2011 januári babák (beszélgetés)
Akkor nagyon belehúzott a csajszi, ügyesek vagytok !
Kitartást neked és jelentkezz, ha lesz időd
sziasztok.
most jöttünk meg a védőnőtől Zsombor:3 hónapos volt tegnap,8200g,68 cm
a védőnő azt mondta,hogy a szellemi szintje a fél évesekével egyenlő:)
mindenfele forog,nyúl a játékokért,kacag stb:)))
anno a kis lányom is ilyen volt!
tettem fel fotókat ha valaki meg szeretné nézni.
más.
a bárányhimlő oltást van aki beadatta?a kislányomon vacillálunk.szeptemberbe megy oviba.
Szia! Acrye!
Az én párom is nagy hordozópárti. Mindig azt mondta, hogy Ők egy külön állatfaj az apákon belül, és hogy minden eddig látott kendős apuka arcán felfedezte a "most aztán csak az enyém vagy mosolyt".
Szióka!
É speciel mázlista vagyok, mert nézelődés után a kiságyában alszik a kis Herceg. De előfordul, hogy a szoptatós székben ringatva, vagy kézben menetelés közben tud elszundizni. Ilyenkor panaszosan sír és jobbnak látom fogni, de a hordozó kendőn még csak gondolkodom...A párom jobban zsong rá, mert ő is szokta cipelgetni és mondta, hogy tök jó lenne neki egy ilyen!:-))
Szép estét!
Jó rég nem fórumoztam...de örülök,ha a naplómba tudok írni néha.
Most viszont adjatok tanácsokat!Előre is köszi!
Ti mibe altatjátok a Babákat?
Én hálózsákba még mindig,mert a takarót lerúgja,vagy most már,hogy jól tud fogni,állandóan húzza magára,és tömködné a szájába.
De mit adja alá??
Mert izzad a kis talpa,és a tenyere!
Ma vettem észre,amikor lefektettem,még ugye izgett-mozgott,beszélgetett a játékaihoz...volt rajta 1 rövid ujjú body+rá 1 tipegő,de levettem a tipegőt és a bodyt kicseréltem hosszú ujjasra,így csak az van rajta+a hálózsák+1 vékony pléd,ha mélyen elaludt! Elég ez???
Krisztiéknek írtam!:)
De ti is ügyesek vagytok!:))))
Az nem semmi...ennyi idősen már kibújt a foga????!!!!!!!
De te milyen kis butus vagy!!! Hogyne hiányoznál!!!
Kitartás!
Sziasztok, mostanában ritkán tudok jönni, bár talán nem is nagyon hiányzom.
Vasárnap óta alig tudom letenni a picit nagyon szenved a fogával, elmondhatom, hogy alul a bal 1-es fogacskájának a sarka már kibújt, a védőnő, el van ájulva én is mert nagyon megviselte szegényt.
Ma van azóta az első nap, hogy tud aludni napközben, már 2.5 órája, úgy hogy hulla vagyok, ha lesz időm vissza olvaslak titeket.
Puszi mindenkinek.
elküldtem..
pl nem vettünk neki zenélős rezgős nyugi széket. Szeretném, de fontosabb dolgokat is meg kell még venni, és félek, hogy nem kap elég ingert. Bár a védőnéni megdicsérte, h nagyon ügyes, és olyan ügyesen beszélgetett vele, és figyelte, mint ahogy 3 hónaposan kellene. (2 hónapos volt)
Éneklek neki, mondókákat mondok, rajzoltam neki fekete fehéret. stb...
Az a baj, h lelkiismereti kérdést csinálok belőle, h én nem adok meg neki mindent amit meg kell....
Amúgy az a baj, hogyha az utcán kell neki az kicsit nehézkes lenne:)))).
Amúgy alvás közben Milánka is kiköpi a cumit.
lehet csak én vagyok ennyire tudatlan, de most beleástam magam a cumik rejtelmeibe.
csak azt nem tudom, hogy ha naponta egyszer használjuk kb fél órára, az milyen használatnak felel meg....
na ez a különbség a játszó és az alvó cumi közt:
"A játszó cumin belül van „alvó” és „játszó” cumi. Sokan nem tudják, hogy mi a kettő között a különbség. A játszó cuminak a pereme ívesebb, még az alvónak keskenyebb azért, hogy a kicsinek a száját ne nyomja meg alvás közben"
nekem egyedül az számított hogy fogszabályozós legyen. Bár egyikünknek sem áll ki a foga, de nekem ez fontos. Most nézem, hogy mi a különbség a játszó és az alvós cumi közt.
Kezdem azt érezni, hogy mindennel behülyítik az első gyerekes szülőket, és mindent megvetetnek velük. Én meg meg is veszem....
Dehogy lelki sérült,mert sír!!!
A kisbabák általában sírnak, ha jelezni akarnak valamit. Nem?!:) Akkor miért lenne lelki sérült?!
Kineziológushoz sem kell vidd! ;)
Lehet másik cumival kell próbálkozni,nagyobbal,kisebbel.
Nem ugyanaz,de pl. nálunk akkor állt Fanni evése helyre,mikor leváltottam az 1-es cumit, 2-re.
Mi csak az A.ent-et próbáltuk,be is jött. Többi cumival nem próbálkoztunk.
Enni viszont Ma.al eszik. Pedig tök más a formája.