2013 nyarára jó pár kilótól megszabadulok (beszélgetés)
Nekem a %-os arányok voltak érdekesek a mérlegelésnél:) tök jó visszanézni idővel...
Én a naplóra esküszöm:)
Igen. Tudod, mindig van az, hogy "MAJD HOLNAPTÓL":)
De ma már úgysem eszem semmit.
Szia!
Sok sikert hozzá :)
Van mégis valami kg vágy?
Sok sikert :)
Nekem a mértékletesség jött be. Diétákkal leadtam jópár kilót, majd utána vissza is jött.
Olyat vezess csak be amit hosszú távon is tudsz tartani.
Január óta lement 15 kilónál több, nem tudom, pontosan mennyi. Szorítok neked, sikerülni fog.
Épp az előbb kérdeztem a férjem, mit szólna, ha jövő nyáron elvinnénk a gyermekünk a tengerre, ő ugyanis még sosem volt. Én annak idején szinte mindig ott nyaraltam, de a lányunkat még nem tudtuk elvinni. "Lehet róla szó" - mondta a párom, én pedig gondolatban már félreraktam egy 10.000-et minden hónapban.
Igen ám, de akkor eszembe jutott, hogy jó lenne csinosabban flangálni este a parton, fürdőruhában. Mert a férjemnek ugyan gömbölydeden is tetszem, de magamnak nem, nem beszélve arról, hogy nem egészséges... hogy a súlyom 100-105 kg-ón stagnál már jó ideje. Így is, úgy is fogyni akartam, miért ne tűzném ki célnak a nyarat? Annyi megy le, amennyi, a lényeg, hogy komolyan gondoljam és csináljam.
De milyen életmódra váltsak? Mind a 90 napos, mind a paleo bejött már, 5-9 kilótól sikerült ezekkel megszabadulnom eddig, persze miután abbahagytam őket, kb. 1 hónap letelte után, visszajöttek a kilók, majd jojózni kezdtek. Talán csak azért nem mentek feljebb, mert általában rendszeresen edzek (tae-bo és zumba), amit ezután is mindenképpen folytatok.
Már csak az evésre kell odafigyelnem. Tudom, hogy engem hízlal a kenyér és a tészta. Ezért a kenyérről le kell mondanom. Tésztát azt hiszem, megengedek majd magamnak havi 1x, egy ebédre. A csokiról tudom, hogy nem tudok teljesen lemondani, ezért időnként, egyenlőre heti 1x azt is megengedem magamnak, méghozzá olyan csokit, amire mindig csak vágyok az ára miatt. Valamit valamiért!
Azt hiszem, paleo-szerű étrendre állok be. Sok zöldség és gyümölcs, meg persze fehérje.
Remélem nem hagytam ki semmit. HOLNAP NEKI IS UGROK, NEM JÓ EZT HALOGATNI. Nem szeretném kísérteni a kövérséggel, egy idő után kéz a kézben járó betegségeket.
Már csak egyvalami maradt hátra: társat/társakat keresek, akiknek hasonló céljuk van, együtt talán könnyebb lesz, ha bátoríthatjuk egymást ezen a rögös úton.
Várok Mindenkit szeretettel!
További ajánlott fórumok:
- Sikersztorik! Akinek 10, vagy több kilótól sikerült megszabadulni, leírhatná a történetét
- Szerintetek szép leszek, ha minden fölösleges kilótól megszabadulok?
- Hétfőtől, Augusztus 31-től fogyi: utolsó pár kilótól való megszabadulás
- Hogyan tudnék augusztusig legalább 10 kilótól megszabadulni?
- Ha már százszor elbuktál...avagy mit tegyünk, hogy megszabaduljunk akár 25 kilótól
- Milyen módszerrel tudnék 2 hét alatt minél több kilótól megszabadulni?