2018 decemberi babák (beszélgetés)
Nagyon gratulálok a babához!
Lányok nekem még semmi.
Jövő hét szerdától mehetek naponta ha addig nem bújna ki,de bízom a frontban.
Én meg a szoptatás miatt nem merek enni, pedig jobbnál jobbakat hozott a Mikulás :D
(A nagyobbikom nagyon hasfájós baba volt, és úgy tűnik, a kicsi fiam is érzékeny pocijú. )
Sziasztok lányok!
mizujs?
nekem még semmi pedig csütörtökön töltöm a 39.hetet.
Nálunk nagyon változó. Van, hogy egy cici is elég, az is 10 perc, ez főleg éjjel jellemző.
Ha éhes, akkor két cici, kb. 20-20 perc, de van, hogy belealszik, akkor kb. fél óra szunya, majd folytatjuk (közben nincs mellen.)
Ha nyűgös, akkor korlátlan ideig dudlizna, de ugye ez nem az evésről szól, hanem a nyugalomról. :)
Igény szerinti szopinál szerintem ne mérd az időt, tudják a manók, mennyi kell nekik.
A védőnő maximum fél órát javasolt, hogy ne ázzon fel a cici, de nekem így, két hét után már csak minimálisan érzékeny, így ez sem gond (bezzeg a lányomnál hónapokig sajgott a bal, jobbkezesként arra tudtam bénábban mellre tenni. )
Altatni mi is kizárólag nap közben ha mellette vagyok. Éjjel oldalt. Jobb félni, mint megijedni.
Éjjel nekünk azt mondták, h semmi esetre se keltsük, csak ha ő kel magától.
Most este 9kor elaludt fél4kor kelt és most fél8kor.
Eddig kétszer kelt.
A szopizásnál pedig hagyarapszik, az a lényeg, nem az, h ki mikor és hogy... Ha éhesek, úgyis jelzik 😊🤗
Ausztriában ezt preferálják. Mindkét cici 15-15 perc, 3 óránként kötelező etetés, igény szerint gyakrabban...
Sírni Zalán már csak addig sír míg fel nem veszem, aztán már dől is oldalra mint a babzsák és tátog. 🤣🤣 Olyan cuki olyankor!!!
Hason sose altatom, csak háton vagy oldalt. Arra is azt mondták a kórházba, hogy ne...érdekes...úgy látszik mindenhol mást találnak ki...
Tejserkentő teát milyen isztok?
A két cicin 15-15 perc? Biztos? Már csak a hátsó tej miatt. Nekem a kórházba és a védőnőm is azt mondta, h ha 2 órán belül igényli, ugyan arra a cicire tegyem, h a hátsó, zsíros tejhez hozzájusson.
Amúgy nálunk is be-be alszik, de mikor rájön, h nincs cici, akkor egyből indul a hisztéria.
Most vagyunk a növekedési ugrásban 2 hetesen. Van, h oránként akar enni, de csak 10-15 percet eszik, de ordítás előzi meg, mert akkor még folyik a tej, mikor dolgozni kell, meg balhé van. Arra is a védőnöm mondta, h kézzel fejjek elő. Este fél7kor fürdik. Este 9ig négyszer is képes enni, de csak éjjel 1kor, 5 kor kel magától és 8ig alszik. Ez már jo pár napja beállt és rémélem ennél rosszabb nem lesz.
Nálunk a hason fekvés necces 😞 utálja ☹️ nekem meg megszakad a szivem ahogy sír
Nagyon bízunk benne. 🙂
Rajtatok nincs/nem volt édesség és chips falásrohamok? 😂 ma vacsoràra is egy chipset ettem raffaellóval.😂😂
Hát nekem tegnap voltak alul szurkálodások,de abba maradtak.
Nst-n voltam tegnap,jó volt hallani a szívhangját.
Nekem az első 2 mondatom az 'ugye nem kakiltam be?' és a 'jó ideig ide se ki, se be semmi!'
Okoztam pár örömteli pillanatot a jelen lévőknek.
Tegnap elhagyta a számat 2 hét után, h már alig várom, h megint várandós legyek ☺️ 1 hét után pedig az, h semmiség volt 😂 furák ezek a hormonok....
Karolina tegnap volt 2 hetes és még mindig nem tudunk betelni vele. Ha van is 1-2 rázósabb éjszaka, még mindig azt mondom, h nem tudom, h érdemeltük ki, h ennyire tökéletes. Csak akkor sír, ha éhes, nyöszög a pocakja miatt, de meg is nyugtatja magát és észre sem lehet venni napközben, h alszik vagy ébren van.
Soha nem kívánok senkinek rosszabbat! 💖
Nem gondolok a rosszra, csak ha valaki megkérdezi mikor jön a második, akkor egyértelmű számomra, hogy nem jön🤣🤣🤣🤣
Amúgy még kismamák!!!!! Elárulom, hogy nekem se volt semmi előjele, hogy én most megfogok szülni. 38+2re indultunk el...Nekem annyi volt, hogy a reggeli tusolásnál észrevettem, hogy olyan furin mozog a hasam, de nem a gyerek volt az. Leginkább úgy tudnám megfogalmazni, hogy fentről lefelé pulzált kinézetre. Felhívtam pár barátnőm aki túl van szülésen, hát ilyenről a kutya nem hallott, az interneten semmi, ennyibe is maradt. Napközben még az utolsó kimaradó dolgokat beraktam a bőröndbe. Eszembe jutott, hogy a pelenkázó nincs összerakva...megcsináltam...kivasaltam..uram még mondta is, hogy hova, van még 2 hetem....hát nem volt, valahogy megérezhette a testem, sőt!!!!elötte való este végre megint olyan jót tudtam aludni mint elötte már rég nem!
Hatalmas gratula 😍☺️ sok boldogságot nektek!
A rossz emlék hamar el fog múlni!
Gratulálok! :) Nálunk még semmi jel nem utal arra, hogy jönni szeretne. Most azt érzem, hogy túl is lépjük a kiírt dátumot (dec.8.)
Kitartást mindenkinek az utolsó hetekre-napokra!
Nagyon nagy gratula a babához😘
Én most töltöm a 38.hetet de már minden mozgás fájdalmas.
Már csak 2 hét és nekem is kezembe lesz a kisfiam😊
Sziasztok csajok!!!
December 2-án mi is letudtuk a kismamaságot és beléptem az anyák táborába. Sajnos maga a szülés nem volt egyszerű, a vége császár lett, de minden rossz másodperc megérte ezt a kis manót!!!
Lányok!
Brendonban levannak árazva a pampers termékek december 31.-ig.
Kitartást lányok!
Már nincs sok hátra és tényleg megéri!
A legszebb dolog az életben 💖