2015 ősz-tél és a babatervezés (beszélgetés)
Nálam sajnos egész nap tart. Néha van negyed óra amikor megszűnik, akkor azonnal ennem kell.
Utána visszajön és nem múlik.
😟
Az utolsónál én is így voltam!
Voltam orvosnál aki látta a tüszőt, mondta is, hogy mikor fog megrepedni.
Számítás szerint kedden kelett volna megjönnie, de a dokis vizsgálat szerint péntekre. ☺
De hétfőn már biztosan éreztem, hogy van ott valaki 😊
Bárcsak itt tartanék már én is!
😊
Köszi, megvagyok. Várom a mensit, legalábbis reggel már voltak mensis görcseim, meg tegnap is. Pedig jó lenne, ha messze elkerülne :)
Meló mellett biztosan nem jó, hogy ennyit vagy rosszul, de mindig a jó oldalát kell nézni: tuti minden rendben van odabent :)
Egyre rosszabb. Ezen a héten délelőtt kell dolgoznom és végig émelygek. Szerencsére van saját mosdóm, néha beköltözök negyed órára. 😀
Nem gondoltam volna, hogy ennyire nehezen fogom viselni.
Te jól vagy?
Szia!
Én megvagyok, fáradtan és sok rosszulléttel!
😊
5 hét 5 nap.
A lombikot sem mondták nekik biztosra...nagyobb a baj..bár azt mondták gyógyszerileg mennyire megoldható...most tovább próbálkoznak hátha beüt az a 10%..
Lombikról nincs tapasztalatom....de fórumokból itélve valóban megterhelő...lelkileg s anyagilag is...és kitudja mennyi kapcsolat megy rà egy hosszadalmas babaprojektre...
Sajnálom a rokonaidat! Nálunk nem is az a gond, hogy lombikra nem futna. Mert futna. Én inkább a lelki és egyéb dolgok miatt félek tőle. Egyik ismerősömet teljesen tönkretette a sok hormon, és már ki tudja, hányszor volt, hogy na most lesz a beültetés, de még csak el se jutottak odáig, mert előtte valami mindig rosszul sült el. És ez lelkileg nagyon tönkretette. Na, én inkább ettől félek. De ha nem lesz más megoldás, akkor belevágunk, azt hiszem...
Egyébként a srácnak nem lenne elég gyógyszert szedni? Vagy komolyabb a baj?
Mi is voltunk tegnap rokonlátogatóba....próbálkoznak ők is de kiderült a srác nem elég termékeny...kivannak készülve mert lombikra nem futja...
Jól vagyok köszönöm :)
Hú, ne is mondd :) Ez a kiscsaj egy tünemény :) Még a fürdetést is megvártuk :) Olyan kis puha a bőre, jaj, de imádtam :) Én sírni még nem hallottam, állandóan csak vigyorog :)
Egyébként te hogy vagy ma?
Tegnap olyan szép idő volt...de ez március 15 mindig ilyen...
Tegnap kibabáztad magad?
Aksi volt a gond.
Én is házimunkáztam ma...holnap nem akarok :)
Az ovus mondat után kérdőjel akart menni.
Most amúgy itthon vagyunk a szülőknél és itt van laptop, könnyebben írok. :)
Sziasztok!
Bocs, hogy el vagyok tűnve, de még mindig nem jó a gépünk és telefonról netezek. Olvasgatom a dolgokat, de írni nem szeretek róla.
Filcike, szerintem is változtass valahogyan. Szóból ért az ember (már aki...), így mondd el, hogy mi a gondod. Azzal meg ne foglalkozz, ha nem értik meg. Ha továbbra is zavar, amit tesznek, akkor minden alkalommal szólj nekik. Előbb-utóbb csak lesz hatása. Mindent igyekezz úgy csinálni, ahogy te szeretnéd, mert neked kell jól érezned magad elsősorban.
Timilight köszi, elvagyok. Te az ovut várod még vagy azon már túl vagy! Szurkolok, hogy a március pozitív tesztet hozzon!
Én már nem dolgozom, mert elég sokat görcsölgetek még mindig, így a doki javaslatára táppénzre mentem. Kicsit kiborultam, mert nem így terveztem, de már kezdek megnyugodni. A baba miatt szinte folyamatosan aggódom, de igyekszem pozitív lenni és azt mondogatni, hogy nem lesz baj. Március 31-én megyek a genetikai uh-ra. Holnap leszek pont 11 hetes terhes. Azért gyorsan megy az idő, néha elgondolkozom, hogy jól számolom-e a heteket. :)
Nekem most megy a mosógép, délelőtt még kis házi munka lesz. Aztán délután babázok :) Holnap mennénk az erdőre, remélem marad a szép idő :)
Mi lehet a kocsitokkal? Aksi?
Délután mennénk...de nem indul a kocsi..tegnap még semmi baja nem volt....
Kitartás nektek biztosan sikerülni fog!
Ti mit terveztek mára?
Köszi :)
Én is mindig kislányra vágytam. Anno azt mondtam, ha akár 3 gyerekem is lesz, mind a három legyen kislány :) Na, mostmár egy kisfiúval is ki vagyok egyezve, csak jönne már :)
Mit csináltok ma, ezen a gyönyörű, napsütéses napon? Kirándulás?
18 hetesen kb 3hét múlva...hát mi lányra vágytunk meg mindenki azt mondta lány lesz.a baba megcáfolja ezt is...de két lány után jó egy fiú csak kicsit félek mert nem tudom velük mit kell csinálni.
.lányok olyan egyszerűek :)
Lebegő mozgást érzek meg 1* lent a hasamon kitolta magát
...mondjuk az fájt.
Nagyon szoritok nektek!jó babázást :)
További ajánlott fórumok:
- 2015 nyara - Babatervezés
- 30 fölött első babatervezők
- Magzatvédő vitamin szedése babatervezéskor
- Érdemes vagy illik szólni a főnöknek, ha babatervezés előtt állok?
- Halasztanátok a babatervezést a járványhelyzet miatt?
- Van valaki itt rajtam kívül, aki szintén ebben a hónapban szeretne belevágni a babatervezésbe?