9 ujjúak kreatív fóruma :) (beszélgetés)
mimmoka!
mit vegyek? még semmim sincs tapétaragasztón kívül!
dekupázshoz: milyen festék, milyen pác, hogy kell keresni? milyen ecset? mert most neten rendelek szerintem :)
Én pl.gipszet nem tudok önteni:DEgy képet csináltam gipszel, azt a zöldet...Azt hittem kihullik a hajam:DUtána tértem át a fára;)
Az egyik ok ez volt, és volt még számos.MOndjuk nem esik agyerek fejére...De ha mégis akkor sem törtik be a feje:D
Én nem hiszem, hogy béna vagy! :) Szerintem biztosan menni fog, csak bele kellene már végre fogni! :) Aztán majd meglátod, hogy milyen jól mennek a dolgok... bakker, hát a gipszöntést gyerekek is csinálják. :)
Hm... most azon is gondolkodom, hogy vajon domború gipszen hogy mutatna a dekupázs...
köszi
Rizspapírt még nem használtam, de pl. a decoupage papírt nem szeretm mert nagyon merev:(
wow, beindult a fantázia! :)
Egyébként ott néha egész jó kis kreatívkodáshoz való dolgok vannak, jó áron. :)
jut is eszembe: olvastam, hogy árnyékolni a szalvéta körül lehet pasztellkrétával.
most a lidl-ben lehet venni 36 db-os 1600 Ft.
megyek is délután :)
erre én is kíváncsi vagyok... az jó lámpaernyőnek is - csodaszép dolgokat lehet vele kezdeni :)
Jajjj, dekupázs tudorokhoz szól a következő kérdésem: van spéci dekupázspapír... használta már valaki?
Üresjárat: mesélek...
Valamelyik nap láttam a deko-n: fakeretbe faág, rá gipsz... utána mikor megszilárdult, a csajszi kivette, festette, lakkozta - nagyon jól nézett ki. De ugyanez működik falevéllel is... :)
azért szép szalvétái voltak mimmonak!
láttam, hogy van rizspapír is. azt ugyanúgy kell használni?
most alszik :) be kell fejeznem ma a kartonházikóját, aztán kiviszem anyuhoz, mert nem férünk tőle :(
tényleg beindultak a csajok, ezért írtam, hogy nem győzök olvasni :)
További ajánlott fórumok:
- Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék
- Nem minden szemét, ami annak látszik - avagy legyünk kreatívak!
- Esküvőt olcsón kreatívan
- Katonás rend vagy kreatív káosz?
- Stelázsi: Kreatívan, mit mivel, cukor, tartósító nélkül, egészségesen, természetesen
- Milyen karácsonyi kreatívságokat lehet kis pénzből kihozni, ami kelendő is?