Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » 6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért fórum

6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért (beszélgetés)

118. csgybzs
2011. szept. 15. 11:31
Szerintem inkább az érzékenységre gondolt, és arra, hogy Neked talán még rosszabb lehetett ezt egy fokkal megélni, és mégis milyen ügyesen csinálod. Csendesen szemlélem ezt a fórumot, de most már nem először futok bele abba, hogy félreolvasod (szándékosan?) amit írnak Neked.... Vagy már nagyon átállt a magyar nyelvről az agyad.....
117. d78af6978e (válaszként erre: 116. - Erikpipi)
2011. szept. 15. 11:27
Huuuu ez kicsit eros volt:-(((Mire gondolsz sajatos neveltetes alatt??Es hogy lelkileg gyenge????Azert mert neveloszuloknel nottem fel NEM reszesultem sem sajatos neveltetesben sem lelkileg gyenge nem vagyok..Lehettem volna de nem..nyulhattam volna drogokhoz mint oly sokan teszik 'sajatos neveles'nelkul is lehettem volna prostitualt stb...szoval megha nem is szerettel volna megbantani ezt egy kisse a lelkemre vettem bocsi..Mar hozzaszoktam hogy az emberek nagy resze egyfajta lenezessel vegyes sajnalkozassal nez ram mikor meghallja a neveloszulok szot..nem kerek belole koszonom..Semmiben nem kulonbozom pl a Te gyerekeidtol..Talan 20 eve kulonboztem de ma mar nem..Szuleim tamogatnak MAXIMALISAN..Soha nem kertem idegenek segitseget azert koszonom a felajanlast..Ja meg valami:NEM ragaszkodom azokhoz akiken latom hogy szeretnek legalabbis nem ugy ahogyan te gondolod..Ha ilyen lellileg serult lennek akkor ma egy cent nelkul leskodnek ki a vilagbol ...
2011. szept. 14. 19:30

Nem olvastam végig a hozzászólásokat. Csak pár gondolat.

Nem te vagy a hibás.Te sajátos neveltetésed miatt sokkal jobban ragaszkodsz ahhoz akin azt látod, hogy szeret, és ezért mindent odaadsz.

Viszont van egy jó oldala is, mégpedig az, hogy sokkal erősebb vagy, és a jég hátán is megélsz, nem ijedsz meg a kihívásoktól. Lelkileg gyenge de tettekben és kitartásban erősebb vagy azoknál, akik igazi családban nőttek fel.

Fordulj a nevelő szüleidhez, ha anyagilag nem, de lelkileg támogatni tudnak. Ha segítségre van szükséged, bátran írhatsz nekem is, amiben tudok szívesen segítek.

115. 4c1a787e8f (válaszként erre: 114. - 636640b917)
2011. szept. 14. 16:07

Rám gondoltál mint gonosz? Nem hiszem, hogy a hsz-eimnek akár a tartalmával, akár a hangvételével ezt kiérdemeltem volna. Szerintem itt sokan csak felületesen futnak végig egy-egy hsz-t, és ezért vannak férreértések. Sajnálom.

Amikor leírtam a 101.-es hsz-emet, akkor utána még többen egyet is értettek vele...

Mivel a szereplők egy része bizony -teljesen igazad van- igen leépült buta magyar p..aszt, ezért nem lehet ettől teljesen függetleníteni a dolgokat. Szerintem fog még róluk hallani, mert ez a fajta csak a balhé közepén érzi jól magát...

Én nagyon sajnálom a fórumindítót, megrázott a története, imáimba foglalom esténként, és a legjobbakat kívánom neki. Remélem ezen nem lehet semmit férreérteni...

114. 636640b917 (válaszként erre: 107. - D78af6978e)
2011. szept. 14. 11:55

Csajszi!

Sírd ki magad időnként, az jól esik , megkönnyebülsz és a végén még a mosoly is hamarabb kerekedik a pofidra:-))))

Ne törődj olyan hozzászólókkal, akinek halvány lila gőze sincs az ilyen helyzetekről..

Okosnak akar tűnni, de inkább szánalmassá válik...ez az én privát véleményem.

Melletted van a Főnököd a Férje ez hatalmas segítség és mankó.

Aki nem élt külföldön nem tudja itthonról átérezni, milyen kint egyedül és mennyire jó dolog egy másik kultúra részese lenni...ezeket mind mind kint élve tapasztalja meg az ember...

A magyarok már elnézést egy zárt és zord rideg világban élnek...

A szocializálódás még mindig tart akár a nagy Nyugatról akár az Usa-ról beszélünk ...és Európához tartozunk ez tényleg szégyen..

Itthon csak leépül az ember mentálisan, szellemileg teljesen mindegy...de ellehetetlenítenek bennünket.

Örülj annak, hogy a Gyermeked anyanyelvi szinten beszéli majd az angolt és mivel az Édesanyja is egy karakán , elszánt , akaraterős Csajszi és végtelenül okos, örökölni fogja ezen pozitív tulajdonságokat mi több kamatoztatja. Büszke lesz az Anyukájára, amikor elmeséled neki az apjáról szóló történetet...

Az természetes dolog, hogy ez fáj hiszen érző lények vagyunk , de majd idővel minden seb begyógyul.

Nagyikám és szerintem a Szüleid is sokszor mondogatták:"Az idő a legjobb orvosság!"

Továbbra is szívesen olvasgatunk Titeket:-)

Sok sok erőt, kitartást, boldogságot meg minden manót Nektek:-))))))

113. 4c1a787e8f (válaszként erre: 107. - D78af6978e)
2011. szept. 14. 09:25

Erről meg az a véleményem, hogy lehet, hogy egy örökbefogadott gyermeket óriási veszteség ért, hogy elvesztette a szüleit, de egy óriási nyereség is, mert talált olyat, aki meg elfogadta annak ellenére, hogy nem az ő vére.

Egyikünk, - akik nem vagyunk így - se lehet biztos bennek, hogy minket bárki is elfogadna... Velük meg már megtette valaki.

Úgyhogy persze, hogy büszkének kell Magadra lenned, - és nyilván ne csak emiatt - ez nem is volt kérdés szerintem..

2011. szept. 14. 09:19

Közben azon gondolkoztam, hogy lehet, hogy azt érteddet el, hogy nem azért gondoltam az apaságit, mert Te nem vagy biztos a dologban, hanem azért, hogy a Téged bántók képébe tudd nyomni, ha szükséges...

Még egy utolsó dolog erről a témáról, ami eszembe jutott, aztán több szót tényleg nem ér: Az egyik legjobb barátnőm volt úgy, hogy volt egy nagy szerelme, akivel le akarta élni az életét. Aztán ahogy ez lenni szokott, jött a nagy összeveszés, látványos szétköltözés. Mi barátok tudtuk, hogy ez nem fog sokáig tartani, mert ők egymásnak vannak teremtve. Ez így is lett, három hét múlva ismét összeborulás, kibékülés, sőt pár héten belül esküvő, és jött a hír, hogy jön a baba... Azóta is boldog házasok, több gyermekük is van.

Viszont azt a három hetet nem feltétlenül Shakespeare olvasgatással töltötte a barátnőm. Persze nem a felelőtlen fajta, de vele is átbeszéltük anno a "biztos, hogy az uradtól van-e a gyerek" témát. Szóval nem biztos, hogy valaki, aki ezt akár csak fél szóban is felhozza, az rosszat gondol, vagy rosszat akar.

Nem biztos, hogy az az igaz barát, aki csak szépeket mond, meg a hiúságodat maszírozza, hanem inkább az áll közelebb ahhoz a szerephez, aki a buktatókra, és a kellemetlenebb dolgokra is mer figyelmeztetni...

111. 4c1a787e8f (válaszként erre: 103. - D78af6978e)
2011. szept. 14. 07:15

Sajnálom, hogy ez ennyire kiborított, de itt a fórumon nincs módunkban ismerni egymást. Valószínűleg, ha személyesen ismernélek, nem tettem volna ilyen kitételt..

A mai kapcsolatok, pláne ami nincs házasságként aposztrofálva (de sajnos néha azok is) nem az ész nélküli hűségről szólnak. Ha ma megkérdezed az embereket, a nagy részük szerint belefér ez-az. Szerintem sem fér bele, de én ennek ellenkezőjét nem tudhatom rólad.

De mivel itt jótanácsokat próbálunk Neked adni, de igazából nem ismerünk, szerintem ez a mondat csak így lehet korrekt...

Lehet, hogy Te most ezen felháborodsz, de én már 8 éve három gyerekkel csinálom a családi csatározásokat, anno engem is megvádoltak, hogy nem a férjemtől van az első gyerekünk, meg hogy csak azért lettem terhes, hogy megtartsam a pasim. Sőt, a kedvencem az volt, hogy azért született három héttel később a kiírtnál, mert amikor először azt mondtam, hogy babát várok, nem is volt úgy, csak a reakcióra voltam kíváncsi... És csak utána lettem terhes...

Szóval azt is tudom, hogy az első felháborodás nem mindig a végleges reakció, egy-két év múlva sokszor fordul a kerék...

110. 4f8ae69d1b (válaszként erre: 107. - D78af6978e)
2011. szept. 13. 22:03

Én is elkönnyeztem magam..

Szerintem pedig jó lenne egy napló..nagyon sokan olvasnának!:)

Fotót pedig nem fontos beletenni,de majd meglátod..

Nos,én mindenesetre vagy itt,vagy majd a naplódban,de szívesen olvaslak!

109. Lysiantus (válaszként erre: 107. - D78af6978e)
2011. szept. 13. 21:56

Sziasztok!

Csak gratulálni tudok Neked!

Visszaolvastam kicsit a hozzászólásokat.

Határozott, céltudatos, talpraesett lány vagy, olyan, aki a jég hátán is megél.

Van egy kedvenc idézetem, nagyon illik rád is:

"Nem az az erős, aki nem esik el, hanem aki mindig fel tud állni." (Machiavelli)

Ne húzd fel magad a kommenten, szerintem nem bántó szándékkal írták, csak éppen nem sikerült jól fogalmazni.

Örülök, hogy pozitívan látod jövődet, jövőtöket. Külön szerencse, hogy a főnöködben ilyen segítőkész emberekre találtál.

Engem is érdekel hogyan alakul az életetek, akár napló formájában, akár itt a fórumon.

108. kisbögre (válaszként erre: 107. - D78af6978e)
2011. szept. 13. 21:44

Nem a képről van szó, de ide is leírod a dolgokat...a naplóba is leírnád... És annyira kíváncsiak vagyunk hogyan lesz tovább!

Ráadásul titkosba is írhatnál oda meg megválogatod kit engedsz be!

2011. szept. 13. 21:35

Nem vettem babakocsit mert egyszeruen lovesem nem volt melyiket vegyem meg milyen szinben stb..Varok meg vele:-))

Koszi hogy naplot akartok iratni velem de biztosan nem fogok bocsi..Sem fotokat felpakolni..Nem azert mert szegyellem magamat hanem egyszeruen nem latom ertelmet hogy miert kellene ismeretleneknek nezegetnie a fenykepimet.Nekem valahogy olyan visszas..

Egyebkent itt az egyik kommenten felhuztam magamat,es ugy elgondolkodtam..Nehogy azt higyjetek hogy ez az egesz ami tortent velem nem faj vagy nem gonolok ra..Hiszen en tenyleg szerettem ezt a ferget es a baratnomet is sot annak a kislanyat is..Most igy utolag visszagondolva voltak zavaro jelek felmondatok celzasok ismerosok reszerol de hat en mint ujdonsult kismama rozsaszin felhoben usztam es nem voltam hajlando figyelni rajuk..De buta voltam!!!!Peldaul mikor Hajnika a baratnom kislanya megkerdezte ezt a ferget mikor alszik mar naluk..Akkor persze sajnalkoztam hogy szegeny kislany apa nelkul no fel es az exemet annyira szereti stb..Valoszinu az a kislany sokkal tobbet tudott mar akkor tolem..Mindegy..Tudjatok en 10 eves koromban kerultem Anyuekhoz..Akkor mar Jancsi a batyam 3 honapja ott volt..felevig nem is szoltam szinte senkihez semmit..Az iskolaban sem..Es akkor meghallottam hogy az egyik lany azt mondta rolam:nem csak csunya es hulye beszelni sem tud meg lelenc is raadasul...Es ugy neztek ram mint egy feregre..Akkor 2 napig nem mentem iskolaba bogtem otthon es visszaakartam menni az otthonba.Bejott a csaladom es tudjatok mit kerdeztek:hogy tudnanak -e nekem segiteni valamiben..Aztan Anyu elvitt fodraszhoz vettunk nekem divatos farmert sportcipot Nike polot..NEKEM a lelencnek..a kovetkezo evben 4.8-al zartam a tanevet..Es amikor hazavittem az igazgato kulon kiemelt a gyors es kivalo eredmenyemert meglattam a szuleim arcat..ATTOL A NAPTOL HIVOM OKET APUNAK ANYUNAK..adig csak Marika neni Jozsi bacsi voltak..Valamit olyat kaptam toluk amit soha senki nem tud elvenni:biztak bennem tudtak hogy megtudom csinalni hogy a bukdacsolos lelencbol magabiztos okos embert tudnak nevelni..Na ezert vagyok benne biztos hogy BARMIT hoz a sors EN MEGTUDOM csinalni..EGYEDUL..A csaladom mellettem all..Na ez jo hosszura sikeredett..Es bogtem is egy sort..De ez olyan jo siras volt..

106. CsillagTM (válaszként erre: 100. - D78af6978e)
2011. szept. 13. 19:16
értem!
2011. szept. 13. 18:47
Én is nagyon kíváncsi vagyok az életetekre, szóval én is osztom a véleményt egy esetleges napló írásáról! Oda is tudnánk kommenteket írni!!! :)))
104. 5239d91094 (válaszként erre: 103. - D78af6978e)
2011. szept. 13. 18:18

Mindenben egyetértek veled, tiszta fejjel és reálisan gondolkodsz, talpraesett lány vagy.

Ilyen hozzáállással nem féltelek a jövötöl, minden rendben lesz, hiszen sokan állnak melletted akik segítenek. Fantasztikus családod van, és szuper fönököd, akik nem fognak magadra hagyni.

Szerencsére spórolt pénzed is vagy, így nem függsz senkitöl.

Azzal a seggfejjel és a nöjével meg ne törödjél, szánalmasak ! Nézd a pozitív oldalát, hogy hamar megszabadultál töle és a gyermeked nem fogja öt

ismerni.

Olyan kíváncsi vagyok a sztorid folytatására, nem gondolkoztál azon, hogy naplót írjál ?

Mikor fog születni a bébike ? Lehet már tudni a nemét ?

( Én kislányra tippelek :) )

103. d78af6978e (válaszként erre: 101. - 4c1a787e8f)
2011. szept. 13. 16:11

Neked hogyan esne ha azt irnam hogy HA biztos vagy benne hogy az apjatol (ferjedtol baratodtol) van a gyereked???????????Igy felteteles modban...A gyerekemnek nem fogok hazudni ha megkerdi hol az apja elmondom neki..Az apai nagymamaek nem fogjak latni a babamat az tuti..Es ha egyszer talan osszehoz egy olyan emberrel a sors aki bevallal gyerekkel egyutt es sajatjakent szereti majd????

EGY ILYEN EMBERNEK AKI ELHAGYTA A MEG NEM SZULETETT GYEREKET SEMMI KERESNIVALOJA NINCS AZ ELETUNKBEN...Es pont.

102. mandarin_x (válaszként erre: 101. - 4c1a787e8f)
2011. szept. 13. 15:37
viszont ha megnyeri a pert, akkor bizonyitott teny hogy ki az apja, aki mint olyan, jogokat is igenyelhet a gyerekkel kapcsolatban. ez nem biztos, hogy meger annyit, hogy hosszu hercehurca utan papir legyen arrol hogy ki adta a genallomany masik felet....
101. 4c1a787e8f (válaszként erre: 97. - D78af6978e)
2011. szept. 13. 15:19

Persze, helyesen gondolkodsz alapvetően. Csak Te nagyon másként nem tudod az ellenkezőjét bizonyítani ennek a rágalomnak, és lehet, hogy egy idő után mégiscsak bizonyítanod kéne... Akár amiatt, hogy egyszer a gyereked kéri, mert azt hallotta a nagymamámál, hogy.... Vagy csak Neked lesz eleged a sok hülyeségből... Vagy épp a másik megrágalmazott kéri...

Azért gondoltam egyébként a pert, mert ha elveszti, ugyebár neki kéne mindent fizetnie... Márpedig, ha Te tuti vagy benne, hogy tőle van a gyerek (már bocs), akkor ugyebár nehéz lenne nem megnyerni...

De én is azt remélem, hogy békénhagy az élet ezekután már, és nyugodt, egy idő után meg igazán boldog leszel...

100. d78af6978e (válaszként erre: 99. - CsillagTM)
2011. szept. 13. 14:22
Parszor volt kozos programunk veluk kirandulas stb..De semmi extra..kb 3 honapja attelepultek Svedorszagba..Valoszinu ezert esett pont erre a sracra a valasztasuk..En nem leptem kapcsolatba veluk ezzel kapcsolatban mert szanalmas pletyka es megalazonak ereznem egyaltalan szoba hozni elottuk..Aki kitalalta annak kellene kozolni veluk..
99. CsillagTM (válaszként erre: 98. - D78af6978e)
2011. szept. 13. 13:50
úgy értettem, h ismered egyáltalán a másik fickót? haverod? jóban vagytok? v csak így random jött a kedves párosnak az ötlet, h vele hoznak hírbe?
98. d78af6978e (válaszként erre: 96. - CsillagTM)
2011. szept. 13. 10:59
Mar ne haragudj de nem ertem a kerdest!!!Hogy erted azt hogy milyen alapon??Ezt toluk kellene megkerdezni nem tolem.
97. d78af6978e (válaszként erre: 95. - 4c1a787e8f)
2011. szept. 13. 10:57
Itt egy kicsit maskent mennek a dolgok mint otthon..Hal'Istennek..Ha O akarna apasagit csinalja de nem 2 filler es neki kell fizetnie.Ez a baba az EN babam lesz EN vallalok felelosseget erte EN fogom folnevelni ha az apjanak nem kellett hat szive rajta ez legyen az O problemaja..Nem fogom magamat idegesiteni ilyen aljas szemet emberek miatt..sem birosagra vinni oket nem latom ertelmet..Ezt az eletet valasztottak legyenek boldogok..En elem a sajat eletemet nelkuluk..Boldogan.
96. CsillagTM (válaszként erre: 91. - D78af6978e)
2011. szept. 12. 13:55

jó látni, hogy egyre erősebb vagy!! csak így tovább, ne hagyd magad!!

az apasági vizsgálat meg, amit mások írtak, nem hülyeség.

egyébként milyen alapon rágalmaztak meg azzal a másik pasival kapcsolatban?!

95. 4c1a787e8f (válaszként erre: 91. - D78af6978e)
2011. szept. 12. 08:35

Múltkor írtál a perelési lehetőségről rágalmazásért. Valahogy úgy kéne alakítani a dolgokat, hogy az apaságot valóban nem "odaadni" neki, de mondjuk a rágalmazás keretein belül megcsináltatni egy apasági vizsgálatot... Bár nem tudom, hogy ez jár-e jogi következményekkel, de valahol érzek egy olyat, -mivel ezek ilyen gátlástalanok- hogy nem lenne baj, ha arról lenne egy hivatalos papírod, hogy ő a biológiai apa.

Már nem azért, hogy mit mond a falu, csak ki tudja még, mi jöhet...

Egyébként az a férfi, akit apának kiáltottak ki, mit szól a dologhoz? Itt ugyanis nem csak Téged rágalmaztak, hanem egy másik embert (párt?) is.

Tényleg nem ez a legfontosabb most, de azért ezeket a szálakat lehetőség szerint el kellene varrni, nehogy később legyen belőle baj. Sűrűn beszélgessél azért az ügyvéd segítőddel...

Légy észen, de azért vedd be a lesz..om tablettát is...

Pár hónap múlva még nagyobbakat fogsz ezen nevetni a piciddel együtt...

94. 328aadd89f (válaszként erre: 91. - D78af6978e)
2011. szept. 11. 22:26

Szia!

Na mevan, anyagi gondjai vannak a friss szerelmeseknek?:)

Viccet félretéve: nem semmi, amit megengednek maguknak. Mindez csak azért történik, hogy könnyebben helyre rakd őket magadban és könnyebb legyen a felejtés... Kaptál helyettük az élettől sokkal igazabb barátokat/segítőket, akik most is melletted állnak!

Kívánom, hogy a 2 szobás, kis kertes albérlet összejöjjön és nagyon boldogok legyetek ott (a szamócás tipegőben, amit akár fiúra is nyugodtan adhatsz:))!

Vigyázz magatokra és ha van időd/kedved, mindig írj!:)

93. 636640b917 (válaszként erre: 91. - D78af6978e)
2011. szept. 11. 22:15

Sziasztok:-))

Örülök, hogy alakulnak a dolgaid:-)

Nevetni kell és ügyet sem vetni ezekre a...passz, hogy mit írjak rájuk..tudod megtalálta zsák a foltját...

Mindent szépen megoldasz és ez hihetetlen módon megerősít:-)Abszolút pozitív irányban.

Szüleidet tisztelem becsülöm mindenek felett:-))

Légy jó vigyázz magatokra!!!

92. 4f8ae69d1b (válaszként erre: 91. - D78af6978e)
2011. szept. 11. 22:14

Szia!

Jó olvasni téged..ebben a hozzászólásodban rengeteg pozitív energia sugárzott!!Így tovább csajszi!Szorítok neked..várom az új fejleményeket!

Jajj..az a pasi..no comment..

Egyébként kislány,vagy kisfiút szeretnél..tudom,csak egészséges legyen..de mégis..mire vágysz?:)

Jó érzés,hogy mocorog bent..igaz?Az én babóm is rengetegszer csuklott..nekem az annyira nem volt kellemes..

2011. szept. 11. 21:59

Sziasztok

Legujabb hirek:kaptam ma emailt a szerelmes partol..Szerintem total meghulyultek..Kovetelnek rajtam 1000 eurot amit a volt baratom adott ide nekem gyerekcuccokra..Tiszta hulyek:-))Ha hiszitek ha nem en mar csak rohogni tudok rajtuk nevetsegesek..Mindent en vettem meg a kicsinek MINDENT egy fillert sem kaptam attol a gyaszhuszartol..Es az a vicc az egeszben hogy ezt bizonyitani is tudom mivel mindenhol kartyaval fizettem..Es egyszer sem utalt at penzt a szamlamra szoval rab..k mar bocsanat..

Ugy nez ki talaltam egy lakast pici kerttel 2 szobas picit tavolabb van a munkahelytol mint a mostani de az annyira nem gaz..kb 15 perc seta..Varom hogy a landlord rabolintson:-))

2 het mulva megyek dokihoz..Baboci mocorog sokat szoktunk jatszani ha kinyomkodja a konyokat vagy a talpacskajat megcsikizem es az tetszik neki-legalabbis azt hiszem..Meg csuklik tok vicces erezni ahogy csuklik odabenn a pocimban:-))

Holnap megyek babakocsit nezni az egyik ismeros csajjal meg a ferjevel..Nekik mar van babajuk szoval segitenek kivalasztani melyik babakocsi lenne nekem jo..Vettem tegnap egy tipegot szamocas es az van ra irva Mummy kedvence..Attol hogy szamoca van rajta meg raadhatom ha kisfiu lesz ugye?

Minennap beszelek Anyuekkal es racsodalkozom milyen fantasztikus emberek egy szot sem mondanak erre a feregre csak ertem aggodnak..Anyu annyit mondott hogy gyorsan terjed a hir mar a faluban is beszelik hogy mastol lettem terhes..Apu kenytelen volt a majdnem ex anyosomat meglatogatni es figyelmeztetni hogy jobb lesz ha befogja a szajat es nem terjeszt hulyesegeket..A helyzet az hogy Apu tud roluk egyet es mast es mi soha de soha nem pletykalkodtunk a mi csaladunkban ez nem szokas..De Apu azt mondta ha nem fejezik be akkor jo vege nem lesz mert O nem hagyja hogy a lanyat szajara vegye a falu azert mert az o fiuk egy beszari alak..

Ezt egyebkent a batyam meselte Anyu egy szot sem szolt:-))Szoval ez van..

Egyebkent szetneztem ezen a portalon es teljesen levoltam dobbenve mifele velemenyek vannak itt a megcsalasrol es egyebekrol..Elszomorito..

2011. szept. 9. 18:09

Jól vagytok ez a lényeg:-))

Minden sikerülni fog és remélem kapunk képecskét is a bébikéről:-)))

Hiszen annyian szurkolunk Értetek:-))

Ügyvédbácsitól okos dolgokat tudtál meg ez hasznodra válik és szerintem sem érdemli "apuka", hogy valaha is annak szólítsa bárki is:-((

Várjuk az újabb beszámolót:-)

Addig is minden jót és szépet Nektek:-)

89. 76d055b916 (válaszként erre: 87. - D78af6978e)
2011. szept. 7. 09:18
:-9 Nagyon jó olvasni,amiket írsz! A végéről ki is derül,hogy nagyon okos kislány vagy(bankszámla),és tudom,hogy nem lesz semmi baj!Biztos lesznek nehezebb időszakok,de hidd el,mindent meg fogsz tudni oldani,mert felelősségtelje ANYUKA leszel,és lesz kiért talpon maradni!!!! A főnökasszonyodról meg annyit,hogy ha Isten bezár egy ajtót,mindig kinyit egy másikat! A "csodálatos barátnőd" helyett,kaptál egy (talán sokkal) értékesebb segítséget! Minden jó lesz,csak így tovább! És mindig légy nagyon büszke magadra! Szép napot neked! És írj rendszeresen!:-)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook