2013 januári babák (beszélgetés)
Voltam ctg-n, és ultrahangon is.
A ctg folyamatosan ismétlődő fájásokat mutat, érzem is őket. Baba jól van, úgy néz ki nagy baba lesz.
97 mm a bpd
3920 gramm a becsült súly..:( :D
A lepény III. fokban érett. A napokban meglehet, ha magától nem indul be a szülés, és nem sürgősségi császár lesz, akkor 14-én emeli ki a doki. Tehát nekem max már csak 11 nap....de addig sztem nem húzzuk ki, vagyis nagyon csodálkoznék rajta.
SziaSZTOK. buék! éS GRATULA AZ ANYUKÁKNAK ÉS A BABÁKNAK!!!!! remélem mindenki jól van. mi sajna nem igazán... 2 naponta korház ctg ultrahang vér és vizelet vizsgálat mert 180 as vérnyomásaim voltak. Emelték a gyógyszereket de ma délutánra meglesz a toxin eredménye de szerintem csak holnap kapom meg ma már 36. hétben vaGYUNK 2480gm volt hétfőn tegnap kihagytuk az ultrahangot. ha a toxin pozitív akkor be kell feküdnöm 2-3 hétig probálják még gyógyszeresen benttartani a picilányt. de nem hiszem nincs ödéma és nincs fehérje sem. azért para van rendesen..... picikém jól érzi magát szépen mozog ctg rendben a szívhang is, jó hólyagtelődés, áramlás stb. szerintem csak így a végefelé már kevés volt a gyógyszer azt mondta a doki, hogy a legkisebb dozist kaptam eddig. remélem mindenki más jól van. igaz, hogy nekem az első saját gyermekem de öszinte leszek nem vállalunk több babát
Én is holnap megyek uh-ra, meg nstre is. És holnap megkapom az időpontot is.
Most még arra leszek kíváncsi, hogy jelenleg 6 naponta hívtak nst-re, és ha most a doki mondjuk azt mondja, hogy 14-e, akkor addig vajon behívnak még, mert ugye az holnaptól számítva 11 nap, vagy már békén hagynak és nem kell bemennem? Gondolom nincs olyan szerencsém, hogy ne kelljen menni...
Volt nálam olyan,hogy votlam az orvosomnál a magánrendelésén és mondta hogy oh szépen lenn van a buksija...másnap az UH-n teljesen ellenkezőjét látták... :)
Igen fogok tudni adatokat róla..és jó lenne tudni már azt is hogy merre fordult ha fordult... :D
Szerintem az én babóm nem fordult semmerre, o pár hete fejvégu. ;)
Nekem nem lesz uh, csak kézzel szokták kitapogatni. En vhogy soha nem tudom, h éppen mit nyom ki a pocimon, de elmondták, h hogy fekszik és mindig ahhoz viszonyítok, aztán majd meglátjuk. :)
Akkor te látni is fogod, de jó! Es adatokat is fogsz tudni. :)
Én is megyek NST után a dokihoz.Azt mondta megvizsgál és UH-t is csinál,mert én sem tudom befordult e a baba...az enyém harántfekvéses.. :D
Nekem is holnap kell visszamenni a dokihoz. :) Jó nekem nincs NST, de olyan jó lenne ha megtudnék valami újat...bár, ha méhszájat sem néznek akkor semmit nem fogok szerintem, max megerosítenek, h ugyanabban a pozícióban van a baba.
Sziasztok!Én is valamikor jóval éjfél után aludtam el...Meg vagyok,de aközérzetem rossz!!!Holnap megyek NSTre!!!
Jó Reggelt Mindenkinek! Hogy vagytok ma? Mindenki egyben? :)
Nekem olyan rossz a kozérzetem nem tudom mi bajom van....lehet az, h nem tudtam jól aludni.
Mindenesetre tegnap már nem is voltak jóslóim, pedig lassan nem bánnám ha menni kellene.
A borondot azért bepakoltam, h tutira minden kész legyen. :)
Boldog új évet Mindannyiótoknak! Az én babám is fecerg 2 napja, néha már-már fájdalmas érzetet kelt a nyújtózkodásával, de én akkor vagyok nyugodt, ha érzem izegni-mozogni. Nekem sem jó már az ülés, fekvés és állás sem.
Én se sokat aludtam éjszaka, most meg egész nap szinte meg se áll a baba. Állandóan nyomódik valamelyik oldalra. Ráadásul mivel farral fekszik, a hasam mind a két oldalára képes kinyomni magát egyszerre, és már sehogy se jó, se ülve se fekve.
Hogy vagytok??? Nekem eég rossz éjszaka után,semmit nem aludtam és nema buli miatt! :)
Reggelem fejfájással kezdődött...pedig már nem volt fejfájásom talán mióta terhes vagyok...aztán állandóan wcre jártam....majd feküdtem...végül olyan 11 körül lettem kicsit jobban...rendszeresen keményedik a hasam...de semmi jele hogy kijönne a babó...
Gratulálok nektek a babákhoz és jó egészséget kívánok. Mindenkinek boldog új évet.
Gratulálok, jó egészséget!
Már jobban van, de senkinek nem kívánom az elmúlt pár napot!! :(
Ezt sajnálom!!! Kitartás és minden rendben lesz!!!
NAgyon gratulálok nektek!!!Jaj de jó!!
óriási gratula .és jó egészséget nektek :)
nem, sajnos nincs velem, mert beteg.. :(
Gratulálok, és jó egészséget kívánok!:-)
Én a hajnali 4:18-cal gyorsabb voltam :P
Majd kérünk képeket!!:-)
Sziasztok! 2012.12.28-án 15.15-kor Hanna Kitti megszületett, természetes úton, 49 cm és 3200 gr-mal. Olyan szerencsések voltunk, hogy ma (szilveszterkor) kiengedtek bennünket. Nagyon boldogok vagyunk, fantasztikus érzés anyának lenni. Majd írok a szülésről... :-)
Ott van veled a babád!!!Péntek pedig hipp-hopp eljön!!! Irigyellek is egy kicsikét... BOLDOG ÚJ ÉVET NEKTEK IS!!!
Koszi mindenkinek!:)
Mar alig varom, hogy otthon legyunk, es ujra rakhassak kepet Manocskarol <3
sajna a pentek meg messze van :(
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek.:)
Gratulálok jó egészséget mind a kettőtöknek.:)Pihenj sokat.:D
Gratulálok!!! :) Nagyon szuper ez a kis szoveg! :D
További ajánlott fórumok: