40 napos szexböjt (beszélgetés)
Sokan kibírják. Elég sok házasságról hallottam ahol nem működik a szex.
De ha mindketten szeretik és kívánják egymást, akkor nem látom értelmét.
Én inkább az egy éjszaka alatti minél több orgazmusra hajtanék, vagy hogy sikerüljön a lehető legtöbbször egyszerre "elmenni". Ilyesmi:) Annyi szép célt - és okot a büszkeségre - lehet találni a témában:)
De önmegtartóztatás eszembe sem jutna;)
váégig olvastam mindent .. de miért a szex böjtől leszel magadra büszke?? ezt nem értem ..
nyugtass meg hogy nem vagy ikea törzsvásárló :)
Kicsit olvass vissza kérlek.
szerintem sokkal többel mint te.. de ha elfogadom magamat .. kicsit elgondolkodom .. másképp szemléálem az életet ..akkor no para :)
ha a szex az életedbe sport akkor nehéz lesz , viszont ha a szex igazi kitárulkozás , stb.. akkor ez nem gond .. Vagy a szexel bizonyitol bármit is??
Nem akarlak megbántani és tényleg köszönöm a hozzászólásodat, de szerintem te soha nem kűzdöttél önbizalom hiánnyal.
Aaaahhhh..En 5 napig birom utana elvonasi tuneteim lesznek..tanyerokat es poharakat csapdosok..Nem vicc! Az Ikea marhara orul nekem es a termeszetemnek:DD
En akkor sem vagnek bele semmilyen bojtbe -hacsak nem letfontossagu pl az eletem fugg tole-ha agyoncsapnanak:D De a ZURAM sem:D Hiaba no,egymasnak lettunk teremtve:DD
:D önbizalom hiányosan szexmániás?? akkor tuti csal éjszakai sötétben szexel..inkább legyen csak nappali szex:)
Ezért leszek büszke magamra, ha sikrül... mert nem mindenki képes rá!
amugy azon nevetek hogy önbizalom hiány gyógyitására szexmentes élet ?? inkább álljon tükör elé ..és mondja azt bármilyen gond esetén..ami másnak probléma az nekem játék.. ha megoldodik a gond hurrá jutalom egy jó kiadós szex:))
Sok sikert,azért majd írd meg,hogy sikerült:)))
Nem fogja. Főleg úgy, hogy szexmániás.
Lehet, de megpróbálom... :). Amúgy megegyeztünk, hogy akkor sincs semmi, hogy ha valaki nem bírja tovább és ráveti magát a másikra... :)
Hát én nem látom semmi értelmét, de biztos bennem van a hiba.
Én nem bírnám ki. A férjem meg pláne:)
kibirja:) csak nehogy belefáradjanak :)
28 évesen nem fogod kibírni 40 napig.:D
Én már 7.hónapja nem sexeltem a férjemmel,veszélyeztetett terhes vagyok és simán kibírom.Nem mondom néha jó lenne de kibírom.
Akkor hajrá!Sok sikert hozzá:)
Én már elég öreg farok vagyok, könnyen teljesiteném , ha rászánnám magam
Várjál vele pár évtizedet és neked is könnyen fog menni
:)
Fogadásból.. / 6 hónap 29 nap :D de azt hiszem mivel csoki imádó és rágó függő vagyok..inkább ezeket tenném le.. amugy meg ha energikus meg minden okés.. a böjt okés.. miért kell ilyeneket meg tenni ..szex meg vonás.. ?? Őszinte leszek .. marhaság ..párostól és anélkül is..
Sajnálom, hogy neked így kell élned, de talán ez is egy kis színt jelnthet a szexuális életünkben. Nem csak kütyükkel, filmekkel, pózokkal lehet feldobni, hanem akár nem-szexeléssel is. És nagyon tetszett Andi hozzászólása... jó értelemben sóvárogni... :)
Te tényleg belebetegszel az lesz a vége....ez a fő problémád, állandóan a fejedben motoszkál a szex gondolata... de ki tart vissza, hogy változtass?:)
De ez a 40 napos böjt más téma..:))
További ajánlott fórumok: