2018 decemberi babák (beszélgetés)
Hogy vagytok lányok?
Babák hogy vannak?
Rántott levesre esküszöm ☺️ és szoktam heinekkwn 0.0 sört is inni néha.
Nálunk is a növekedési ugrásnál gond volt. Pedig szerencsére (lekopogom) van bőven tejem.
Az éjszakák is jók (ismét lekopogom). 18-18:30 között fürdés. Onnantól fekve szoptatom és elalszik. Most akár 8kor is elalszik akár. 1kor, 4kor és 7kor kel. Eszik, alszik. Szerencsénk van. Kivéve ha kaki baj van. Akkor nyöszög, de nem kel fel. Volt, h át kellett pwlwnkázni (sőt...ki is folyt). Az megzavarta. Azt hitte kelés van és akkor nehezen aludt vissza.
Van homeopátiás szer is, de azt a védőnőt kérdezd meg vagy itt hátha tud valaki több infót
Vannak nagyon jo tejserkento teák.es izre is elfogadhatoak ☺
Illetve a sört mondják,hogy jot tesz a tejnek 😊
Boldog új évet!🙂
Megfejtettük az állandó sírás és ébrenlét rejtéjét. Sajnos kevés a tejem és nem bír jóllakni a babám. Ezért van, hogy olykor 2-3 órán át cicizik.
Nincs valakinek tanácsa tejserkentésre? Kb 2 óránként fejem a kislánynak hagyom, hogy leszívja amennyire tudja, de utána meg kell adnom neki a lefejt tejből, mert nem tud jóllakni. Egyszerre a 2 mellemből 40 ml-t tudok lefejni, az Anna meg 60-70-80 ml-t simán megeszik és így alszok 3 órát. 🙂
Csajok, mindenkinek nagyon boldog új évet!!!! Remélem már mindenki a babájával ünnepel!!!! Éjfélre jó gyerekpezsgőzést kívánok, és sírás mentes hajnalt!!!🤣🤣🤣
🍾🥂🎉🎊🎆🎇✨
Gratulálok a kis óriáshoz! 🙂
Van valaki még vissza? 🙂
Nektek, hogy megy az éjszakázás? Anna alig alszik éjszaka. 😞
Köszönöm a jókívánságokat.
Boldog karit mindenkinek🎄
A mindenit!☺tényleg gyorsan ment!
Szívből gratulálok!
Gratulálunk! 😍
Akkor azért meg volt a boldogság,a fél karácsonyt otthon tölthetted 😇😊
De a legszebb ajándékot kaptatok! 😘
Sok sok boldogságot,kellemes ünnepeket kívánok nektek! 😘🎁🎀🎄
Sziasztok!
ma reggel meg lett a kisfiam 4050 gr és 54 cm.
nagyon gyorsan zajlott minden csak pislogtam azt mondták kb 8 órára meg lesz a baba.
negyed 7-kor bejöttem a kórházba 12 perces fájásokkal és fél 8-kor már megvolt😀
A legszebb karácsonyi ajándék😁
Hát igen a legszebb karácsonyi ajándék lesz😊
Kellemes ünnepeket mindenkinek🎄🎄🎄
Lányok én mára vagyok kiírva de még semmi😔
Lehet hogy karácsonyi baba lesz. Szerettem volna addigra haza érni a kórházból de egyre biztosabb hogy bent leszek akkor.
Gratulálok Zsomborhoz!!!
Kismamák kitartás!!!!
Nagyon gratulálok a babához.
Pihenjetek sokat.
Sziasztok!
Tegnap megszületett Zsombor 2700grammal és 54 centivel. 10 nap tulhordas utan inditani kellett ballonnal és burokrepesztéssel. Sajnos utana nem rendszerezôdtek a fájások és oxitocint kellett bekötni. Ezeket el akartam kerülni, de ezért nem érdemes semmit megtervezni :) Babásoknak jó babázást, a többieknek nagy drukk az utolsó napokra!
Sziasztok lányok!
Nekem még mindig semmi azt hittem ezek a frontok meghozzák de nem így lett.
20.-ra vagyok kiírva de lehet bent leszek karácsonykor.
Gratulálok! 3850g, le a kalappal!
Sok boldogságot, rengeteg örömöt, sok tejet, nyugodt napokat kívánok! :) :)