2011 januári babák (beszélgetés)
Elvileg a sex is segít, de olyan fura ráállni, míg 9 hónapig azon aggódtunk, hogy bent maradjon, most meg azt akarjuk, hogy kijöjjön....
Lehet megkérdezem tőle, hogy meg tud e úgy vizsgálni, hogy már ne kelljen haza jönnöm....
A nővérem úgy volt, hogy a dokija megvizsgálta, és nemsokára el is folyt a magzatvíz, és megindult a szülés...
Szió!Nekem azt mondta a dokim, hogy az már nagyon jó, nekünk is addig célszerű "egyben maradnunk":-)
Sziasztok! Hazaértem röpke 5 órányi volt az út oda vissza....
1 órát vártam a ctg-re. Minden rendben van.
Csütörtökön kell 1-re mennem, és a doki kikötötte, hogy megvizsgál csütörtökön. Remélem hogy a doki normálisan megvizsgál, és akkor a jövő heti tortúrát elkerülnénk.
Minden nap ctg-re be kell menni reggel 8 körül, és 2 naponta lesz áramlás vizsgálat, és magzatvíz vizsgálat.....
Úgy kihagynám.
Szerintetek ha megszületne 39. héten akkor az már ugye nem gáz???
Amúgy Ella89 vagyok, de a számítógép rossz volt és nem tudom a jelszómat, csak ezét! :P Majd még agyalok rajta és bejelentkezem arról...
Nálunk a Libero. A Pamperst dicséri mindenki, de nekünk abból mindig kifolyt a hígabb kaki. Most a 2 termékmintát, amit az ingyenes csomagban találtunk csak nagyon félve mertem felhasználni. Sajnos ki is folyt, mint ahogy már számítottam rá... :( Talán még a Huggies, a Bella Háppy jó és a Tescos (NEM a kék-fehér Tescos színű nejlon, hanem a zöld csomagolású!).
Gratulálok a kicsi Csengéhez! 8 óra?! Nem semmi és a lepény sem. Azért örülök, hogy mindketten jól vagytok! :)
Látom már lassan kihal a fórum. Sehol senki ??
A 8 órás vajúdást mikortól számítod? 8 óra amit a szülőágyon vajúdtál ? Remélem már jól vagy.
Jó babázást kívánok !
Sziasztok!
Már itthon is vagyunk a pici Hercegnővel, Csenge baba tünemény, tegnap délutánra belövelt a tejcsim, olyan vagyok mint egy tejcsárda.
A pici lány nagyon jól van, egyfolytában eszik sokat mosolyog, és alszik, persze éjjel meg bulizik.
Nekem embertelen volt a szülésem, azért lett ilyen csöpp a drágám, mert a placenta, elvette előle a tápanyagot, 8 órát vajúdtam (éjféltől, reggel 8.10-ig) mire kibújt természetes úton.
Majd ezt követően nem jött ki a méhlepény, 1 órát várt az orvosom, hátha megindul a leválás, de semmi, megpróbált kézzel rásegíteni, na ott már zokogtam, és könyörögtem, hogy adjanak valamit, hívtak altató orvost, aki vénásan bealtatott 15 percre, akkor leválasztották a méhlepényt és kikapartak, néhány perccel utána, már kimentem pisilni, 11 kor vittek osztályra, onnantól velem volt a kincsem és minden rendben ment, ma 3 napos és csoda szép,teszek fel majd képeket róla, az 50cm -éhez nagyon kis formás.
Minden kismaminak kitartást és könnyű szülést kívánok.
Akkor jobb helyzetben vagytok mint mi,a párom kb egy órányira melózik innen :)Szegényem,minden nap úgy megy el itthonról már egy jó ideje,hogy állandóan a mobilt lesi...remélem,a szülésem úgy fog megindulni,hogy itt lesz mellettem végig:)Drukkolok nektek is:)
á nem mondták, csak hogy lehet ott maradok.
én is hallottam ilyen torténeteket, de én teljesen érzem, vmi belso hang már azóta azt súgja nekem, mióta megtudtam, hogy terhes vagyok, hogy ugy fogják nálam beindítani a szulést, és most is teljesen ezt érzem, és azt hiszem, hogy csak hétfőn maradok bent a kórházban is. Hát kíváncsi leszek, de állandóan ezt súgják osztoneim. :)
Azt mondták, hogy pénteken megindítják már ?
Engem most nyugtatott meg egy ismerősöm, aki fél éve szült.
Szerda reggel volt vizsgálaton (semmi jele nem volt, hogy a lánya igyekezne ki- méhszáj tök zárt).
Éjfél körül fájásokra ébredt és délelőtt meg is született a lánya.
Na most ez tartja bennem a reményt. Párom mondvacsinált okokkal naponta 2x hív (10 perce van tőlünk a munkahelye)...
Sziasztok lányok!Most jottem jól bevált orvosos körutazásomról, ami változatlan eredményt hozott. Teljesen zárt mindenem, itt még semmi jele babának, pedig holnap lejár a termínem :)
Ha minden igy marad talán talán pénteken most már bent kell hogy maradjak. :)
Én csak dokit fogadtam, a szülésznőnek ajándékcsomagot készítettem. Amennyiben a dokim nem érne be, akkor annak adom a lóvét aki a szülést levezeti.
Szia. Én is így jártam, a dokim külföldön volt és a helyettesénél szültem, utána mindkettő bejött minden nap a kórházban.Én megkérdeztem a szülésznőt meg a dokimat is hogy ilyenkor mi a helyzet és mindkettő azt mondta hogy annak adjam a pénzt aki levezette a szülést, utána gondolom úgyis osztoznak rajta a dokik ahogy ők jónak látják.
Nos..én a pénzadásról szerintem eléggé egyéni véleménnyel rendelkezem,mivel egy fillért sem vagyok hajlandó odaadni senkinek azért,ami a kötelessége és amiért felveszi az amúgy neki járó,nem kis lóvét,már ha szülészorvosról beszélünk.Mi speciel egy ajándékcsomagot tervezünk odaadni a szülésznőnknek,azt is max 10 000 forint értékben.Nem tartom jó ötletnek a magánorvost sem,minek,ha éppen nem ér rá amikor szülök(teszem at konferencia külföldön,nyaralás stb...),és ezért fizessek ki több 10 ezret?Na ne:)
Sziasztok? Tegnap voltam én is CTG-n.Egyenlőre semmi jele,hogy kiakarna jönni Barni,csak a hasam ereszekedik folyamatosan.A dokim elutazik csütörtökön egy hétre,bemutatott egy másik orvosnak ha azalatt szülnék.Ilyenkor gondolom illik neki pénzt adni,vagy mi erről a véleményetek?
Hmm, a tegnap vásárolt két 440 oldalas regény egyikét kivégeztem. Legalább nem fertőtlenítettem ma is a babaszobát és vettem még egy felesleges cuccot a bébinek.... ja és nem bombáztam 24 órán át hülye kérdésekkel a dokimat és a védőnőmet.
Kérdezd meg, hogy adnak -e beöntést. Persze, ha hirtelen indul el a dolog lehet nincs idő rá. Én nagyon idegenkedtem a beöntésnek még a gondolatatától is, de mostanra megbarátkoztam vele.
hát még szebb élmény lesz mint amire számítok:)))))))))))
Jó lenne már túl lenni rajta.
Nekem beváltak, szerintem nem vesztesz semmit ha kipróbálod.
Én nem kaptam beöntést egyik szülésemnél sem és én is nagyon féltem ettől, de ne aggódj ,ha így is történne ott nem fog érdekelni és annyi minden jön belőled, hogy azt sem érzed most éppen mit nyomtál ki:), a szülésznőknek meg ez megszokott dolog és letisztítanak.
Sziasztok! Én ma voltam a dokimnál. Minden ok, lenn a fej, jó helyzetnben és még zártak vagyunk. Kérdésem: milyen tapasztalataitok vannak a szülés előtt szedett homeopátiás bogyókról? Nagyon érdekelne...eddig nem foglalkoztam vele nagyon,de lehet, hogy megérné...
Csajok, akik már szültetek,engem egy dolog aggaszt nagyon, és emiatt parázok, hogy nehogy magam alá tegyek.....
Ugye nem fordul nagyon elő! Hallottam már ilyet is és olyat is, és engem ez nagyon zavarna...........
Jaja vagyok még. De este már úgy éreztem, hogy na majd most. De semmi. Elaludtam és kész. Ma megyek ctg-re, és csütörtökön. Hátha már csütörtökön nem kell menni. Holnap telihold, és hideg front. Kell ennél több???:)))))
Sziasztok! Mi még mindig egyben...
Olvastam, hogy az urtica urens az a sima csalán. Szerintetek a csalánlevél tea is jó lehet a tejtermelésre?
További ajánlott fórumok: