'73-as születésűek csevegjünk! (beszélgetés)
Szia reddyke!De jó,hogy jelentkeztél!Nagyon elvesztél mostanában:)
Közben Ági nyitott egy klubbot,"Harmincon túl...negyven felé" a címe,valamelyikünk adatlapján megtalálod.Mostanában inkább ott vagyunk,de azért ide is írunk néha.
Mesélj,mi van veled mostanában,miért tűntél el?
Sziasztok lányok!
Látom megvagytok, üdvözlök minden régi, és új ’73-ast! Jól le vagyok maradva! Elsősorban gratulálok Zsuzska Hannához! Nagyon szép kislány. De jó neked hogy babázhatsz! Ez a legjobb dolog a világon…:-) Mi újság van mindenkivel? Jól vagytok? Írjatok gyorsan mert nem tudom, mikor szívódok fel újra. (De nem végleg)
Ma délután megyünk:)))
Sikerült bérelnünk olcsón autót..így azzal megyünk le..onnan pedig a csereautónkkal jövünk haza:)
Majd ha hazajövünk jelentkezem!
nem utaztunk..átnézte egy szerelő a kocsit és azt mondta ne induljunk el vele:((
remélem lesz más megoldás és el tudunk menni..mindenki vár minket..és már mi is beleéltük magunkat!
Remélem úgy lesz lányok..már nagyon várjuk, hogy ott legyünk:)
Ez most Hanna megmérettetése is lesz:)
Sziasztok!
Kellemes nyaralást Zsuzska, biztos fogja élvezni Hanna is :-)
Az én kincsem ma 18 hónapos, azon gondolkodtam, hogy veszek neki másfél tortát. De ezt csak bohóckodásból gondoltam. :-) Annyira édes, napról-napra egyre többet mond, ami értelmes és tudatos. Gyönyörűen fejlődik. Sajna nemsokára eltelik a második 18 hónap is és mehet oviba én meg dolgozni. Már most rettegek az elválástól:-(Nem tudom hogy fogom bírni Nélküle egész nap.
Mindenkit puszilok, kellemes hetet csajok.
Sziasztok!
Nem tudom Ági..majd figyelem az oldal beírásait!
Péntekig vagyok még gépközelben lányok..szombaton hajnalban elutazunk nyaralni anyuékhoz és apóshoz!
Náluk nincs net..de nem is lenne rá időm:))
2 hétre terveztük a pihenést, de majd Hanna dönti el meddig bírja:))
Piszok meleg van!
Olyan édes volt Hanna, megfürdettem nemrég, mert nagyon melege volt..amikor törölgettem megpuszilgattam a hasikáját és hangosan nevetett, mert nagyon csiklandós:))
ki ezt- ki azt:)
Apu Zsuzskának hívja őt is mint a másik lányomat:))
Azt mondta lehet bármennyi lányom bármilyen névvel neki mind Zsuzska lesz:)))
Mi egyenlőre itthon strandolunk a kádban..naponta többször is..Hanna nagyon élvezi a pancsolást, csak így lehet kibírni ezt a hőséget!
Nem is bírok aludni..
Sziasztok lányok!
Szép nagy Hanna baba:-) Megyünk ma is strandra, csak előbb felnéztem hozzátok. Víz mellett jobban ki lehet bírni. Puszi mindenkinek.
sziasztok csajok!
nagyon szépen gyarapszik Hanna! ügyes baba, remélem nem lesz láz.
Te is letagadhatnál jó pár évet:))
Aranyosak vagytok a képeken!
Ma is nagyon meleg volt..és még van is!
Sziasztok csajok! Én is csatlakozom hofiagi-hoz, boldog 3.hónapot Hanna baba:-) Tettem fel 2 napja készült strand képeket.
Puszi
Sziasztok!
Piszok meleg van már megint!
Holnap Hanna már 3 hónapos:))
kedden és pénteken oltás, remélem megússzuk láz és hasmenés nélkül!
Sziasztok!
Szuzan, ne aggódj, tudjuk, hogy elfoglalt vagy:)
Néha bejelentkezel, és akkor mi megnyugodtunk.