9 ujjúak kreatív fóruma :) (beszélgetés)
á, én tudok reggel is simán írni is, beszélni is - már az első kávé után :)
kemény szófosó vagyok, ha belendülök
Egyébként remélem elég sokféle krém recijét leírtam, szerintem tudsz belőle válogatni :)
Gondoltam felnőttkorban már hülyén nézne ki :D És késsel célszerűbb, ha nem ronda és finom dolgot akarsz összehozni... egyébként amúgy érthetően leírtam? nagyon reggel volt még :)
Kíváncsian várom, hogy hogyan sikerül :)
Sziasztok!!!
Köszönöm h ilyen gyors voltál:).....nekem az tetszett h "ha hazaértél megskalpolod:)"....Kezdő háziasszonyoknak igen fontos,nem ám az utcán kezdik hámozgatni:)
Báááár régen mikor kicsik voltak a gyerköcök,és boltba küldtem őket,haza fele mindig megcsipkedték a kenyeret....bezzeg vacsinál,mindig ott hagyták a héját:):)
Beszerzek egy-két hozzávalót,és vmelyik nap meg is csinálom:)....majd referállak a sikerről:)
Nos, megtettem minden tőlem telhetőt. :)
Felraktam a recit. :)
Ha valami nem világos, akkor szívesen segítek.
Egyébként a krémek elkészítésének lehetősége végtelen, én van, hogy csak úgy összehozok valamit, és ha ízre bejön, azt is belekenem.
Ilyen volt pl. a májkrémes is, azt nem is írtam le, mert már azt sem tudom, hogyan csináltam. :)
De volt benne májkrém, vaj, meg ízesítők.
Hmmmm...variálható?....egyre jobban hangzik:)!!
Teljesen felcsigáztál.....javítanák...még sincs sok időd felrakni:)....most azonnal kérem:)::):)
Na jó csak vicc,ilyenkor tom má nem tudol gépezni a gyerköctől.....majd holnap:P
én már három-négy éve készítem, közkívánatra :)
egyébként nem mindig ugyanazzal a krémmel készítem, majd írok többet, lehet variálni, ízlésetek szerint :)
ebbe most sajtkrém, sonkakrém és tojáskrém volt, de csináltam már májkrémesen (mármint májkrémes krémmel), de lehet szardellás, vagy amit akarsz. :)
Majd feldobom amim van, és akkor lehet kísérletezgetni. :)
mikor lesz? nehogy kicsússzak az időből :)
mármint a recivel :)
na, majd csipkedem magam, s ha ma nem, akkor holnap megpróbálom felrakni, jó? :)
Örülök, hogy jobban vagy. :)
Majd lefirkantom :)
Sziasztok!!
Köszönöm az érdeklődést....már jobban vagyok:)....tegnap óta dolgozom is(fizikai munkát nem kell csinálnom)..
Nagyon jól néz ki az a szendvicstorta....mellé írhatnád h h készült.....vagy ha családi titok....ak megszívtad,mert most csinálhatsz még,és mindegyikünknek küldhetsz kostolót belőle:D:D:D
Hali csajok!
Feltettem a szilveszteri szendvicstortámat. De azért még majd teszek fel egy-két képet, amit sikerült lefényképeznem, vagy mások lefényképezték... khm.. :)
Hogy vagytok? Caffi, lábadozol már? :)
BÚÉK!
Ibikém! Szenzációs dolgokat csináltál! Naaaaagy gratula. :)
Na, majd ezentúl én is fotózok.. de ez a karácsonyi őrület... pfff...
Pedig tényleg volt egy-két jól sikerült alkotásom (is). :)
Na puszi, jövő héttől már gyakrabban. :)
hali drágáim!
BÚÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
elindítottam a naplómat, majd pakolom bele, ha van valami új kreálmányom :)
Sziasztok!
Remélem mindenkinek klassz volt a karácsony, és legalább egy kilót mindenki hízott :D (én igen...:P)
Annyira balfék vagyok csajok, csináltam egy rakás cuccot, többek közt ajándéknak is - szépek is lettek... erre nem fotóztam őket, csak becsomiztam és elajándékoztam...
volt benne kicsi kulcstartó, képecske, sőt, feszített vászonra is szalvétáztam képet, akkora jól nézett ki, aztán kis faládikó, amolyan ékszertartó... á, béna vagyok :(
Nos, én nem nagyon vagyok most januárig, mert itthon az egész család.
Ha addig nem taliznánk, akkor jó bulizást szilveszterre mindenkinek és NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK! :)
Sziasztok!!
Várjuk a képeket.....
készítettem kiscsajomnak 3 szalvétás képet, ha lefotóztam, majd nyitok egy naplót (és persze itt jelzem)
pihizzetek :)
.....Minden szívből szóló karácsonyi énekben,
A kandalló ropogásában és melegében,
Az ünnepi ebéd közben,
A beszélgetésben és nevetésben,
Minden képeslapban amit egy barát, vagy a család küldött,
Minden, amit ebből meghallunk,
és ami elgondolkodtat bennünket,
az maga a szeretet.......
Sziasztok!!Mindenkinek békés boldog karácsonyt!!
....azt mondtd sok van belőle:P.....így kisérletezhetsz:):)....Amugy nem hinném h nagy kézügyesség kell hozzá,de ma utánna járok anyumnál:)
Nahhhh eddig bírtam a tétlenkedést:)
Utolsó pillanatban jutott eszünkbe h 2 aji nincs becsomagolva....-az egyik,egy pénztárca ami dobozban volt eleve(ez beindiítta a fantáziám).....-a másik a lány sexyke naptára(pasikájának)....felrakom a naplómba a csomagolásokat......
óóó, ezt ugye nem nekem javasoltad??? :DDD
elfelejted kedves barátném, hogy még kezdő vagyok :D
Nahhhh majd mig fekszem....az üvegeidre fókuszálok......ha látok vmi jót a deko tv-ben majd mondom:)
Amugy régen anyumék valahogy áthurkolt bálakötöző gyorsan huzogattak,egy sörösüvegen....és ugy levágták a nyakát.....aszem felforrosodott,és gyors hideg vízbe mártották,és a vonal mentén repedt......holnap megyek anyumhoz rá kérdezek.....ha levágod a tetejét......vannak olyan üvegfestékek,amit a sütőbe tétellel fikxálsz....csini/egyedi poharakat lehetne csinálni
Sziasztok!!!
Biztos nem dolgoznak már.....mi az uj biztosítóval jártunk így!A férjem kisteherautójára,váltottunk biztosítást.....erre a férjem nevét írták a csekkre.......a céges név helyett:(....se lekönyveltetni nem tudjuk.....nahhh meg a rendör se fogadja el hisz,a forgalmiban,céges név van!Hétfő óta próbáljuk hívni őket.....de senki....gondolom ak má a két ünnep között se lesznek:(.....január 1-től viszont má kéne,mert megy a párom dolgozni......nohhh mind 1,a rendőrök majd jól keresnek:D.....
:DDDDDDDDD
caffi!
nekem van sok bébiételes üvegem - ötlet?
írtam már nekik, de még nem válaszoltak.
amúgy mit csináljak a feketével? :(
Ezt most találtam......egyre jobban érdekel a szalvétázás:).....megfertőztetek:)
Sziasztok!!
ibike sajnálom h férre értették a rendelésed!....Most mit csinálsz?...kicserélik?
én olyan szerencsétlen vagyok :(
megjött amit rendeltem, viszont a gyöngyház színű akril helyett feketét küldtek :((((((((
ááááááááááááááá
Jaj, lányok! Majd jövök ám én is, meg lesznek képek is... csak kapjak levegőt. Iszonyat sűrű a progi a köv. két napra is... Talán az ünnepek alatt.
Ja, és pont ezért is jöttem most.. nem valószínű, hogy leszek már karácsonyig.
KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK! :)
Majd körbenézem az alkotásokat is, de most vár a két gyerekszoba... nem semmi meló, mire azt kigányolom. :D
Puszi Nektek! :)
További ajánlott fórumok:
- Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék
- Nem minden szemét, ami annak látszik - avagy legyünk kreatívak!
- Esküvőt olcsón kreatívan
- Katonás rend vagy kreatív káosz?
- Stelázsi: Kreatívan, mit mivel, cukor, tartósító nélkül, egészségesen, természetesen
- Milyen karácsonyi kreatívságokat lehet kis pénzből kihozni, ami kelendő is?