2023. nyárig lefogyok! (beszélgetés)
Persze hogy több a semminél! Egyébként se úgy kell elkezdeni mozogni hogy hirtelen lóhalálában mindent. Menni fog meglátod.
Én nem a 68 évemre hivatkozok amiért keveset mozgok mert jól vagyok, inkább a lustaságra. Viszont minden nap gyalogolok gyors léptekkel másfél órát. Sokszor trambulinon is gyalogolok, hihetetlen módon erősíti az izmokat, és serkenti a nyirokkeringést.
Ha berobban a tavasz jön a kerti munka ami szintén mozgásban tart, és készülök munkát is vállalni szőlő gazdaságban. Úh. hajrá nekünk!
Akkor megmutatom a cukkini sajtot amihez még csak elővettem a cukkinit, mert közben eszembe jutott hogy de innék tízóraira egy nagy bögre cékla-répa-alma levet. Meg is csináltam gyorsan.😜 [link]
Nem lehet rossz olyan fűszerekkel ez a sajt amiket szeretsz. Annyiból jó kaja lehet, hogy az agar egészséges, és laktat is.
Közben ennek mintájára a répás cukkini, vagy más zöldség alapú sajton fantáziálok. Én is szeretem tovább gondolni a recepteket. de talán egy finom vegyes gyümölcsös turmixból is lehetne agarral sajtot kreálni.
ha agart kerestek nem árt jól szétnézni, mert nagyon változó áron kapható.
Estére a fókuszban a fogyásról lesz ló. Előzetesben a 40-50 év felettieket emelték ki, de nem árthat megnézni a fiatalabbaknak sem. Bár én felhagytam rég a fogyózással, más az utam mint írtam, de ha helyes egy módszer, azt nagy érdeklődéssel figyelem, hátha profitálok belőle.
Úgy néz ki, most már aludni is tudok hála a CBD olajnak.
Udv :) mi egykoruak vagyunk kvazi. En mahd iden evvege fele leszek 47.
Kisebb vagyok, vmivel konnyebb, 67-68kg kozt most. De csak 152 centi.
Én örülök a recepteknek. Lehet nem pont azt fogom ugyan megcsinálni, de inspirációnak nagyon jó, ha mások ötletei is jönnek, vagy kipróbált ételei. És van amit meg is csinál a
Z ember
Én drukkolok neked Ancsa! valóban sokat árthat a szervezetednek ez a nagy súlytöbblet. A mozgást elkezdeni nem könnyű, viszont az egészséges táplálkozáshoz nagyon sok pikk-pakk elkészíthető receptet találsz a youtube-on. Én is onnan mentegetek és készítgetek. Ide is raktam már, de gondolom nem sokan örülnek neki, mindenki maga szeret inkább kutatni. 😀
Most nagyon rákattantam a zöldség kocsonyára ami agarral készül, nagyon egészséges, ma pedig a cukkini sajtot próbálom ki, most találtam. Hajrá nekünk!😀
Hajrá hajrá!! Jó lesz ez.
Én teljes kiorlesu cuccokat eszek, még férjet is rászoktattam, de marha draga minden. Pl a zsemlemorzsa is duplaannyi mint a sima 😱 lisztet azert simat hasznalok.. de tesztat pl csak teljeskiorlesu durumot eszunk gyakorlatilag
Olyan recepteket szoktam keresni hogy ehessek becsületes adagot, lakjak jól, ne kibírni és túlélni kelljen a fogyókúrát hanem élvezni. Bár én rég nem fogyózok, inkább egészségtudatosan élek nekem ez jött be.
Hogy mutassak is egy jó irányt annak akit érdekel:
2 recept van a videón.
Sziasztok! Kicsit elkeseredetten újra kezdtem az idei tervemet, mert egész januárban az az 1 kg az semmi az én súlyomból... De összekaptam végre magam. Most 1 hét alatt 1 kg lement.
+ Megsütöttem múlt héten az első teljes kiőrlésű kenyeremet is, ami nagyon jól sikerült. - bár a napi kenyérfogyasztásom 0-1 szelet, de azért ha kell, akkor legyen már teljes kiőrlésű.
Most egy kis lendületet adott ez az apró siker, hogy ha figyelek, akkor megy ám lefelé, úgy, ahogy kell. 😊
Ln tornával kezdtem a hetet és a reggelt :) a hideg, de van nap is, sokkal jobban bejön, mit a szürke idő.
előző heti mozgás eredménye , hogy már 6 napüdvüzlet kört nyomok folyamatosan, nem 2-t :) 10 a cél reggelre. Ez ugye a plusz, a séta, meg a napközbeni aktivság mellé.
ma sikerült összehozni a héten a 2.mozgást, viszont a kajára tudtam figyelni. jövő héten ügyesebb leszek, bele kell jönni ebbe is újra... 🧐
ráálltam a mérlegre, fél kgval többet mutat. lefotóztam magam mikor elkezdtem január elején meg két hete is meg tegnap is. már látszik valami, erre a férjem hívta fel a figyelmet! szóval kitartást, magamnak és nektek is, már február van, alakul minden 👩🚀
Amúgy ha ennyire édességfüggö vagy akkor riso tejberizzsel fogyókúrázz.
Igaz mostanra nagyon drága lett de. -30%-osba 140 kalória van azaz abból csomót ehetsz
Sziasztok
En ma mindent csináltam. Sétáltam tornáztam, kertészkedtem és most este jógáztam is.
Az időjárás kikészít, sporttal próbálok túlélni.
jó, hogy neked bejott, köszi hogy leírtad a tapasztalatodat!
szerintem nekem a 10/14 lesz a jó így kezdesnek.
de ahogy te is írtad, mozogtál kb napi 1 órát mellé... a mozgást nem lehet megúszni.
én január óta 2 db Ferrero Rochert ettem meg, ami csokoládé. a sós karamellás fehérje shake elveszi a csoki utáni vágyat és csak 133kcal - nagyon finom (vízzel persze).
de észrevettem sajnos hogy nálam nem gyors fogyás lesz... igaz, 3kgt szeretnék leadni, az olyan kevés hogy mintha makacsabb lenne. tény, hogy komolyabb diéta nélkül, inkább odafigyelve étkezem. és túl keveset sem lehet enni, mert akkor meg azért nincs semmi eredmény.
Ma ismét tornázós napom lesz.
Ma egy 40 perces aerob tornát fogok csinálni a zumbás thai csajokkal :D Csütörtökön fenék-comb-has napot tartottam Rubint Rékával (én szeretem ☺️).
Ezen a héten elkezdtem, hogy a tornázós napokon reggel és este 5 perc hasizom gyakorlat.
És mostmár szigorúan többet eszek azokon a napokon amikor tornázom, mert szerintem ez gond volt eddig.
Nézd a jó oldalát. Eddig fincsiket ettél és mégsem híztál ;)
De nem csodálom, hogy nehezen veszel magadon erőt, ha ilyen szigorú megkötésekkel kell számolnod. Azért a tej, tejtermékek nélkül kialakítani egy alacsony szénhidrát tartalmú diétát nem egyszerű követni.