40 napos szexböjt (beszélgetés)
Elkezdödött már a visszaszámlálás?:)
Ha akarod, menni fog, nyugi, agyban döl el!:)
Én nem bírnám ki, és nem is akarnám. Szerintem egy egészséges férfi sem akarja ezt bevállalni, pláne ha szereti és kívánja a párját... Persze, kivéve, ha van neki más.
Nagyon hamar eltávolodhat így egymástól két ember...
Igen.Valaki felvilágosíthatná,hogy nem szexmániás,hanem pasiból van.
XD
Szerintem ez felesleges mókusvakítás.
Ettől nem leszel te MÁGIKUS MESTER...
És ha jobban bele gondolok,ez az egyetlen szenvedély ami nem káros és pénzedbe sem kerül.
Rövid az élet hosszú a sír,mindenki ...szon,ameddig bír:P
Szerintem rossz döntés, de végül is a ti dolgotok.
Vannak sokkal értelmesebb dolgok is, amivel az ember próbára teheti magát. Már ha a bizonyítás a cél.
Lájk:)
de ő a szexmániát és az önbizalomhiányt akarja így gyógyítani..ezek arra nem jók
Kedves Hiur,
ha mar idaig eljutottal az eletedben, nem e gondolnal arra, hogy egy ket lepcsofokkal magasabbra lepnel benne.
1. Gondoltal e arra, hogy 40 napig ne egyel es igyal , semmi mast, mint naponta husz deka ket hetes szaraz kenyeret, es ket liter vizet.
A masodik lepcsore feltudnal e lepni innen?
2. Minden masodik nap kerjel a szomszedodtol negy pofont, kettot jobbrol es kettot balrol, es mielott adna, hivjad ku..anak az edesanyjat. Na latod ez lenne az igazi proba, amiben tudnad magadnak es masnak is bizonyitani az on kontrolodat.
3.Valaszd ki a legjobb oltonyodet, es add neki az elso hajlektalannak kit meglatsz.
Persze, ezek csak javaslatok...
Ha akarsz csinalni valamit pozitivabbat, miert nem kelsz fel koran a szabadnapjaidban, es fogjal egy par szemetes zsakot, menj ki a gyerekek jatszoterere, es tisztitsad meg a legjobb tudasod szerint.
Vagy az utcadban szedd ossze a szemetet es mosd fel a haz elotti jardat, vagy vegyel gyokeres viragot es ultesd el az utcadban, es gondozd...
Szerinted nem hozna pozitivabb eredmenyt?
Gondolom azért a távkapcsolata más, akkor tényleg nincs lehetőség semmi intimitásra.
De egy kapcsolatban?
Fogadnék én negyven nap böjtöt, de kb. a harmadik reggel belebuknék, amikor megcsókol, amikor a kezei végigtapogatnak. Na pont ott lenne végem.
Nem vagyok nimfo, de hamar elgyengülök. Elég, ha csak a kezem érzékien simogatja, attól már kész vagyok.
Természetesen, ha több száz km-re lenne tőlem hónapokig, én is kibírnám. (Na nem a böjtöt, magad Uram, ha szolgád nincs :) )