2023. nyárig lefogyok! (beszélgetés)
A havi 1 kilónál biztos sikeresebb.
1 kiló=semmi
Attól függ mennyit ittal előtte
Vagy épp pisi után vagy előtt vagy
Lakótársam 97 kiló
Holnap kezdi a kúráját.
Gaeantaltam neki,hogy 1 hónap alatt fogyni fog 7-8 kilót
Tejberizs+zacskósleves+vitaminok+l-karnitin+ásványvíz+250ml energiaital (mert szetet)
Marcius 15.-ig 90 alá fog menni.
Tejberizs csomó izű van
Zacskósleves van szintén 1000 féle
Riso -30%-os rizsben összesen 140 kalória van.
Abból megeszik napi 8at+2leves=8tányér
És éhezés nélkül fog lefogyni
12.napon már -4 kiló lesz
Fogyókúra is egészséges!
Ahelyett,hogy eszed a sok szemét kaját.
Cukor,liszt minden...
Ahelyett minden jobb és pozitívabb
"egészséges, hosszú távon tartható életmód inkább"
Hát inkább egyik se amit csinálsz, és ez nem kötekedés, csak észrevétel, és ahhoz képest hogy mennyien tartják helyesnek az életmód váltást a fogyókúra helyett, elég kevesen írnak az életmódváltós témába.
sziasztok!
hajrá a kertészkedésekbe 🙂 nemsokára kezdődik! férjem megvette a magokat, ő a főnök. mondja én meg csinálom, alapvetően én a fűnyírásért vagyok felelős illetve a locsolásért. mivel műtötték, így idén talán több minden jut rám - nem véletlenül aggódok itt holmi edzés és étrend terven... egészséges, hosszú távon tartható életmód inkább,bár a fórum címe a nyárig lefogyok, hát majd meglátjuk 🤔
addig is, reggeli 1db activia, 2 db zabpelyhes tojást sütve ebédeltem ma 1 szelet rozskenyerrel, tízórai uzsonna 1-1 narancs. aztán kis edzés, végül 3 pufi rizs majkremmel, és egy sós karamellás fehérje shake. lehet kötözködni, mi vele a gond, hát így sikerült 🤓
Végre megtaláltam azt a fotót a fólia alagutamról amit mutatni akartam:
Képre kell kattintani a nagyításhoz.
A váz 2m-es darabokra vágott vízvezeték cső. 30cm-es vasak vannak leszúrva, azokra van rádugva a csővek 2 vége. Stabil. Teli vizes palackokkal raktam körbe.
Ügyeskedjetek, mert nagyon megéri retket vetni. Százszor jobb az íze mint a boltinak. Nincs 300ft 1 zacskó mag, 3 évig elég, rengeteg mag van benne, és egyetlen retek behozza a mag árát.
Fátyolfólia a neve, és több féle méretben kapható. Az én retek ágyásom 1x4m szokott lenni, ehhez vágom el a fóliát mert pont akkora nincs amekkora kell.
A poloskát szedegetem már tavasztól, hogy minél kevesebb rakjon petét. Nyugdíjas vagyok, belefér.😀
Lehet kapni rovarhálót is. Zsákot lehet varrni belőle, és egyenként ráhúzni a paradicsomra vagy másra. Az alagutat is le szoktam takarni mikor az őszi retket vetem, mert jobban szellőzik a melegben augusztusban mint a fátyolfólia. Mikor jönnek a fagyok, lecserélem mert a fátyol 2-3 fok fagy ellen is véd.
Köszönöm!Gondolom lehet kapni ehhez való takarófóliát gazdaboltban.Ügyesen megoldotta házilag!Gratulálok!😊
Poloskák ellen is van esetleg tuti tipp?😃Nekem minden évben ellepik a kertet.😔