2013 januári babák (beszélgetés)
Sziasztok! Tegnap délután beestem az ágyba már ahhoz sem volt erőm,l hogy ide üljek a géphez.
Livcse , örülök, hogy nem lett baj.
Tegnap voltam tanácsadáson és vérvételen, közben a gyerköcöt is bevittem suliba tehát hosszú nap volt.11.-én 20hetes ultrahang és 14.én megyek a maszek dokimhoz. Róza.anyu üdv és gratula mi most vagyunk a 19. hétben.Nekem febr. 2. lett kiírva de valószínű tervezett császár lesz. Most megyek teszek el egy kis csalamádét. Ma megint sok dolgom van és 1re be kell mennem a Levikémért a suliba addigra megebédel.
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönjük a gratulációkat.:)Mindenki jól van?
Mi költözés előtt állunk, de remélem utána, már nyugi lesz a környezetünkben!:)
Sziasztok!
Tegnap este a kórházban kötöttünk ki, mert egész nap nyomás szerű fájdalmat éreztem az alhasamban.Nagyon megijedtem,bőgtem mint egy gyerek.Szerencsére mindent rendben találtak.Csak az ijedség volt nagy.Mg és pihenés ez a receptem.
komoly?
Na, tök szupiii :)
Majd gondolok rád. :D
Sziasztok!
Ma töltöttük be a 23. hetet...nagyon sokat mocorog, főleg evés közben és után. Ma vettem neki rugikat, jó melegek...és szépek...már úgy várom,hogy megpuszilgassam a kis husiját :D
Sziasztok,
Most csatlakoznék én is hozzátok, szombaton töltjük a 18.hetet, ha mindenigaz január vége február eleje és meglesz a mi Drága Róza babánk:) Remélem, még bevesztek a csapatba;)
Gratulálok a kicsi csodádhoz!
Vigyázz magatokra!
Nekem anno lehetett ízesítetlen teát is vinnem a terheléses cukor vizsgálatra, de az is borzasztó volt..mire mind megittam, már minden egyes kortyot visszaöklendeztem, merthát ugye az a lényeg, hogy minél kevesebb folyadékkal juttasd a szervezetedbe azt a cukrot.:DDD
Most is undorodva várom..:( Utána van pár óra szünet, addig nem ehetsz, nem ihatsz semmit, míg a szád ragad a cukortól, és lüktet a szomjúságtól.
Aztán visszamész, leveszik megint a vért és kész is vagy. NEkem ennyiből állt. 2 szuri. Reggel egy üres gyomorra, majd itatás, és pár óra múlva újabb vérvétel. Nem etettek, meg semmi. Dehát ez már 7 éve volt.
A hangulatok pedig...hát én úgy őszintén megmondva: köpni tudnék magam után..:DD
Rettentő hamar ideges leszek és sértődött, ilyenkor nagyon bunkó módon kötözködöm, rosszindulatúskodom, és veszekszek..aztán meg bőgök minimum fél napon át, és ki vagyok borulva, ha valamit nekem kell eldöntenem.:)))
Szerencsére a fiammal nem, de ő se érti mi van, ha véletlenül épp előtte borul a bili. Pedig olyankor türtőztetem magam azért. Ha véletlenül mégis lát így, akkor később mindig mondom neki, hogy most anya olyan morgó hormonális..:))
Szóval totál ki vagyok fordulva magamból, mert alapjaiban egy nyugodt, jó kedvű, döntéseket magára vállaló emberke vagyok.
Visszaolvastam a kisfiamnak írt terhesnaplómat, és abban is benne van, hogy mekkora tapló és bunkó lettem, szóval ez így volt az első terhességemnél is.
Az nyugtat, hogy a szomszéd csaj (már azóta nem szomszéd) mindig ordítozásból állt ki mikor NEM volt még terhes..amint belépett a férje az otthonukba, biztos, hogy hibázott valamit. Éveken át hallgattam a szitkozódást, üvöltést..stb..aztán egyszer csak csend lett, móka, kacagás, a nő beszélgetni kezdett velem, közvetlen lett, holott előtte köszönni se nagyon köszönt. Pocakos lett.:) Szóval épp az ellenkezőjévé vált annak terhesen, mint amilyen valójában ő.:)) Ez megnyugtat mindig engem, mert akkor csak nem vagyok én olyan rossz ember..ha nem vagyok terhes.:))
Jó reggelt!
Ubilina a cukorterhelésen vesznek éhgyomora vért aztán cukros víz és később reggeli is de azt hiszem 4x vagy 5x böknek mert az a lényeg, hogy különböző helyzetekben hogyan csökken vissza a cukrod. pl. x idő elteltével aztán étkezés után stb. Volt velem egy időben bent egy kismama a korházban ő mondta. a genetikait elviseltem de nem volt kellemes. Pont azt beszéltük a barátnőmmel, hogy szerintünk a férfiak ezt nem csinálnák végig. Tuti leugranának az asztalról ha meglátnák a 40cm-s tűt :-) Egyébként köszi a jó kívánságokat megyek viszem a nagyfiamat suliba. Szép napot mindenkinek.