2011 januári babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Nálunk nincs védőnő, itt ezeket az orvos nővérkéje nézi mindig a vizsgálat előtt.
Ezt a befizetős dolgot nem is értem..Ugyanaz a vizsgálat csak ahogy növekszik az összeg úgy egyre több dolgot néznek??? Mindenesetre érdekes.
Itt nálunk egy olyan vizsgálat van (választható),hogy kb. 80-90 eur-ért megnézik 99%os pontossággal,hogy tökéletesen egészséges e a baba illetve a nemét is megmondják. Ja és vérből a 12.héten. De a doki csak indokolt esetben javasolja.
Jaj mit akartam még..?
Á,megvan:) Mindenkinél van rajtam kívül gyakori pisilés?
Nálatok minden nap egyforma abból a szempontból,hogy hányinger vagy émelygés, cici-feszülés minden nap van?
sziasztok:)
üdv az újaknak:)))))
a védőnő kis könyvet ad kb 1 órán keresztül beszél,tanácsot ad,vérnyomást,súlyt pisit néz .meg kiossza a papírt,hogy mikor kell vérvételre vizsgálatokra menni ja és felteszi a nagy kérdést:
mennyi pénzt tudsz befizetni,hogy megnézzék egészséges.-e a baba.
9000 vagy 20000ft vagy 29000ft.-ot
az összeg a vizsgálat pontosságáról szól.ti melyiket fogjátok választani? mi még nem döntöttük el:(((
12. heti vérvételhez kell a befizetett csekket elvinni.
Sziasztok!
Üdv az újaknak! Nagyon szép és boldog, probléma mentes babavárást kívánok mindenkinek!
Naplómban írtam a dokiról. Minden rendben volt. UH most nem volt, jövő héten kell hívnom időpontért.
Az én dokim, ahogy hallom az utrogestant adja mindenkinek. Aki barnázik azért, aki meg nem, annak azért, hogy ne is.
A rossz időt én sem viselem túl jól. Idegesít a szél, meg a kopogás, ahogy esik az eső.
A pocim forog rendesen ma, bár nem nagyon szokott szerencsére. Jó rá a B6 vitamin, ha valakinek nem múlik el.
A súlyom nekem eddig lefele ment, 3 kilót fogytam a 2 hónap alatt, viszont a hétvégén vissza is szedtem sajna.
Holnap védőnő és kapom a következő feladatokat.
Mit fog csinálni? Volt már valaki? Annyit tudok, hogy kiskönyvet kapok végre! Valahogy ez jelenti, hogy igazából babát vár az ember nem?
Sziasztok LÁnyok!
Megérkeztem én is!
Petezsák mérete 12 mm, CRL 4 mm, szívműködés sejthető.....Dokim nem elégedett, azt mondta, szigorú fekvés továbbra is, mert elég veszélyes, hoyg memgmaradjon a baba.De az én pozitív gondolkodásom nem tudja legyőzni!IGenis ott van!!!!És ott is fog maradni!
Táblázat szerint ma vagyok pont 6 hetes, de a mensi óta 6+5...Tudom, nem mindig pé.-nél fogan.....Szerintetek?
Ezek jó eredmények?
POginé!
Üdv itt, gratula a gyermekekhez!
Alina!
Én sajnos nem tudok Neked esőtáncot járni, mert ágyfogságra vagyok itélve:(De ezért a kis lélekért mindent!!!!
További szép napot mindenkinek!Ez a fejfájás úgy látszik mindenkinél előjött....:(Enyém is fáj:(
Igen,én is a Rutascorbint és a Duphastont szedem. Hála égnek azóta semmi barna nem jelentkezett!
Én is csak ajánlani tudom!
Sziasztok!poginé, Szeder üdv nálunk!Garatukla a babókhoz!
Lányok, aki barnázik szedje nyugodtan a rztascorbitn én mind a két babóval azt szedtem és elmúlt!Recept nélkül kapható semmi különös csak érerősítő.Lehet nem is hormon hiány miatt barnáztok, henem kis hajszál ér repedések miatt, ami a méhben keletkezik a hirtelen bővebb vérellátás miatt!Ártani nem árt, csak használ!Egyébként c vitamiont is tartalmaz!
Na, tegnap voltam a dokinál!Kicsit várni kelett mert épp szülni volt, de aztán nagy nehezen bejutottam!igazán nem sajnálja a pácienseitől az időt 40 percet voltunk bennt nála!
A babó jól van, 13mm-es pont akkora, amekkorának lennie kell 7+4 naposan!Megnyugodtam!Ott pulzált a kis szíve, de mondjuk az már a 6. héten is vert!Annyira hihetettlen!
Nekem még semmi nem látszik a hasamon!
A cisztám még mindíg megvan de szerencsére nem a méhben hanem a patefészekben így nem nyomhatja a babót!
:) Mediterrán lakópark lent a Duna parton:) kicsit több mint 1 éve lakunk itt.
Én a nagy postánál szoktam járkálni meg az intersparban és néha napján a vonatos játszin.
Jaj csajok, ma d.u. kéne dokihoz mennem az első vizsgálatra és ebben a szakadó esőben nem fogok tudni eljutni Pesterzsébetről a Mammutig :(
Kocsink nincs és babakocsival nem akarok útra kelni.
Jajjjjjjj eső ellenes táncot kéne járnom, hogy 2ig abbamaradjon az égi áldás.
Más: tegnap rávettem magam egy kis tornázásra...Réka kismama dvd. Aztán a lányom elkezdett hisztizni hogy anya kapcsold ki nem jó.
Szóval ennyit a tornáról.
Ma meg olyan fáradt vagyok, széthasad a fejem. Egyszerűen nem tudok aludni a párkányon kopogó esőcseppektől :( alig aludtam valamit; ráadásul a lányom is többször volt fenn éjjel. Szegénykém.
Remélem meg lett a babanapló.MIlyen jó ötlet?Én is elkezdem holnap írni!Azért holnap, mert megyek dokihoz, és ha van szívhang, akkor tudom, semmi baj nem lehet már:)Én optimista vagyok!
Jó éjt Nektek, elmegyek én is aludni!Holnap jelentkezem a friss UH.-val!
Alina! Köv.vizsgálat: jún.4. UH
Köszönöm!
Sziasztok!
Kissé elkiabáltam a tünetmentességet,mert tegnap óta olyan a gyomrom,mintha másnapos lennék.:)
Azt sem tudom mit ennék, édeset vagy sósat,ill. ennék-e egyáltalán!? Most épp háztartási kekszet majszolgatok kamilla teával. Ezenkívül ma sokszor volt megjövős érzésem.
Morzsa! Nálam is jelentkezett barna szombat d.u.,persze rohantam egyből az ügyeletre,kaptam én is Duphastont és Rutascorbint. Részletek a naplómban! :) Hála égnek azóta semmi, a babával is minden rendben. Pénteken reggel lesz a köv. Uh...már nagyon várom,reménykedem a szívhangban.
Az első gyermekemnél mi 8 hónapot próbálkoztunk, aztán kiderült, hogy nincs peteérésem...
A doki anno megmondta, hogy a szülés felér egy hormonkezeléssel, akkor legyintettem rá de tessék itt az élő példa! Éppenhogy megfogalmazódott a kistesó utáni vágyunk, már be is költözött a pocakban :OD
Kívánom, hogy legközelebb nektek se kelljen annyit várni.
Az nagyon szuper.Gratulálok!Milyen Sors:-)
A testvéremnek jan8-án van szülinapja.Nagyon örülnék,ha nekünk aznap születne meg..Bár annak is örülnék,ha karácsonykor már hárman lehetnénk:-)
Mi közel 1 évet vártunk rá,szóval a lényeg h egészsége legyen:-)
Gratula :OD
Nekünk elvileg január 16.-án és éppen aznap leszünk a párommal 8 évesek ...micsoda ajándék...:OD
Szia!
Ezzel nem vagy egyedül....Én tele vagyok gázzal.KOmolyan mondom,fel vagyok fújódva,bár nekem sokszor belenyillal a hasamba, de nem tart tovább pár percnél.Nekem kicsit segít a Magne B6...
Szeder!
Nálam is felugrott 1 kiló!De nem zavar.Szépen látszik a pocimon, hogy valaki lakik benne.Már a ruháim szűkek, most rendeltem egy kismamanacit...TUdom még korai, de pozitív vagyok!:)
Utolsó mensi óta eltelt 6+1, akkor voltam UH.-n, de még csak szikhólyagom volt.Szóval ez elég változó.Már sztem most hallom én is a szívét.Holnap leszek 6+5.Ha nem, nem esem kétségbe, hisz nem tudjuk mikor fogant.:)
s700!
Mi volt a dokinál???Kíváncsian várunk. Irigyellek a csavargásért.Nekem szobafogság van a barnázgatás miatt!:(
Látom nem csak én szenvedek :O(
Csajok normális a 7. héten a szörnyű hasfájás? Én nem emlékszem az előző pocakossáomból erre. Nem hasogat nem hirtelen jön, folyamatos fájdalmat érzek tompítva...jaj de gáz. Mintha 8x annyit ettem volna mint kellene és majd szétrobban a hasam. Pedig nem ez az oka...
Szia Kicislány, sziasztok!
Én minden nap olvasgatok, de van hogy nincs kedvem írni.Ez az idő olyan lehangoló....:( Valamint másik 2 fórumon is rajta vagyok, így van mit olvasnom:)
Nekem néha vannak görcseim, bár szedem a Magne B6.-ot, de nem használ.A "hasogatás" is ismerős....De nem kell rosszra gondolni!Csak pozitívan.
12 hét.....De soká lesz az nekem még!
S700!
Gratula a babához!Remélem én is hallom holnap a szívhangját.Biztos csodálatos érzés!