Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2013 januári babák fórum

2013 januári babák (beszélgetés)

❮❮ ... 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 ... ❯❯
425. Ubilina
2012. szept. 7. 11:08
Sziasztok! Reggel megettem a két üres zsömit, egy bögre tejjel, hát mit ne mondjak, nagyon nem kívánkozott... beültem az autóba, be a kórházba, senki nem volt előttem a terhes vérvételen, addigra le is telt az 1 óra, megszúrtak, levettek két fiola vért és ennyi a terheléses... állítólag azért csak ennyi, mert a korábbi éh-gyomri nagyon jó volt. Hát mondjuk ennek én csak örültem, ha esetleg ennek nem lesz jó az eredménye, akkor kell cukrot innom.
2012. szept. 7. 10:38

Sziasztok! Tegnap délután beestem az ágyba már ahhoz sem volt erőm,l hogy ide üljek a géphez.

Livcse , örülök, hogy nem lett baj.

Tegnap voltam tanácsadáson és vérvételen, közben a gyerköcöt is bevittem suliba tehát hosszú nap volt.11.-én 20hetes ultrahang és 14.én megyek a maszek dokimhoz. Róza.anyu üdv és gratula mi most vagyunk a 19. hétben.Nekem febr. 2. lett kiírva de valószínű tervezett császár lesz. Most megyek teszek el egy kis csalamádét. Ma megint sok dolgom van és 1re be kell mennem a Levikémért a suliba addigra megebédel.

2012. szept. 7. 09:31

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a gratulációkat.:)Mindenki jól van?

Mi költözés előtt állunk, de remélem utána, már nyugi lesz a környezetünkben!:)

422. livcse
2012. szept. 7. 09:28
Mindenki más jól van?
421. livcse
2012. szept. 7. 09:28

Sziasztok!

Tegnap este a kórházban kötöttünk ki, mert egész nap nyomás szerű fájdalmat éreztem az alhasamban.Nagyon megijedtem,bőgtem mint egy gyerek.Szerencsére mindent rendben találtak.Csak az ijedség volt nagy.Mg és pihenés ez a receptem.

420. bowie (válaszként erre: 419. - Nyecsus)
2012. szept. 6. 17:11
:)))
419. nyecsus (válaszként erre: 417. - Bowie)
2012. szept. 6. 16:54
nem kell izgulni...ne gondolj az ízére csak nyeld le gyorsan...:)
418. nyecsus (válaszként erre: 415. - Ubilina)
2012. szept. 6. 16:53

komoly?

Na, tök szupiii :)

Majd gondolok rád. :D

417. bowie (válaszként erre: 416. - Ubilina)
2012. szept. 6. 16:32
Ó, de jó neked...én meg már előre stresszelek attól a vacaktól.
416. Ubilina (válaszként erre: 413. - Bowie)
2012. szept. 6. 15:34
Képzeld nem. Úgy döntöttem, hogy holnap reggel túlesek ezen a cécón, majd megírom, hogy mi volt. Remélem a doki nem szivatott meg és nem kell újra menni, mondván mégsem így van.
415. Ubilina (válaszként erre: 414. - Nyecsus)
2012. szept. 6. 15:32
mi is január 3 :-))
414. nyecsus (válaszként erre: 412. - Ubilina)
2012. szept. 6. 15:14
január harmadikára vok kiírva. Hajnalban arra kelek, hogy a hugyhólyagomba nyújtózkodik...így minden éjjel négyszer biztos pisilnem kell.
413. bowie (válaszként erre: 411. - Ubilina)
2012. szept. 6. 06:36
Akkor neked nem is kell kiváltanod a patikában azt a cukrot? Nekem meg már itt a recept hozzá.
412. Ubilina (válaszként erre: 406. - Nyecsus)
2012. szept. 5. 22:37
Mikorra vagytok kiírva? Kb. egy idősek vagyunk :-)Mi is vettünk már pár rucit, olyan édesek :-) teljesen elolvadok ezektől a bébi cuccoktól. Hajnalban nem ébrdtél még arra, hogy mozog? Nálunk most pár napja hajnali 2-3 óra körül nagyon felélénkül :-)
411. Ubilina
2012. szept. 5. 22:28
Libbent a fátyol :-)) Szóval a terheléses nálunk... egyek meg 2 zsemlét, igyak 2 dl tejet, még itthon indulás előtt és úgy menjek be, majd ha esetleg sokan vannak, mielőtt eltelne evés és szúrás között 1 óra, szóljak a nővérnek, hogy vegye le a vért. 1 szúrás, 1 levétel. Nem értem, de hát ez így nem hangzik rosszul. :-)
410. livcse (válaszként erre: 408. - Bowie)
2012. szept. 5. 16:53
Nekem ezt mondták,vigyek citromot...Szerintem vigyél magaddal aztán max hazaviszed ha nem lehet,ha meg igen akkor kicsit jobb lesz.
409. livcse (válaszként erre: 405. - A01116c158)
2012. szept. 5. 16:51
Gratulálok a pici lányhoz!
408. bowie
2012. szept. 5. 14:12
Ahh, tényleg lehet citromlével? Ó, de jó lenne, ha itt is lehetne. Meg, ha lehetne inni is közötte. Abban biztos vagyok sajna, hogy nekem nem szabadott innom anno a fiammal..de hátha változott már ez is. Akkor végül is, ha citromos víz lehetne, elmegy egy töményebb cukros limonádénak a dolog?:))
407. nyecsus (válaszként erre: 405. - A01116c158)
2012. szept. 5. 12:13
gratulálok a kiscsajhoz... :)))))
406. nyecsus
2012. szept. 5. 12:12

Sziasztok!

Ma töltöttük be a 23. hetet...nagyon sokat mocorog, főleg evés közben és után. Ma vettem neki rugikat, jó melegek...és szépek...már úgy várom,hogy megpuszilgassam a kis husiját :D

2012. szept. 5. 11:50

Sziasztok,

Most csatlakoznék én is hozzátok, szombaton töltjük a 18.hetet, ha mindenigaz január vége február eleje és meglesz a mi Drága Róza babánk:) Remélem, még bevesztek a csapatba;)

404. livcse
2012. szept. 5. 11:37
Cukorterhelés:szerintem is csak 2x szúrnak.Nekem a dokim azt mondta citromot vigyek majd magammal, mert azt lehet tenni a lötyibe,úgy jobb...állítása szerint :).Majd meglátjuk nekem még van addig időm lelkiekben felkészülni még csak 20+6 vagyok :)
403. livcse (válaszként erre: 390. - 266299594f)
2012. szept. 5. 11:33

Gratulálok a kicsi csodádhoz!

Vigyázz magatokra!

402. Ubilina (válaszként erre: 396. - 266299594f)
2012. szept. 5. 11:30
Minden elismerésem. Persze a baba érdekében biztos félre tudja tenni az ember a félelmeit, de én még a vérvételnek is úgy futok neki, hogy már amikor azt a fertőtlenítőt ráfújják a karomra, már leesett a vérnyomásom és nem győzők másfelé koncentrálni, már jártam úgy, hogy egy sima vérvétel miatt lefektettek, mert elájultam. Van jogsim tizen X éve, annak ugye része volt az eü tanfolyam is, de sajnos ha én látok valami balesetet, vagy csak szimplán egy kis vért, én is a másik mellé heveredhetek és várhatjuk együtt az orvost :-( nem tudom mi lesz a szülésnél, mindenesetre szugerálom, hogy minden gyors és tuti lesz, hátha :-))
401. Ubilina
2012. szept. 5. 11:26
A terheléses kapcsán még az az érdekes, hogy a doki a zsemle-tej sztorit mondogatja, a kórházban meg a cukrosvizet, nagyon kíváncsi leszek :-)
400. Ubilina (válaszként erre: 397. - Bowie)
2012. szept. 5. 11:24
Megnyugtató, hogy más is táncol a többiek idegein :-))) Mondtam tegnap apának, hogy már nem sok van hátra, utána minden a "régi" lesz :-) addig meg igyekszem...
399. Auróra26 (válaszként erre: 397. - Bowie)
2012. szept. 5. 10:35
Nekem azt mondták, hogy a két vérvétel között vizet nyugodtan lehet inni.. ittam is folyamatosan, úgy elviselhetőbb volt.
398. Auróra26 (válaszként erre: 395. - Ubilina)
2012. szept. 5. 10:34
Én már voltam. Nálunk éhgyomri vérvétel van, utána cukros vizes oldat (citromlével nem annyira vészes...:) )aztán 120 perc múlva még egy vérvétel, tehát csak kétszer szúrnak.
397. bowie (válaszként erre: 395. - Ubilina)
2012. szept. 5. 06:41

Nekem anno lehetett ízesítetlen teát is vinnem a terheléses cukor vizsgálatra, de az is borzasztó volt..mire mind megittam, már minden egyes kortyot visszaöklendeztem, merthát ugye az a lényeg, hogy minél kevesebb folyadékkal juttasd a szervezetedbe azt a cukrot.:DDD

Most is undorodva várom..:( Utána van pár óra szünet, addig nem ehetsz, nem ihatsz semmit, míg a szád ragad a cukortól, és lüktet a szomjúságtól.

Aztán visszamész, leveszik megint a vért és kész is vagy. NEkem ennyiből állt. 2 szuri. Reggel egy üres gyomorra, majd itatás, és pár óra múlva újabb vérvétel. Nem etettek, meg semmi. Dehát ez már 7 éve volt.

A hangulatok pedig...hát én úgy őszintén megmondva: köpni tudnék magam után..:DD

Rettentő hamar ideges leszek és sértődött, ilyenkor nagyon bunkó módon kötözködöm, rosszindulatúskodom, és veszekszek..aztán meg bőgök minimum fél napon át, és ki vagyok borulva, ha valamit nekem kell eldöntenem.:)))

Szerencsére a fiammal nem, de ő se érti mi van, ha véletlenül épp előtte borul a bili. Pedig olyankor türtőztetem magam azért. Ha véletlenül mégis lát így, akkor később mindig mondom neki, hogy most anya olyan morgó hormonális..:))

Szóval totál ki vagyok fordulva magamból, mert alapjaiban egy nyugodt, jó kedvű, döntéseket magára vállaló emberke vagyok.

Visszaolvastam a kisfiamnak írt terhesnaplómat, és abban is benne van, hogy mekkora tapló és bunkó lettem, szóval ez így volt az első terhességemnél is.

Az nyugtat, hogy a szomszéd csaj (már azóta nem szomszéd) mindig ordítozásból állt ki mikor NEM volt még terhes..amint belépett a férje az otthonukba, biztos, hogy hibázott valamit. Éveken át hallgattam a szitkozódást, üvöltést..stb..aztán egyszer csak csend lett, móka, kacagás, a nő beszélgetni kezdett velem, közvetlen lett, holott előtte köszönni se nagyon köszönt. Pocakos lett.:) Szóval épp az ellenkezőjévé vált annak terhesen, mint amilyen valójában ő.:)) Ez megnyugtat mindig engem, mert akkor csak nem vagyok én olyan rossz ember..ha nem vagyok terhes.:))

2012. szept. 5. 06:20

Jó reggelt!

Ubilina a cukorterhelésen vesznek éhgyomora vért aztán cukros víz és később reggeli is de azt hiszem 4x vagy 5x böknek mert az a lényeg, hogy különböző helyzetekben hogyan csökken vissza a cukrod. pl. x idő elteltével aztán étkezés után stb. Volt velem egy időben bent egy kismama a korházban ő mondta. a genetikait elviseltem de nem volt kellemes. Pont azt beszéltük a barátnőmmel, hogy szerintünk a férfiak ezt nem csinálnák végig. Tuti leugranának az asztalról ha meglátnák a 40cm-s tűt :-) Egyébként köszi a jó kívánságokat megyek viszem a nagyfiamat suliba. Szép napot mindenkinek.

❮❮ ... 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook