2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon! (tudásbázis)
Benzinkúton dolgozok...Tegnap éjjelre egyik kollégám helyett kellett bemennem,mert messze lakik,és ugye nagy hó esett...:S
Vizsgám nem lesz-azt valaki más írhatta...:)
Nagyon szuper,h.mindenkinek ilyen jó kis motivációi vannak...:DValamit nekem is ki kellene találnom...
A mozgással nincs szerencsére bajom...Bár néha rámjön a"lustaság"...Mint pl.tavaly kihagytam"mozgásügyileg"jó pár hónapot...:SMeg is lett az eredménye...:SUgyh.most az motivál,h.én is csatlakoztam a BIKINI TEAMhez...:)
Te nem számolsz kalóriákat?
Csak valami módszer szerint eszel/fogysz, nem?!
Vagy csak úgy magadtól figyelsz jobban arra, hogy mikor mennyit eszel?!
Na itt vagyok...az agyam zúg ma semmit nem ettem még..:S kész vagyok. na majd kicsit később talán.Szarul vagyok:S A fogyi megy hiszem hétfő óta a napi adagom 3mandarin esetleg 4 és vmi leves
ma még ennyi se:S
Hát, az bizonyos, hogy nem tátott szájjal kell várni a csodára, nyilván, hogy tenni is kell érte:)
Nekem is 11 kg-ot kell nyárra leadnom, de meg is fogok érte tenni mindent!! Gondolom, te is?!
Ja, nekem (mai mérlegelés szerint) ha tartani tudom ezt a súlyt, márpedig muszáj lesz- akkor kb. 1,5-2 kg-tól kell megszabaduljak:)
Alig várom már én is a bikini szezont, hogy végre újra felvehessek valami vagány(dögös) fürdőrucit:))
Szia!
Ugye, hogy jók ezek a motiváló eszközök?! Én mindig ki fogok találni valamit, ami motivál:) Talán így könnyebben megy... A ballagásig neked még van 4-5 hónapod, ha jól tudom. Annyi idő alatt csodákat lehet tenni!! :))
Új motiváló eszköz: elhatároztam, hogy január 22-re 75 kg. leszek, vagy még kevesebb!
Ugyanis akkor lesz Ricsi fiam szalagavatója:)
Szeretnék csili-vili, nagyon csinos lenni...
Hahó csajok!!
:((((
További ajánlott fórumok:
- Holnaptól fogyás indul, cél: 2 hónap alatt - 10 kiló. Csatlakozik valaki?
- A 2011.7.25. csoport. Avagy fogyókúra indul, szállj be!
- Itt az ősz itt van újra - indulhat a fogyókúra!
- 2010. január 18-tól újból indul az 5 hét 5 kg fogyókúra!
- Holnap kezdem a fogyokurát, lenne kedve valakinek csatlakozni?
- 90 napos diétát kezdek 2013. június 01-től. Gyertek ti is, ha csatlakozni szeretnétek...