Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
76-os születésűek, gyertek csevegni (beszélgetés)
Na megyek én is takarítok meg be is kell vásárolnom még.
Nekem egy kis meló van majd jövök.
itt vagyok,de sajna mennem kell!!
Evelin a nagylányom boszi lesz,de jó boszi:)Már megvettem neki a seprűt is:)Hanna meg pillangókisasszony:)
sziasztok,várunk vissza titeket!!
Milyen jelmezetek lesz??Imádtam a farsangokat!!
Sok jó számuk van és a koncertjeik is nagyon jók szoktak lenni,de a favorit akkor is Halász Judit:)
Nálunk 2 hét múlva cégbulin :)
Szia !
Nekem is úgy kellene csinálni mintha dolgoznék :)
Beírok pár kartont.
Szép Napot mindenkinek !
Majd jössz még várunk vissza!:)
Nálunk jövő hét pénteken lesz a farsang.
Alma együttes - ma van a szülinapom azt ismerem :)
Na lépek, mert sül a kakaós csigám, utána viszem be az oviba, mert délután farsang lesz!
Csóóóók!
Végre valaki szereti még rajtam kívül:)))Az Almát nálunk is szeretik.Na meg a gumimaci még mindig sláger én meg a falra mászok tőle:)
Én is szeretem a B.B.
The music got me talán azt szeretem tőlük a legjobban :)
Nagy szerencsém van, mert visszavesznek és kibuliztam magamnak a 6 órát is a gyerekek miatt! Nem szeretném, ha reggel 6-tól délután 4-ig távol lennénk egymástól......
Én is nagy rajongó vagyok, ha tehetem megyek koncertre.
B.B. nagyon jóóóóó! Anno még odavoltam a magyar alteros zenékért is, Pál Utcai Fiúk szólt nonstop!
GYerekek az Alma együttesért vannak oda.
Áhhh nem az enyém csak ott állt és ezt meg kellett örökíteni. Én is néha elugrok arra-fele.
Kép 5 éve készült annyira nem friss.
Nekem már jó lenne ilyen "szép élet"
De jó kis verda!
A tiéd?
Jól látom, hogy a pláza előtt van fotózva?
Sokat járunk át Szegedre vásárolni, plázázni vagy csak úgy sétálni egyet a parton.
Nálam most Neoton Família szól, imádom :)
Vissza vesznek a régi melóhelyedre vagy új helyre mész??
Nálunk is megy a zenélés minden nap és Prodigy,Westbam,Brooklyn Bounce megy nálunk meg néha egy kis hardcore és imádják jókat bohóckodnak rá:)Persze azért nekik való zenét is hallgatunk nagy kedvencük még Áronnak is Halász Judit:)De őt én is imádom:)))
Nálunk is inkább a családi progik mennek hétvégente, kirándulás főleg nyáron, állatkert, cirkusz stb.
A gyerekek nagyon ritkán vannak tőlünk külön, valahogy nekem nem teher, hogy állandóan együtt vagyunk!
Sőt, most kicsit szomorú is vagyok, mert hétfőn már a lánykám is ovis lesz, 2 hét után pedig én is dolgozni fogok....véget ér a szép életem....
További ajánlott fórumok: