2013 januári babák (beszélgetés)
Lakásbérleti szerződésemet 2012.12.28. hatállyal felmondták,és 04:18perc-kor az általam bérelt helyiség elhagyására köteleztek.Ennek okáért nem megfelelő viselkedésemet/a környezetem állandó zaklatása,izgés-mozgás,stb.../nevezték meg.
Elárulom,hogy a látszat ellenére szívesen költöztem ki.Eddigi helyem, 52 cm-es hosszúságom és 3700 gramm súlyom miatt,a csintalanságok elkövetéséhez egyre szűkebbnek bizonyult.
A kilakoltatás fáradalmait egy óriási alvással pihentem ki.Utána felfrissülve,méltán éreztem úgy,hogy az új helyemen is Én vagyok az úr.
Megérkeztem.mindenkit puszilok: Levi baba.
Anya is jól van, hősiesen bírta, hogy rakétaként törtem előre a világra, csak még kicsit fáj neki… De nem haragszik.
Sziasztok, lányok, Silver.27, Silver0108,stb., stb., stb. vagyok, remélem, most már maradok így! :)
B.Ú.É.K. Mindenkinek! :) Úgy látom, itt nem olyan sietősek a januári babszik :D
B.U.E.K mindenkinek! :)
Nekem is szornyu éjszakám volt, de szerencsére hajnalban visszaaludtam és csak 10:30kor keltem. Annyira kellett, kezdtem nagyon frusztrált lenni már. :)
Nekem a baba olyan kis csendes, néha mozdul vagy mozdulna picit, de ennyi, nincs már neki hely...de csuklani csuklik sokat. :)
Sziasztok.Borzalmas éjszakám volt elaludtam de éjfélkor voltam pisilni és ugy kinyilt a szemem hogy szörnyű,fent voltam hajnal 3-ig,pedig az este sétáltunk is egyet,hogy hátha jobban fogok,dehogy nem csinált semmit.Babócám is olyan intenzív,hogy nem jó már semmi.Nekem is vannak joslóim,pedig jan.23.-még odébb van,kiváncsi leszek,hogy kihúzzuk-e addig.Én is parázok igy volt az első vel is ,de mire oda került a sor,hogy szülünk,ű már csak arra tudtam gondolni,hogy mikor lesz vége a
szülésnek.Higgyétek el nektek is az fog járni a fejetekbe majd akkor.
Nálunk is most nagy a csend!Mikrof elébredtem mocorgott kicsit a Manó.Egyenlőre még semmi jelét nem adja hogy kiszeretene jönni.
Én is aggódom,mert utolsó UH szerint nem fordult be,és ha úgy indul be,nincs idő várni...rohanni kellene az első igazi fájáskor a kórházba...
Remélem,hogy 3-ig kihúzzuk és akkor midnent megtudok a dokimtól!
Vigyázzatok magatokra,pihenjetek!!!
Boldog Új Évet kívánok nektek!!!
Én is parázok nagyon.:D Pedig nekem műtét lesz, de félek, hogy beindul előtte, hogy majd vajúdok, pedig én abból már nem kérek köszönöm, elég volt az elsővel az a 31 óra..mert oké vannak a jóslók, tudjuk, hogy fájnak, hogy némelyik olyan, hogy a szuszt is belénk fojtja, na de azt is tudjuk, hogy ez mind mosolygós fájás az igaziakhoz képest.
Meg attól is parázok, hogy beindul itthon, nem érünk be időben és nem jutok el a műtőig, és valami baj lesz, hiszen az elsővel fent voltam a szülőszobán, mégis hajszálon múlott...úgyhogy mostanában napjában 10x megbánom, hogy az előzményeim tükrében újra belevágtam..:D
Na de éltet, hogy hamarosan vége lesz, és újra össze tudok kucorodni, gömbölyödni, és, hogy az nekem milyen jó lesz..:)))
Picike nálam sem mozgolódik már nagyon, inkább csak fészkelődik olykor..vagy csuklik.
Mindenkinek Boldog Új Évet csajok, és kitartást!:)))
Nekem sajna nem túl nyugis. Ezek a méhosszehúzódások, vagy mik nem hagynak ma békén...nem fáj, csak kellemetlen, meg a pocakom így olyan kemény. :( De remélem hipp-hoppp elmúlik és ma jót aludhatok végre. :)
Na igen, akkor a torzulás mindenkinél ott van így vagy úgy. De mar nincs sok hátra!!!! :D
Valahogy most úgy rámjott ez a szulés para...pedig eddig nem voltam ennyire "betojva". Nálatok is van ilyen vagy ti bátrak vagytok???
En sem vagyok a toppon, én is fájdogálok, de szerintem nekem ebbol még semmi nem lesz. A hangulatom ingadzik, tegnap kismilliószor sírhatnékom volt, utána meg úgy nevettem, alig bírtam leállítani magam. Ami fura, hogyha belenézek a tukorbe olyan, mintha nem is magam látnám. Az arcom olyan más, persze a férjemnek nem tunt fel,( o mindig gyonyorunek lát) :) de a hugomnak igen. Az éjszakám is pocsék volt, fájásokkal fekudtem le, aludtam vagy 4 órát, rengetegszer pisihadjárat....most meg hulla fáradt vagyok. :(
Ti hogy vagytok?
Én a 37.hét+2 napos vagyok.A Babi egyre kevesebebt mozog...ez nálad is így van...nekem is többnyire reggel mocorog picit,aztán napközben van hogy semmit..és este mocorog újra...
Nekem a vízesedés kimaradt...
Sziasztok, végre jó a gépem!!!!!!!!
Hát én még csak a 34ik hét végét taposom de bizony már egyre nehwzbb. Ráadásul a babo is rám hozza a frászt mert nem akar sokszor szinte egész nap mozogni. Reggel jelzi hello anya aztán nyugi, evés után ez jó volt, 1-2 rugás és ennyi késő délutánig semmi :-( néha már pánik közeli állapot. ja és kiugrál a vérnyomásom megint és már dagad a lábam a tietek mikor kezdett?