2013 nyarára jó pár kilótól megszabadulok (beszélgetés)
Ott már tuti nincs, régebben volt...
nah, majd megoldom:)
Miért ne lennénk ? :)
Mindenki olyan kitartó és elszánt:)
Végül is eszünk mi szénhidrátot, csak nem mindenfélét.Aki nem beteg vagy nem akar fogyni, annak még több lehetősége van.
Sajnos, ahogy az ember lánya megöregszik, jönnek az itt fáj, ott fáj dolgok.
Én nagyon nem akartam az ízületi gyulladást magamnak, ami sajnos a szüleimnek van.
Én is csináltam egy ideig a paleot, de aztán visszaszoktam a kenyérre, a joghurtra, csokira, tésztára, krumplira. A többi hagyján, de a csoki-joghurt-és krumpli nagyon tud hiányozni!
Vajon mire mennék egy paleo-szerű étrenddel?
egyébként van valami abban, hogy a mi bélrendszerünk (alapból) nem van hozzászokva (direkt írtam így) a tej emésztéséhez...
Nem véletlenül próbálják minimálisra csökkenteni a fogyasztását.
Engem pl. retentően felpuffaszt:( Mégis imádom!!
De asszem kénytelen leszek radikálisan csökkentenem a bevitelt:(
Én sem szeretem a hideget, brr!
Ma még sétálni sem lehetett, mert folyamatosan esett. Csak annyira mentem mindig ki, hogy kimeregessem a kerti tóból a vizet, hogy a halak nehogy kiúszkáljanak a medencéből a heves esőzések miatt a virágok közé :(
Érdekes ez a paleos étkezés, nem lehet rossz, de nekem kicsit drasztikusnak tűnik. Bár néha én is azt gondoltam, hogy nem lehet a "rossz" szénhidrát nélkül élni, hát lehet:)
Minden fejben dől el, az már biztos:)
Ez elmúlik 2-3 hét alatt.A kávét ihatod kókusztejjel, mandulatejjel is.A joghurt sajna felejtős.
Én Ch függő voltam.Képes voltam esténként 5-6 szelet szendvicset is megenni, nem is beszélve a nutelláról, csokiról.
De általában akkor szánják rá az emberek magukat a paleora, amikor valami olyan betegségük lesz, amit a dokik nem tudnak elmúlasztani.
Én meg délelőtt ettem 10 cm házikolbászt 4-5 szem töpörtyűvel, kevés uborkával.
Később a párom tegnapi maradék kis darab véres hurkáját tüntettem el,még eszem húslevest sok zöldséggel, kelkáposztával belefőzve.
Viszont az előbb én is bűnöztem.A családom gesztenyepürét kért, nekik adtam tejszínhabbal, és kókuszkrémből tettem bele 4-5 kk.-al meg pár szem mazsolát.A gesztenyepüré így még paleos is lett volna, ha a zuram keres cukormentes masszát.De ez nem az volt sajnos.De ennyi belefér.
De mit csináljon egy olyan ember, aki tej-és tejtermék-függő?! (én).
Nekem a napi 4-5 kávé tejjel, és legalább egy nagy dobozos gyümis joghurt a penzum:) Hogy az édességekről már ne is beszéljünk...
Fogod is, hidd el.Csak valami olyan fogyit próbálj csinálni, amit végérvényesen tudsz tartani.
Előtte én atkinseztem.Amikor csináltam, fogytam 10-12 kg-t, aztán ahogy abba hagytam, szépen visszajöttek a kilók.
Na emiatt maradtam a paleonál, mert itt soha nem éhezek, nem sóvárgok.Vannak megoldások a tészta,krumpli helyettesítésére.Kenyeret meg sütök maglisztből, ha végképp nem bírom nélküle.
További ajánlott fórumok:
- Sikersztorik! Akinek 10, vagy több kilótól sikerült megszabadulni, leírhatná a történetét
- Szerintetek szép leszek, ha minden fölösleges kilótól megszabadulok?
- Hétfőtől, Augusztus 31-től fogyi: utolsó pár kilótól való megszabadulás
- Hogyan tudnék augusztusig legalább 10 kilótól megszabadulni?
- Ha már százszor elbuktál...avagy mit tegyünk, hogy megszabaduljunk akár 25 kilótól
- Milyen módszerrel tudnék 2 hét alatt minél több kilótól megszabadulni?