3 szó = 1 mondat (fórumjáték)
Nézőpont kérdése,ki,hogy vélekedik az IQ.-tesztekről,de részemről bakfitty az egész,mert nem igazán érdekel.
szemlélet,változás,hitel
így szavaknélkülivé formálódik a topic
bakfitty,nézőpont,IQ
büszkeségből állítom hogy hit nélkül is megy
pénz,nyugalom,kiszámíthatóság
Lésűrítmény almából, állvány mellett létrázol,reklám célból pályázol s félreértesz tréfából.
hit,állítás,büszkeség
az olyan csodakanál amellyel mogyoró és tea egyaránt kanalazható,minden boltban kapható
reklám,állány,lésűrítmény
egy zsák szárított levendula cipekedése közben kaptak rajta,melynek habos főzete jóóópénzt hozhat!
félreértés,köntös,zabszem
Neked küldöm szeretettel,felhők úsznak égi nesszel,katicák pöttyei szinte élnek én meg velük zenélek.
habos,levendula,cipekedés
A hiba az én agyamban, mint a melléklet is mutatja.
katicák, felhők, Neked
Kalapáccsal rávertem az ujjamra,de lakatot tettem a számra, hogy ne mondjak egy cifrát,mert a zsák,mely foltját keresi még meghallotta volna.
hiba,agy,melléklet
Végre egydül vagyok, igy tiszta elmével átgindolhatom miert hallom a hangokata fejembe :)
lakat, kalapács, zsák
Eutanázia passzív formája elfogadott lehetne,ha kulcscsörgéstől aludni lehetne,rémhír terjed fejembe,hangok szólnak nevetve.
elme,hangok,egyedül
a hagymaevő manó banya korában sem éri el az 1 métert
kulcscsörgés,eutanázia,rémhír
A fétis-játék nagyon jó mert a babákat különféle fantáziabeállításokban lefotózzák házipapúcsba és létrán lógva.
manó hagyma banya
a babaolaj rendeltetésszerű használatához nemkell bukósisak! bokalánc a nőkön sexi,a rabokon kolonc
fétis,létra,házipapucs
Speditőri állásra vágyom,így harsány és karakteres sör ízzel a számban és sörszagommal útnak indulok.
bukósisak,bokalánc,babaolaj
az első zúzmarától várom hogy elvigye a szénanáthám!
a konyakivó ingerem már jópáréve múltidő
speditőr,karakteres,söríz
Varjú tolla éj fekete,a bográcsom hússal tele,én meg éppen cipőt húzok,nem török és nem zúzok.
allergia,konyak,zúzmara
Egyfolytában villog a tv-ben a reklám miközben hámozom a krumplit , nem látok semmit.
cipő, varjú, bogrács
Hörcsögöm pofazacskója Light Emission diodaval van tele,erre gerjed haragra a cicánk feje.
villog,hámoz,reklám
van olyan könyvszerű naptár ahol minden lapon virág az illusztráció
pofazacskó,led,gerjed
Térlátásom ugyan nincs, ösztönösen megyek elöre nem is kell vezetö se!
könyv, virág, naptár
morbid gondolat téglán uborkát termelni
gesztikulál,dudál,váll
Ferdén tartom fejemet, félelmemben felemelem kezemet és akkor rámesik egy fa.
morbid, tégla, uborka
a pék egy bottal kergeti el a galambot a búzászsáktól
félelem,felemelem,ferde
Kergetek egy elefántot kezembe egy ceruzával, hogy le tudjam rajzolni, he nem jön ide, van egy ollóm, belészúrom.
bot, pék, galamb
További ajánlott fórumok:
- MONDAT játék - az előző mondat UTOLSÓ szavával kezdj új mondatot!
- Három betűből alkoss mondatot:)
- Ketten egy mondatot!
- Kérdésre kérdéssel felelünk. Csak egy kérdő mondat!
- Mondatbővítő. Csak egy szót toldj hozzá! Ha már nem bővíthető, indíts új szóval, új mondatot!
- Írj egy mondatot, melyben csak "e" magánhangzó szerepel, pl:Eszterke gyere beljebb, s heveredj le!