2018 decemberi babák (beszélgetés)
Nagyon nagyon gratula a kiscsajhoz.😘😊
Nemsokára követ mindenki.
Pihenjetek sokat.
Sziasztok!
Tegnap negszületett a kislányunk 😊 éjjel fél1-től fájások, de csak 7re jöttünk be. 12:49-kor már a kezemben tartottam 😊
Nem mondom, hogy könnyű volt, de megérte ☺️
Apa hős volt, habár a szívem szakadt meg, ahogy láttam rajta a fájdalmat, h nem tud segíteni. Iszonyat szerencsésnek tartom magam, h ilyen férjem van!
Mindenkinek kitartást lányok, és amikor a legjobban fáj, ne feledjétek, hogy akkor hozzátok világra a babátokat! 💖
Továbbra is itt maradok, veletek ☺️
Én ma léptem a 36.-ba.
derekam nekem is nagyon fáj.gyomorégésem még mindig van😣remélem elmúlik most már.
Nekem is itthon van a nagy és a kislányom.nagyobbik beteg lett elkapott valamit a suliba,
remélem nem kapok el semmit.
pár napja olyan gyomorégésem van hogy enni nem tudok tőle😔
Hajrá, Most Szülő/Friss Kismamik! :)
Mi 37+3, elég nehézkes vagyok, és mintha ma távozott volna egy kis nyákdugó. Talán nyílik a belső méhszáj is (a többi már.nyitva.)
Ma a hatévesem mellett van egy négy és egy ötéves gyerekem is (unokahugik), ha fizikailag ezt bírom, akkor mindent. :D
Nyitott méhszáj miatt a szex kilőve. És megvallom, hogy nem is vagyok hangulatba, tekintve, h kissé elefántnak érzem magam 😂😂
De mundegy. Nem nyafogok, összeszedem magam és várunk továbbra is ☺️
Igazából semmi nem nehezebb, mint eddig, csak tudva, h itt lenne az idő és semmi, türelmetlenné teszi az embert.
Férjem optimista. Holnaptól szabin van 😂
Mára vagyok kiírva. Semmi nem történik. Meg sem vizsgáltak :(
Szerdán kell mennünk legközelebb ctgre. Csütörtöktől van megint a szülésznőm, ha addig nincs semmi, megvizsgál és megbeszéljük hogyan tovább... Persze ha megindul Lina, akkor jön, de nagyon csalódott voltam reggel.
Kitartást mindenkinek!
Én is a héten töltöm a 36.hetet de még nem vizesedek(lekopogom),
de vannak jóslófájások egyre többször.
Hát én is vizesedek rendesen...:D Mondjuk én csak a héten töltöm a 36. hetet. Már visszaszámolok, az utolsó 5 napom a munkában :) Jó lesz kicsit otthon!
Kitartás!
Ennyit a hidegfrontról...
Holnapra vagyok kiírva. Reggel ctg. Szülésznőm szabin, de kiharcolom a vizsgálatot és felhívom a dokim, h hogyan továbv. Még bízom a természetben.
A bokám, lábfejem egy elefánt is megirigyelné...
Ti hogy vagytok?
Miba holnapi hidegfrontba reménykedünk nagyon 😄
Olyan szinten be vagyok vizesedve... Kb mamutnak érzem magam...
Babika! Ne aggódj. Nekem végül negatív lett, de a szülésznő azt mondta, ha esetleg pozitív, akkor szülés alatt folyamatos antibiotikum vénásan 4 órával előtte, plusz a babának azonnal születés után.
Ma ismét mindet kitakarítottam négykézláb, guggolva.
Férjemnek megfőztem mindent előre, hátha holnap bent tartanak.
Mondjuk indításnál az oxitocintól félek, hogy fog rá reagálni a pici.
Annyira hibetetlen, h amire 2 évet vártunk, most itt van 💖 max pár nap választ el tőle... hogy család legyünk! 💖
Aztii dejóóó! :)
Én jövő héten pénteken megyek az első nst-re, laborra aztán kiderül, h megfordult-e a babóca. Bár szerintem nem, ha így marad, akkor nekem is 4 hét és császár lesz.
Még 1 hetet dolgozok aztán én is összerakom otthon a dolgokat, h minden a helyére kerüljön. :)
Nekem a hüvelyi lett pozitív múlt pénteken. Kedden voltam ugye az orvosomnál, akkor antibiotikumot írt fel rá (Xorimax 500mg nap 2x1). Azt mondta, hogy a babának baja így nem lehet. Mondanom sem kell, hogy azóta nem a császártól rettegek, hanem attól, hogy a pici elkapja tőlem. Sajnos összeolvastam mindenfélét :( Elvileg szülés után a kicsi kap antibiot, mindenképp jelezni kell majd, hogy pozitív lett a tesztem, így az osztályon is jobban figyelnek rá. Viszont, tényleg felháborító, hogy itthon nem kötelező, annak ellenére sem, hogy minden 5. nő hordozó.... Valahol "örülök", hogy kimutatta a teszt, mert van, aki hordozó, de negatív a teszt, a baba pedig elkapja.
Köszönöm a drukkot lányok, várom már, hogy kint legyen a baba, de kezdek azon parázni, hogy hogy fogom őt ellátni (nem csak a műtét miatt), hanem úgy alapból.... :D Ráadásul amilyen kajla vagyok (értsd: a saját lábamban elesek) szegénynek biztos nem lesz egyszerű velem :D De ennek ellenére már annyira várom, hogy a karomban legyen, hogy megpusziljam, érezzem az illatát... :)