2011 januári babák (beszélgetés)
Szociálisan?????Van ilyen is???:O))
Nálunk eddig legalább is nem volt ilyenről szó,hogy "ezért"jönnének...Ez valami új???:O)
Akkor nektek is gratula a második babóhoz!!!:O)
Nekünk már a harmadik babó.
De jóóóó:O))
Gondolom nagy az öröm:O)
:)
Még csak most várjuk az első babánkat.
Sziasztok,
a fórum aktívságával kapcsolatban: tényleg eléggé pangás van, de erről mi tehetünk.
Én azért nem írtam, mert nem történt semmi érdekes velem, viszont 6 nap múlva megyek a dokihoz és akkor már remélem tudok némi jó hírrel és infoval szolgálni.
Nekem még most is hányingerem van (az első gyerekkel egyáltalán nem volt) és mostanában kezdek undorodni a parfümök illatától, pedig nemrég szereztem be egy újat :(
Rohadt fáradt vagyok és nagyon nincs kedvem semmihez, teljesen enervált vagyok és ez nagyon nem jó.
Aztán itt ez a hoxa-ügy. Írtam neki, de nem válaszolt, pedig nagyon szeretném megcsinálni a babavárós táblát.
sziasztok:)
üdv az új mamiknak:O
ma voltam védőnőnél...híztam 1 kilót eléggé elkeserített:(O
holnap megyek dokihoz már nagyon várom,mert megnézzük a babócánkat:)
Sziasztok!
De jó Nketek, hogy otthon vagytok! Én dolgozom.
Egyébként Budapesten lakunk.
Majd beindul a fórum, ha jönnek a csajok az első uh képekkel. :)
Hát én is reménykedem,hogy pár hét múlva meg tudom inni!:O)
Tegnap sikerült ki próbálnom....hát nem jött össze:O(((Ki okádtam:S
A kávéra én is "irigykedem" picit:)
Babi előtt még reggeli első gondolatom volt, most nem kívánom egyáltalán. Talán majd később (vagyis pár hónap múlva..:)
Jó neked,hogy tudsz kávézni!!:O)
A te számításod szerint kb:hány hetes lehetsz??
Lányok! Tegnap este elég jól feszült ott lent,meg olyan érzésem van gyakran,mint viszketne a hasam legalja...de semmi egyéb,most épp iszom a kávém...még meg tudom inni.:)
Ez a hét elég gyorsan telik, a jövő hét fog nagyon lassan menni. Hétfőn kell hívnom a dokim a köv. UH-ra,ami jövő hét vége felé esedékes...remélem akkor már meg tudja állapítani,hogy hány hetes vok.
Szép napot nektek!
Csajok lesz ez még aktívabb, de pölö aki nem dolgozik hanem otthon van, annak kevesebb idő jut a netre mint bármilyen más helyzetben. Nekem legalábbis a 21 hónaposom mellett ez a helyzet :O)
Azért nem elpártolni!!!!!
Nekem sincs hányingerem!És a kisfiammal sem volt!Múlt héten két napon leresztül volt, de aztán elmúlt és én is a 7. hétben vagyok holnap töltöm!
Lehet megint fiút várok?
Első baba lesz, Debrecenben élek. Már kinéztem egy dokit, 2-3 hét múlva tervezek elmenni hozzá.
Sajnos nekem nem lesz egyszerű terhességem, mert izombetegségem van, de pozitívan állok a dologhoz, s minden rendben lesz. :D
Szia! Nincs mindenkinek hányingere szerintem. Nekem a lányommal is csak enyhébb volt és egyszer sem hánytam.
Most is inkább csak émelygés.
A cicim feszül nagyon és nőtt is:)
Néha álomkór, szédülés..hát ezek vannak.
Sziasztok!
Igazad vany!Tényleg nem aktív ez a fórum!Pedig sok anyuka otthon van a babóval mégsem csevegünk!
Szia:)
Szerintem lesz még itt aktívkodás ahogy halad előre az idő.
Talán a többség dolgozik, babázik vagy rosszullétekkel küzd épp:) Bár az nem olyan vicces.
Én egyébként Szlovákiából (a határ mellől) vagyok.
A lányom még Tatabányán született, de azóta ide költöztünk.
A 4 éveske most oviban van,én meg itthon, a 12.hétig kiírt a doki, így pihenés.
Az a baj,hogy nem elég aktív ez a fórum:O(((
Csajok!!!!!!Hol vagytok?????Nem tudok dumcsizni senkivel??
Én Pécs környékéről költöztem el Bács-Kiskun megyébe:O)
Úgyhogy én is Baranya megyei voltam:O)
Üdv köztünk!
Mesélj valamit magadról! Hova jársz, hányadik babád, stb....