3 szó = 1 mondat (fórumjáték)
hiába játszik a fény a padlón,ott dinnye nem terem meg
félhold,kézitus,fotoszintetizál
A homeopatikus gyógyszerekben többnyire természetes anyagok vannak kis koncentrációban.
fény padló dinnye
A cápaporc a daganos betegségek, az izületi- és egyéb gyulladásos folyamatok ellen hatékony, de jó az ínygulladásos folyamatokra, melyet többnyire a fogkő okoz,így ablakmosó folyadékkal ne próbálkozz.
homeopatia,gyógyszerek,természet
a sólámpa a szivarfüst ionjait hasznos kertilevegővé alakítja
fogkő,ablakmosó,cápaporc
Aki nem veszi félvállról ígéretiet, egyféle jótállás az 50. házassági évforulóhoz.
kert szivar sólámpa
A pap misét celebrál és jót áll helyetted az Úr előtt csak ne vedd félvállról.
pálfordulat,meglepődés,figyelek
a rum cukornádalapú,ezért lekvárból csak pálinka főzhető:D de ígysem kerülünk slamasztikába
celebrál,félváll,jótáll
Villany mellett kolbásszal nem tudsz denevért fogni.
lekvár,slamasztika,rum
Hamarosan itt az évnyittó a suliba, s én még mindig nem tudom mi a barátfüle, igy nyoszolyába fekve röhögök .
vilany, kolbász, denevér
Mézes puszi tejszínnel, cukrászdába vigyél el!
nyoszolya,barátfüle,évnyitó
Barát nélkül élhetsz,de boldog nem leszel,Jézus és hit nélkül is élhetsz, de e nélkül kevés leszel,levegő nélkül viszont meg se próbálj élni,mert nem fog menni.
barátfüle,méz,nyoszolya
Jézus az jóbarát,friss levegőn szaladok a templomba.
Cukrázda, méz, tejszin
Belesett a polóm a majonézes puykatojásba
Barát, Jézus, levegő
Hitelt vettem fel,hogy kecskét és gyűrűt vessek.
poló pulykatojás majonéz
Az ember szépsége az idő múlásával eltűnik!
izület, nyomor, nyugdíj
A hitel miatt el kellett adni a kecskét, közben a réten a gyűrűt is elvesztettem!
betű, ragya, ember
Olyan elixírt készítettem a csillagos ég alatt, amibe denevér zsírt kellett keverni.
kecske hitel gyűrű
A volt szomszéd már elmehet a sóhivatalba, mert a költözés megvolt, az új lakás csendje a mennyország lesz.
csillag, zsír, elixír
Autó visz a feltáráshoz,de lelet nem lett kezemben csak gumicukor olvadt szét a tenyeremben.
sóhivatal,költözés,mennyország
Gyerekrajzokon szimbolikus értelmet kapnak a tárgyak: az egér félelmet, a harangvirág jókedvet, a hóember a hideget jelképezheti.
lelet, gumicukor, autó
Ijesztő látomásom volt, a kisgyerek kiszökött a babakocsiból és egy mérges bogyót rágcsált.
egér harangvirág hóember
Tikurilla kifejezést megtaláltam,de a testőrt nem,igy a tampon sem ér célba.
babakocsi,látomás,bogyó
tökfej az az ember aki nemél vissza szellemes megjegyzéseivel! mert az olyan emberi:D
testőr,tampon,tikurilla
Műkörmömet szeretném a hátadba mélyeszteni,póthajamat az orrod alá bedörgölni,mert harmadik szó használatát ide tetted,ezt érdemled!
tökfej,szellemes,emberi
a smink nemtakarja el egy nőnél azt ha romantikán nyaklevesosztogatás ért:D
műköröm,póthaj,dildó
További ajánlott fórumok:
- MONDAT játék - az előző mondat UTOLSÓ szavával kezdj új mondatot!
- Három betűből alkoss mondatot:)
- Ketten egy mondatot!
- Kérdésre kérdéssel felelünk. Csak egy kérdő mondat!
- Mondatbővítő. Csak egy szót toldj hozzá! Ha már nem bővíthető, indíts új szóval, új mondatot!
- Írj egy mondatot, melyben csak "e" magánhangzó szerepel, pl:Eszterke gyere beljebb, s heveredj le!