76-os születésűek, gyertek csevegni (beszélgetés)
Még a nyáron voltunk egy rendezvényen, ahol volt arcfestés, azt oriflame-os csajok csinálták. Már 2 hete hivogat a csaj, hogy menjünk el erre a bemutatóra (gondolom, hogy lépjünk be mi is), de sosem jön össze.
Te sminkelsz rendszeresen?
Én csak néha, akkor is csak szolidan, de elhatároztam, hogy most visszamegyek melózni, megint ráállok a sminkelésre.
Oriflame?
Van nekem is barátnőm aki foglakozik vele.
Tényleg nagyon csúszik jobban jártál hogy nem kocsikáztatok ebben az időben.
Köztünk csak 25km van :)
De olyan mérges voltam, mert mentünk volna egy oriflame-os bemutatóra, de olyan vacakok lettek az utak, hogy barátnőm nem merte bevállalni az autózást....
De a gyerekek nagyon élték!
Ez hihetetlen!
Itt reggel óta szakad a hó!!!
Délben szánkóval mentem a gyerekekért!
Nekem most elég furák a napjaim, szoktatom be a lánykámat az oviba, így egésznap futkosom, mert ezen a héten még nem kajál benn, ezért fél 9-re megyünk, de Tomit beviszem fél 8-ra, Noémiért megyek fél 12-re, rohanás haza: ebéd, fél 1-re vissza Tomiért....
De azért ma beiktattam a kozmetikust, jövőhétre pedig a fodrászt. Ha megyek vissza dolgozni, hadd lássák, hogy 6 év alatt nem lettem topis :P
Szia!
Sajnos a mi baráti társaságunk is feloszlott, mindenki családos lett és azzal van elfoglalva, pedig attól még nem szünik meg élet.
Mi legalábbis nagyon csavargósak vagyunk!
Pl. 2 éve levelezek egy anyukával egy másik fórumon, olyan jól összebarátoztunk, hogy nyáron meglátogattuk őket (260km)és olyan volt, mintha ezer éve ismernénk egymást, a gyerekek is szépen egymásra találtak és nekünk is jót tett a kirándulás.
Gyerekek előtt minden évben mentünk nyaralni, de velük még nem voltunk....nem hinném, hogy az pihenés lenne....Főleg, hogy mi kirándulósak vagyunk, nem a vízparton heverősek.
Ti jártok nyaralni?
Hali!
Ó, de jó napod volt! Erre lenne legalább havonta 2x szüksége minden gyerekes anyukának!
Mi elvileg péntek este és szombaton leszünk kettecskén, anyukámnál lesznek a gyerekek.
Mivel ő is gépnél van semmit :)
Ő játszik, filmezik. Én zene, net.
Sziasztok !
Tegnap délután-este nem volt erre senki.
Velem minden változatlan.
Pest messze van sajnos.
Ti jól vagytok?
Ma találkoztam a kedves ismerőseimmel!Nagyon jó volt egy kicsit feltöltődni:-))Moziztunk,nézelődtünk és egy igen jót beszélgettünk-rám fért!!Néha kell,főleg ha a kicsivel be vagy zárva négy fal közé!!
Veletek mi van??Nagyon eltüntetek!!!
Helló csajok!
Nagyon nem megy a fórum:(
Igaz tegnap én sem voltam csak este kapcsoltam be a gépet,de csak pár percre.Most igyekszem többet lenni,ha kicsi fiam is engedi:)
Szia !
Amikor jön, akkor :)
Jó reggelt!!!Ma is 5kor keltünk,imádom mert egy óra múlva már ásítozik!!!:-))
Olyan rossz mikor beteg a gyereked és nem tudsz segíteni rajta!Tehetetlennek érzem magam!!
Timcsyyyyy mikorra tervezitek a Kisbabát??
Én is vasaltam kínomban, míg odavolt Mimi az oviban!
Ó, azt én is nagyon rühellem, ha mindkettő beteg...eleve az ápolásuk is nehéz, egésznap abból áll, hogy lázat mérek, itatok, gyógyszert adok be....Ráadásul az esetek zömében én is elkapom a betegségüket....
És igen, pár nap alatt jól vannak, de még szobafogság kell, na akkor itt is minden a feje tetején van!
Sziasztok!:)
Itt is esett a hó délelőtt,de már elállt viszont elég hideg van.
Én délelőtt vasaltam meg játszottunk 1 kicsit a legkisebbel aztán elmentem virágért mert Evelin óvónénije Zsuzsa és felköszöntöttük.Ebéd után meg elmentem a Tescoba aztán uzsiztunk most Áron alszik a lányok meg nagyon rosszak,visítoznak,ugrálnak,szaladgálnak úgyhogy nagy a valószínűsége,hogy hamarosan felébresztik az öccsüket.
Sziasztok !
Itthon vagyok. Itt most kezdett esni a hó.
Kellemes délutánt !
Lehet, hogy változnak az alvási szokásai...Próbáld meg egy kicsit később lefektetni este, hátha.
Így a nappali alvása is másképp alakul, ugye?
Az elválás mindíg nehéz.....Főleg az a része, hogy Te legyél lelkes és boldog, hogy ő már nagy ovis lesz! Mosolyogva bekísérni a csoportba és otthagyni....
Nekem azért mázlim van, mert mindkét gyerek igen talpraesett, nem sírósak, így Noémi gyönyörűen bement, aztán mikor mentem érte boldogan szaladt hozzám!
Az a borzasztó, mikor sír, szorít és úgy tépik ki kezed közül.....