sem látja? :)
Na, most nagy melóban vagyok, alkotok. Remélem szépen sikerül, és ha még ma befejezem, akkor fel is rakom a képet a műről. :)
Elmentél???
Én nem tudom mért de nem látom az új képeid.....nálam az uccsó amint nálad megnézhetek az a cipőápolószerek tartója!!
Na, látom sehol senki, magányosan kóborlok itt. :)
Amúgy is mennem kell, a fiúkat elvitte a párom kb. két órára, úgyhogy irány a gálya, ki kell takarítanom a kecót. :)
Holnap benézek. :)
Jaj, olvastam most az előbb a süti receptet. :)
Imádom az ilyen sütiket... :D
Nekem van egy hasonlóm, kicsit más cuccosokkal, de az is fini:
ugyanígy kekszet lefektetni, egy nagy, 450 g-os tejfölbe egy (én kettőt tettem) vaníliás cukor és 3 ek. porcukor. Ennek a "krémnek" a kétharmadát rákenni a kekszre aztán még egy sor keksz, a tetejére a maradék egyharmad krém.
Arra fini gyümik (lehetőleg vagy savanykás, vagy édes, ne legyen vegyes), és a tetejére tortazselé. Megdermesztjük (egy éjszakát jó, ha áll) és másnap bezabáljuk az egészet. A kockák mentén szépen lehet szeletelni. :)
Elárasztottam a naplómat a két gyártmány képeivel... csak azért csináltam ennyit, hogy hátha valamelyik tényleg jó lesz, és lehet látni, hogy mit működtem. :)
Egyébként kíváncsi vagyok a véleményedre, mert te nagyon profi vagy ebben. :)
Sziasztok!!
Meg akartam lesni a koszorúd....de még nincs fent:(
Amugy nem olyan rossz a képeid minősége.....a lény az látszik,szépek és kész:)!!
Igen, már én is sasoltam ezeket a boltokat, de én olyan hülye vagyok, hogy imádok mindent megnézni, megtapizni, mielőtt megveszem... és amúgy is képes vagyok kicsit elszállni, ha neten rendelek... :)
De már azért bekönyvjelzőztem egy-két netes kreatív bótot... :P
Majd még jelentkezem. :)
További szép napot mindenkinek! :)
Nem sértődöm meg... :D basszus, nem igazán sikerülnek ezek a francos képek. :( A gépem már nem az igazi, de hát azzal kell dolgozni, ami van. :(
Kíváncsi vagyok, hogy a két adventi koszorú, amit "gyártottam" hogy fog kinézni képen.
Mert élőben szépek (véleményem szerint). Bár a Te alkotásaid mellett eltörpülnek. :)
Ügyi vagy manna :)
Nekem is vannak ám szép szalvétáim, várom, hogy kipróbálhassam őket :)
Neten van kreatív bolt, lehet, hogy onnan fogok rendelni ezt-azt, mert nálunk semmi nincs sajna :(
Egyébként a vaterán, teszveszen és zsibvásáron lehet szép szalvétákat kapni, kb. 40 Ft-os darabáron :)
Meglestem alkotásaid:).....ügyes vagy....a naplócím nem is illik hozzá:):):)
Nahhh jó...őszinte leszek:).....fotózást ne válaj....azt még gyakorolnod kell:D....Meg ne sértődj,csak vicc volt:)
Háááát a vonatos virslin jót kuncogtam:)......eszembe jutott h milyen rossz evő volt a fiam(most 17éves).....Nem is tudom mitől nőtt fel.....szinte csak kakaón élt vna,ha hagytam vna:)
Vettem is egy "eszi-nem eszi" könyvet......hát abban olyanok voltak h még én is megettem a spenótot....azóta se:)
De édes vagy :)..egyébként tényleg így van, az ember lánya "beleőrül" ezekbe a dolgokba :))).
Igen, sima natúr fa, vagy papírmasé(pl.a ceruzatartó).
A tányér vagy szatinálással (ezt kell kb.130 fokon sütőben kiégetni 5 percig-ettől lesz "mosogatásálló") vagy dekupázzsal van elkészítve...egyszerű mind2 technika, bár én is tanulok mindig valami újat.
A kék zsiráfost (vagy milyen állat az?)pl. ecsettel festettem le, ezért csíkos lett...később tudtam meg, hogy szivaccsal kellett volna...:)
További ajánlott fórumok:
- Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék
- Nem minden szemét, ami annak látszik - avagy legyünk kreatívak!
- Esküvőt olcsón kreatívan
- Katonás rend vagy kreatív káosz?
- Stelázsi: Kreatívan, mit mivel, cukor, tartósító nélkül, egészségesen, természetesen
- Milyen karácsonyi kreatívságokat lehet kis pénzből kihozni, ami kelendő is?