Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » 6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért fórum

6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért (beszélgetés)

178. CsillagTM (válaszként erre: 164. - De43ee73fc)
2011. szept. 17. 00:40

nem kell a bosszú. visszaüt. hagyd a hátad mögött, ne is gondolj rájuk.

egyébként furcsa, de annak ellenére, h sok rosszon mentél keresztül, öröm olvasni a soraid! annyira erős és életrevaló vagy!!

177. d78af6978e (válaszként erre: 173. - 44bc6f2b60)
2011. szept. 16. 22:58

Gratulalok!!!!!!!Ez egy jo hir igy estere..A volt baratnomrol annyit:ez altalaban igy szokott lenni megsem jott be neki ezzel a fereggel es ahelyett hogy azt mondana bocs hibaztam meg ilyenkor is mocskolodik..En vagyok a hulye eszrevehettem mar milyen elotte is..Tokre irigy volt hogy nekem mennyi penzem van az nem jutott eszebe hogy mennyit dolgozom vagy dolgoztam ezert a penzert..Nem panasz de volt olyan hogy reggel 6kor kezdtem az egyik helyen delutan fel 4kor a masikon es este 10-11ig hajtottam ejfel volt mire agyba kerultem.Ezt 3 hetig birtam..aztan volt olyan is hogy reggel 6-toleste 7-8ig dolgoztam 19 napot szabadnap nelkul..Nem kivanom senkinek..Hat persze hogy tudtam felretenni mikor reggeltol estig meloztam nem a varosban csavarogtam koktelruhat keresni..AAAA a fene egye meg az ilyen hulyeket..Egyebkent landlord hivottmondtahogy ez a szemetlada vele nagyon udvarias volt azonkivul hogy hazudott mint a vizfolyas..Azt allitotta o nem koltozott el csak LATOGATOBAN volt az egyik ismerosnek es mig o latogatott en kidobtam a lakasbol..A landlord annyit mondott nekem hogy oruljek hogy megszabadultam tole...Hat ugy oszinten???Orulok is..

Ja baboci kinyomta a kis talpacskajat a baratnomnek..Rendesen lehetett latni hogy ez a talpa..Gosia egy feloraig nevetett meg a konnye is kicsurgott..Azt mondja meg ilyet nem latott..Leakarta fotozni de akkor mar keso volt..Jovo heten doki..Kivancsi vagyok mi lesz az ultrahangon...

Jo ejszakat mindenkinek!!

176. kisbögre (válaszként erre: 172. - 44bc6f2b60)
2011. szept. 16. 20:50

De jó Nektek, az enyémből még mindig van 20 ezer :SSSS

De gratulálok hozzá!!! Nektek legalább sikerült!

175. 76d055b916 (válaszként erre: 173. - 44bc6f2b60)
2011. szept. 16. 20:39
Az előző,természetesen,neked szól,nem a fórumindítónak! :-)
2011. szept. 16. 20:38
Gratula nektek! Azt mondják,"Isten nem késik,nem siet,mindenhová odaér!" :-D
2011. szept. 16. 20:38

Úgyhogy ez igazolja hogy ha segítség kell akkor megkapjuk csak bízni kell benne vakon és próbálni tenni érte.Nem a sült galambot várni.

Viszont a volt barátodtól így akkor te is szerencsésen megsazabadultál és legalább a két szék között a földre esett megvan ez az elégtételed.De a barátnőd már bocs a VOLT barátnődnek van egy kis beütése.Mért rád pikkel.Most ezt nem értem.Ő vette el a pasid és rád pikkel???Érdekes egy nő lehet.

2011. szept. 16. 20:35

Véletlen sem ez de közelít.A ház vásárlásakor ugye illetéket kell fizetni.Dehogy kell mi akkor voltunk a legnagyobb ga...ba úgyhogy nem tudtuk.Tavaly már egyszer beadtam kérelmet hogy csökkentsék az összeget,de nem jött össze az összes papír így hát megszüntették az eljárást.Na most én addig zaklattam a férjemet hogy össze lett szedve az összes papír és személyesen adtam fel mindent.Amit lehetett én szedtem össze.

ÉS KÉPZELJÉTEK A TELJES ILLETÉK ÖSSZEGET ELENGEDTÉK MEG MINDENT AMIVEL AZ ELJÁRÁS KERÜLT!!!!

aZ ÖSSZESET.kB 230 EZER FT!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mikor elolvastam a levelet az égig tudtam volna ugrani örömömbe hogy megszabadultunk egy ekkora tehertől.Sose gondoltam hogy ekkora szerencse fog érni minket.Max a csökkentést gondoltam hogy megkapjuk a részletfizetéssel,de hogy az egészet elengedik.....szóval.Szóhoz se jutok már.

171. d78af6978e (válaszként erre: 169. - 44bc6f2b60)
2011. szept. 16. 20:29
Na mennyi penzt kaptatok vissza???
170. 44bc6f2b60 (válaszként erre: 167. - D78af6978e)
2011. szept. 16. 19:56
Perc megvárom hogy kifúrja az oldalatokat a kíváncsiság.Menek vacsizok kb negyed óra.sose talájátok ki,de találgathattok.
169. 44bc6f2b60 (válaszként erre: 167. - D78af6978e)
2011. szept. 16. 19:55

Kedves whitelove.

Ma hatalmas öröm ért hagy osszam meg mindenkivel.Lásd hogy beigazolódott az életfelfogásom???

MA kaptunk egy levelet az apehtól!!

Erre mondanátok jajaj.Ez már nem jól hangzik.Na de a tartalom a lényeg gyerekek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na kiváncsiak vagytok???

168. mandarin_x (válaszként erre: 167. - D78af6978e)
2011. szept. 16. 19:37

o hogy egyem meg a pici szivet, majd mindjart megsajnalom.... ha nagyon akar maradni akkor nem ez lesz az oka a hazajovetelenek.

tenyleg nem tudom hogy mi jarhatott a fejeben hogy egyszer ez, masszor az a hozzaallasa.... es ezt most a fogadjvissza vs lelenckva dologra ertem. na mindegy, ez mar a mult!

2011. szept. 16. 19:25

Sziasztok

Le van rendezve minden..Edina tudott a dologrol:-)Tole is kaptam egy smst hogy legyek boldog az impotens baratommal meg a zabigyerekemmel:-)mert o most b..a ki az utcara..Volt meg baromarcutol is egy sms hogy latszik hogy falun nevelkedett lelenc k..a vagyok meg annyi gerinc sincs bennem hogy felhivjam es megmondjam neki hogy nem johet vissza a landlorddal hivatom fel most MIATTAM mehet haza mert nincs hol laknia stb stb es ha vilagra sz..m a gyerekemet akkor tole ne varjak egy fillert sem adjam a lelencbe mint velem tettek..Hat ezek utan nem ertem miert vesztek ossze???Olyan osszeillo par lettek volna..Egy ket ismeros probalt hivni ma delutan de dolgoztam nem tudtam felvenni a telefont gondolom az ujabb fejlemenyekrol szerettek volna tajekoztatni..Hat ez van..Anyukam orul hogy 'hideg fejjel vegig gondoltam'..

Na megyek mert jon a lengyel baratnom..Egyebkent milyen erdekes-nem szeretnek bunko lenni-de a magyarok csak azert hivtak hogy pletykaljanak a 'kulfoldi' ismeroseim meg probalnak segiteni...Hiaba osszetarto nemzet vagyunk!!!:-)))

166. 44bc6f2b60 (válaszként erre: 161. - D78af6978e)
2011. szept. 16. 14:47

Én megmondom nektek mi volna a legdurvább.

Próbáld megtudni Withlove hogy a "barátnőd" tud e a dologról?Valaki harmadikon keresztül.És ha nem ,a kettőt hívd egy időpontra a ház elé.Te ne menny ki ne legyen bunyó de azért az ablakon leanyázhatod akár mjind a kettőt.Én megtenném aki ilyen se..fej az meg is érdemeli.Na én is alpáriasodok.Na szóval ha a csaj a volt barátnőd nem tud róla üzenj neki hogy szeretnéd rendezni a dolgokat ekkor és ekkor várod,és a pasinak is hogy akkor ekkor és ekkor vá

rod.Ugyanakkor megnézném milyen pofát vágna a dologhoz főleg ha a volt barátnő nem tud a visszaköltözősdiről.A bosszú így lenne teljes mind a kettőjük felé.De amilyen peches szokott az ilyesmi lenni majdnem biztos hogy összeveszett a barátnőddel és azért akar visszaköltözni.

165. de43ee73fc (válaszként erre: 148. - D78af6978e)
2011. szept. 16. 14:08
Ja.... De még mennyire!
164. de43ee73fc (válaszként erre: 145. - D78af6978e)
2011. szept. 16. 14:07

Húúúú... ez tényleg kemény! Jó vastag bőr van a képén! És a barátnő tudja, hogy le akar lépni, vagy neki is levélben fogja elmondani, mint Neked? :)

Tényleg kellene valami frappáns megszivatás, de én nem vagyok elég kreatív ebben. Kb. Lehetne neki mondani, hogy jaj, alig vártam már ezt, hogy vissza gyere, minden álmom ez volt, hozd a cuccaid. És mikor a lakás ajtó előtt áll a holmijaival, kinyitod az ajtót előtte, és viccesen a képébe vágod, hogy "Bocs, meggondoltam magam!". És rácsapni az ajtót. Elég lapos ötlet, nekem nem jut eszembe így hirtelen más.

Nem is értem, az ilyen emberek mit hisznek/gondolnak (csak hisznek, mert gondolkodni nyilván nem tudnak - nincs mivel). Ide-oda táncol, Te pedig visszavárod??? Naggyon komoly!

Elhiszem, hogy dühös vagy rá. Én is az lennék.

163. 328aadd89f (válaszként erre: 161. - D78af6978e)
2011. szept. 16. 13:58

Próbálj megnyugodni, és nem a legrosszabbra gondolni! A stressz és a keserűség csak árt Nektek. Mi változott? Semmi. Benned legalábbis nem. Elhatároztad, hogy hogyan szeretnél tovább élni. Az ő igényei ne érdekeljenek, teljesen függetlenítsd tőle magad! Ha ezt meg tudod tenni (baromi nehéz), akkor nem tudja feltornázni többé az egekbe az adrenalin szintedet és akkor biztosan nem lesz box.:)

Szóval én a helyedben azt erősíteném magamban, hogy megtettem a gyermekem és saját szempontomból legbiztosabb jövő érdekében a lépéseket. Hogy az exem mit akar, az nem szerepel az én történetemben. Az már legyen az ő problémája. Képes vagyok ezt a helyzetet higgadtan minél előbb lezárni azért, hogy a jövőben nyugodt életet élhessek.

162. Pen80 (válaszként erre: 161. - D78af6978e)
2011. szept. 16. 13:52
Eddig is látszott, hogy helyén van az eszed meg a szíved. :)
161. d78af6978e (válaszként erre: 156. - Kíwa)
2011. szept. 16. 13:50
Koszi aranyosak vagytok hogy aggodtok ertem!!!!De eszem agaban nincs meg csak beszelni sem vele..Anyu azert aggodik hogy ha megis idejon szajba vagom aztan bajom lehet belole..Vagy visszadja aztan a korhazban kotok ki..Szoval megigertem hogy nem csinalok hulyeseget:-))
160. d78af6978e (válaszként erre: 155. - 636640b917)
2011. szept. 16. 13:48
Hat en leginkabb pofan szeretnem torolni..Nem azert mert itthagyott hanem azert amit UTANA csinalt..Minden lelenc k..nak elhordtak az anyjaek meg O is meg hogy nem is tole van a baba stb..Ezek utan kinek lenne kedve visszafogadni?Nekem nem az tuti..Ha csak siman elmegy mert nem erzi ugy hogy a kapcsolat mukodik azt megertettem volna..De ilyen gusztustalansagokat mondani...AAAAAAAAAA..hanyinger.
2011. szept. 16. 13:43

Sziasztok

Vagyok:-))Szoval folhivtam a fonokasszonyt ideadta a ferje telszamat..:-))Felhivtam az irodat nem volt benn..Visszahivtam Siobhant (f.asszony neve) ideadta mobilszamot..Tiszta kaosz de komolyan..Lenyeg a lenyeg azt tanacsolta hivjam fel a landlordot meseljem el mi a helyzet mert JOGILAG (ugy ahogyan gondoltam)visszajohet haigazolni tudja ez a lakcime..Szoval felhivtam a landlordot (nagyon kedves holgy egyebkent) aki azt mondta hogy felfogja hivni ezt a szemetet es megmondja hogy mivel a contract mar fel van mondva a reszemrol o pedig mar egy honapja elkoltozott igy semmi keresnivaloja nincs itt..Ha megis idepofatlankodna hivjam oket fel es ok jonnek es hivjak a rendorseget..A zarat csak az o engedelyukkel lehetne amugy is lecsereltetni de ez a szemetlada itthagyta a kulcsait mikor elkoltozott..bar ez nem jelent semmit masoltathatott kulcsot..Mindegy..Ma offos vagyok de Siobhan mondta ha akarok bemehetek par orara legalabb kikapcsol az agyam..Es ma este az egyik baratnom atjon aludni hogy ne legyek egyedul ha megis idepofatlankodik ez a mocsok..Basszus ezt nem gondoltam volna hogy ilyen hamar bejelentkezik..Meg egy honapja sincs teljesen hogy elment..

158. CsillagTM (válaszként erre: 154. - D78af6978e)
2011. szept. 16. 13:39

nyugi. fogd fel úgy, h még jó, h eszedbe jutott. és tényleg azonnal zárcsere!!!

de ne pörgesd túl magad, a picinek és neked se tesz jót, plusz ez a mocsok nem érdemli meg, h szenvedj miatta.

csak ügyesen!

157. Pen80 (válaszként erre: 155. - 636640b917)
2011. szept. 16. 13:18
Szerintem is.
156. Kíwa (válaszként erre: 154. - D78af6978e)
2011. szept. 16. 12:28

Mit tanácsoltak?! Tényleg azonnal cseréltesd le a zárat!!

UI, és el ne merj érzékenyülni ha meglátod, és megbocsátani neki!! Tudom, hogy nagyon erős vagy, és okos csaj, de én is voltam már elmebetegbe szerelmes, és tudom, hogy vissza tudják csinálni a dolgokat..szóval ne hagyd magad!

155. 636640b917 (válaszként erre: 145. - D78af6978e)
2011. szept. 16. 12:20

Halihó!

Várható volt , hogy előbb utóbb beindul a perisztaltikája:-))valóban egy hernyó:-))

Ha válaszra sem méltatod ez a legjobb.

Ez bőszíti őt leginkább.

Nehéz megállni, de hatásos és erőt ad:-)))

2011. szept. 16. 11:50
Huuuu most belem jott az ideg..Megyek felhivom a fonokasszonyt ilyenkor mi van..A ferje biztosan tud valami tippet adni...Huuuuuu de ideges vagyok
153. d78af6978e (válaszként erre: 150. - CsillagTM)
2011. szept. 16. 11:48
Erre nem is gondoltam...a francba
2011. szept. 16. 11:47
De mi van akkor ha holnap reggel ideallit a csomagjaival???Szerintem hivatalosan meg itt lakik valoszinu nem cserelt cimet tehat meg a rendorseget sem hivhatom ki...
151. 328aadd89f (válaszként erre: 148. - D78af6978e)
2011. szept. 16. 11:46
Nem hülye, Téged néz annak.:( Majd rájön, hogy nem vagy az. Egyetértek Csillaggal, szerintem se válaszolj neki!
150. CsillagTM (válaszként erre: 148. - D78af6978e)
2011. szept. 16. 11:46
cseréltél zárat? nehogy elvigyen pár cuccot...
149. CsillagTM (válaszként erre: 147. - 328aadd89f)
2011. szept. 16. 11:45

egyetértek. tudom, h nehéz lehet, de sztem ne tégy ellene semmit. nehogy később felhasználja...sztem ne is reagálj, az fogja bosszantani igazán!!!

de az smst ne töröld ki...hátha hasznodra lesz még ;)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook