2013 januári babák (beszélgetés)
Köszi szépen!
Szerintem kompromisszum kötés lesz, azaz mind a két nevet megkapja a csajszi... :)
Hát ez nagyon gáz, de sajnos mindenhol ez megy.Még az elején mikor nem volt fogadott orvosom velem is történt ilyen.Odamentem reggel fél 9-re a klinikára, hogy felírassam a progeszteront és nem hívtak be.Fél egykor elfogyott a türelmem éhes és szomjas voltam már, arról nem beszélve, hogy veszélyeztetett terhes voltam az elején a haematoma miatt, amire a hormont kellett alkalmazni és igazából a nap nagy részét feküdnöm kellett volna.Orvossal aznap nem találkoztam.Az egyik szülésznő íratta fel nekem egy másik, nem ambuláns orvossal.Ja az ambuláns orvos először felment a műtőbe, oké ezt megéri az ember, majd mikor visszajött, megvizsgált két nőt, jegyzem meg tele volt a váró, majd elment mondván ő elfáradt.Hát ez mi kérdezem én.Az emberek nem véletlenül járnak orvoshoz!!!!
Ez az én történetem....
Szia!
Nézd meg az infomat, 18. heti 4D felvételek. Még nincsen rajtuk zsír, de már a mimikájuk dolgozik.:)
A kisfiammal anno a 20 és a 30. héten voltam, a 30. héten az arca már teljesen olyan volt, mint mikor megszületett.
Az ultrahangon azt mondta nekem a nő, hogy a 18-32. hétig élvezhető és érdemes. Előtte kis békák, meg ufok, utána pedig esetleg már az arca is alig fér bele a képbe.:))
Szerintetek hány hetesen érdemes 4D ultrahangra menni?
Nagyon szeretnék mert 4x voltunk a klinikán sima uh-n és egyszer sem kaptunk képet.Mondjuk az első kettőn még csak kis ufo volt szóval azt annyira nem sajnálom, a 12. hetesen akart adni a doki, de annyira ficergett hogy nem tudott róla csinálni csak maszatokat, azt mondta ezt most hagyjuk, de a mostanin meg olyan szépen lehetett látni a pofiját és mégsem :( (ez másik doki volt).Nagyon szeretnék már róla egy képet.
Ezt a mondást még nem hallottam,de aranyos.
Azt mondta én vonzottam be a kiscsajt, mert mikor Ő Zolikaként beszélt róla, mondtam, hogy csak nehogy csalódjon. És a végén nekem lett igazam.Már Ő is megbékélt a leányzó gondolatával....nagyon örül neki.
jaj de jó aranyos vagy nagyon köszi a tippet:)
szerintem menni fogunk ,remélem hogy elengedik melóhelyről is.:) na majd megírom,hogyha voltunk.:) és tényleg nagyon köszi.
Szia!
Igen, addig nem fog elengedni benneteket, míg meg nem látja a nemét.:))
Amikor mi mentünk is csúszott kicsit, pont mert az előző párnak is rejtőzködött a baba. Nekem is hátat fordított egyszer közben a pici..stb. És megnézi tetőtől talpig az egész babát, vese, máj, ajkak..tehát tényleg mindent!Még az öt lábujját is.:) Vagyis 10:)) Nagyon nagy élmény lesz meglátod, színes képet is kaptok, mindjárt, ha sikerül, fölrakom az egyiket a kisfiamról.:D
A férjem is szeretné tudni hogy mije van :) de ott vajon biztosan megtudják mondani a 4d ultrahangon?
ha már egyszer kifizetjük a pénzt érte.
Szia!
Gratulálok neked.Népesíts a kislányosok kicsiny táborát. :)
Itt férfi uralom van!!! :)
Sziasztok!
Csatlakoznék ha lehet.
2. babánkat várjuk, január 28.ra. Már van egy kislányunk(19 hónapos).
Ma voltunk a 18 hetes uh-n, ahol kiderült,hogy 17+3naposak vagyunk,és Kislány lesz ismét. :)
Én nagyon örülök,mert kislányt éreztem az első perctől fogva,és ismét bejött. Minden rendben vele.
Nem semmi szegénykém megszenvedtél vele ,jó hogy orvost fogadtál én is fogadtam volna a te helyedben,
annak idején az én anyukám mind a 2-en császáros lett és velem már a méhét is kivették,szegény nagyon sokat szenvedett.:( és akkor ugye mint a nagyidnál nem voltak ilyen fejlett orvos tudomány.
bizok benne hogy minden rendben lesz nálad is meg nálam is meg minden kismamánál.a férjem haza jön a melóból akkor ráveszem hogy menjünk be szombaton mert látom lehet akkor is menni oda ahova ajánltad,hátha :)
Sokáig ezért nem is akartam több gyereket, a próbálkozásaink is olyanok voltak, hogy na jó próbálkozunk, aztán, áá, én mégse..stb.:))
Szívem szerint programozott császárra mennék, mert mi van ha begyorsulnak az események és ugyanúgy járunk..stb, de ezzel kapcsolatban azért még kinevet a doki.:))
Megjegyzem annak idején a nagymamámnak volt ilyen a szülése, csak akkor még nem volt ilyen technika, és totál szétszedték, így nem is lehetett több gyereke.
Úgyhogy mivel én ennyire rossz élménnyel vágok neki a szülésnek, nekem maga a terhesség is csak egy szükséges elviselendő dolog, a cél érdekében.:)
És irigylem azokat az anyukákat, akik szülés után tudtak örülni, meg akik azt mondják milyen csodás élmény volt.:)))
Mert nekem komplikációk voltak az elsővel. Koraszülés gyanús voltam, aztán túlhordásos lettem, indították a szülést, 31 órás vajúdás, ebből 20 óra állandó fájás, aztán a baba megindult, beszorult, szíve lelassult, én egy perc alatt lettem 39 fokos lázas, úgyhogy rohanás volt a műtőbe velem a végén.
És Demeter megígérte, hogy ezt nem fogja hagyni másodjára.