40 napos szexböjt (beszélgetés)
Elég hülyeség,mert van akit szeretsz és van kivel csinálnod örömmel....akkor mi a fenéért kellene lemondani akár egyetlen napra is?
Én hosszú évek óta szexmentes életet élek,és kifejezetten káros az egészségre testileg és lelkileg egyaránt.
Jó lesz az.
40 napig jó értelemben sóvárogni, egymást húzni, incselkedni, játszani, nem nevezném klasszikus értelemben böjtnek, de a házasságotokat tuti fel fogja dobni ez a hókamóka :)
Te ezért ne idegeskedj!:))
Magánügye mindenkinek, hogy 40 nap múlva....vagy 40 napig egyhuzamban:)))
Rohamot kaptam az írásodtól, úgyhogy bocs: idióta vagy.
Először is: összekevered a szezont a fazonnal.
Másodszor: az a nő, aki a párját szexmentes életre fogná csak úgy (kivéve orvosi esetet), az sík hülye.
én csak azt szeretném kérdezni,hogy ez mire jó?
ha a közelében lennék,én aztán nem böjtölgetnék a párom rovására..
Amikor a böjt tényleg böjt volt, akkor nem csupán húst nem volt szokás enni, hanem zsírosat sem; az édességrôl, alkoholról nem is beszélve; a nôk szolídan öltöztek, a férfiak nem borotválkoztak, és tartózkodtak a házastársi szerelemtôl is.
Ma már a tv, internet, telefon, stb. mellôzése is elôfordul - mindez tudatosan.
Gratula.
Én a húsnál elbuktam volna.
Szerintem jó móka lesz. Húzzátok egymást 40 napig. Aztán majd úgy estek egymásnak mint Edward és Bella. :D
Én simán bírom 40 (percig, na jó! fél napig is bírom).
Ne is haragudj, de ez mire jó???
Sziasztok!
Egy ideje olvasgatom már az itteni fórumtémákat... információkat gyűjtök, a női lélek rejtelmeit kutatom, esetleg más hibáiból próbálok okulni.
A lényeg, hogy úgy döntöttem végre regisztrálom magam és így név nélkül kérek tanácsokat, osztom meg a saját élményeimet.
A párommal szeretjük egymást, már több éve élünk együtt. Az idén a böjti időszak kezdetén vetette fel a párom, hogy ő most életében először végig csinálná a 40 napos böjtöt... lemondodtt a húsról és becsülettel ki is tartott nagypéntekig. Amikor is úgy döntött, hogy nem feltétlenül van szüksége a továbbiakban húsra. Mivel láttam rajta, hogy ez a böjt egészen jó hatással volt rá (életvidám lett, energikus...), gondoltam én is kipróbálom. Ugyan a böjti időszak lejárt már, azért én mégiscsak belekezdtem. Nem is volt probléma, sőt könnyebb volt lemondani a húsról, mint gondoltam. Egyik ismerősömtől hallottam, hogy a böjt akkor az igazi, ha az ember olyan dologról mond le, ami fontos neki. Legyen az akár csokoládé, egy csoki-függő esetében vagy a kirándulások élménye egy örökmozgónál. Ekkor fogalmazódott meg bennem, hogy mi lenne, ha lemondanék 40 napra mindenféle szexuális élményről (beleértve tényleg mindent)... lévén, hogy mondhatni szex-mániás vagyok, ez már igazi kihívásnak ígérkezett. Felvetettem ezt a gondolatot a páromnak úgy, hogy természetesen, ha ő nem akarja, akkor nem csinálok ilyet. Ha viszont belemegy az ő irányába természetesen a kényeztetések továbbra sem maradnának el.
Kicsit meglepődött ezen a javaslaton, de azt válaszolta, hogy átgondolja. Némi gondolkodás után arra jutott, hogy vagy együtt csináljuk ezt a böjtöt vagy sehogy. Így tehát belement a 40 napba.
Kíváncsi lennék, hogy ti mit szólnátok, ha a párotok ilyen ötlettel állna elétek? Esetleg a ti kapcsolatotokban volt már ilyen előre eltervezett szex mentesség? Milyen tapasztalatotok van róla? Ki meddig bírná/bírta?