2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon! (tudásbázis)
Hát igen ez sem rosz motíváció. Tavaly mikor vittem a fiamnak az ebédjét és beadtam neki az autba felhivták a kollegái telón, hogy férjét éppen most ettei egy csaj jól nézki ugy hogy vonja kérdöre otthon. A menyem rákérdezett hogy mini farmer szoknya van e rajta? mert ha igen akkor nyugodjanak le mert az éppen a kedves anyukája. jót mullattunk a dolgon.
Én pl. avval szoktam magam motiválni(többek között) hogy 42 évesen van egy 2 éves kisfiam-elég későn szültem Őt...
Szeretném felnevelni, erőben, egészségben, és szeretném, ha büszke lenne a csinos anyukájára. Semmiképpen nem szeretném, ha azt hinnék majd az óvodában, amikor megyek a szülőire, hogy a nagymamája vagyok...
Fel a fejjel és le a kg-kal ( mondom én aki még mindig mellé nyulkálok)? tudom bün de szegény fejemen tul nagy lett az a kaja befogadó nyillás. Arról meg nem is beszélek, hogy ha kaját látok azonnal kinyilik. probáltam már leragasztani de nem sok sikerrel.
Látod erre milyen egyszerű volt rájönni??
Hidd el a gizda cérna vékony csajoknák többre becsülik a kicsit husikás csajokat. Nem érzik ugy,hogy a kezeik között lenne valaki. Fel a fejjel és hajrá azzal a fogyival. a párod is és te is boldog leszel.
végül is kinyögtem, hogy mi ez, mert már tisztára féltékeny volt..:) ez mondjuk jól esett...hosszasan beszélgettünk és azt mondta, hogy ő ismer jópár pasit, és mindenki a nagy fenekű csajokra bukik, akiken van mit fogni...
persze finoman hozzátette, hogy ő azért boldog lenne, ha picit fogynék, de csak az egészségem miatt...először nem hittem el...de aztán rájöttem, hogy igazából nekik az tetszik, ha mi boldogok vagyunk a bőrünkben...
Ebben is igazad van!Úgyhogy csajok csak semmi csüggedés!:)))))
Tegnap mikor felléptem a párom épp vacsit csinált...gyorsan kiléptem, amikor odaült mellém kajálni...ő persze azt hitte, hogy valami internetes párkeresőbe regisztráltam...és pont előtte csuktam be a BIKINI-TEAM oldalt. El nem tudta képzelni,hogy mit csinálok, én meg nem akartam neki megmondani, hogy milyen oldal ez...
Szégyelltem...nem akartam felhívni a figyelmét arra,hogy elégedetlen vagyok magammal..
Ne is törödj vele ismered azt a mondást, hogy egy pasi a sexre csak a jó csajokat keresi de feleségnek meg a házias és jó lelkü hölgyeket keresi.Engem sosem érdekelt az, hogy milyen a tökéletes ideál mert ugy sem az kell nekik hosszu távra.
Ez így van! Nekem is ettől van sokszor kisebbrendűségi érzésem. :(
Ma már jobban! Tegnap görcsöltem, úgyhogy fuccs volt a tornámnak.:(
Ez nagyon igaz!!!Csak sajnos a média nem ezt sugallja!Mindenhol csak a tökéletes nőciket mutogatják!
Sajnos nagy nögyogyászati mütétre kell mennem mert a 3. gyerek után nagyon meglazultak a méhszallagjaim és most már oda jutottam, hogy a hüvelybe lecsuszott a méhnyak ezért nagyon SOS lenne a műtét de majd csak februárra lesz hely. Nagyon szenvedek a derekammal de hát mozogni akkor is kell és dolgozni is meg ha jönnek a felnött gyerekimnek a gyerekei( ugye igy kell szépen mondani az unokáimat?) és a legkisebb még csak 4 éves és Őt bizony még fel kell emelni az ölembe. Nem is tudnék nemet mondani. Sportolni most épen nem de ez nem is sport hanem szorakozás amit én csináltam, kisebbik lánykám versenytáncos és vele szoktam elmenni táncolni. A tánc a mindenem és az ezotéria. Egyébként ne szégyeld magad mert nem a suly és külső számít hanem a belső érték.
Marcsi!Minden csak viszonyítás kérdése!Személy szerint én mindig elszégyenlem magamat, amikor egy nálam 20 évvel idősebb hölgy nálam ezerszer jobb alakkal büszkélkedhet. Holott neki már valószínűleg családja is van, ami mellett szerintem sokkal nehezebb formában tartani magunkat. Egyébként meg gondolj bele, hogy hány olyan nő van, aki nem tette fel magát és kétszer akkora, mint Te, vagy 3-szor. Itt az a lényeg, hogy van benned elszántság...vagy legalább az kialakulóban. Megkérdezhetem milyen műtétre készülsz??Sportolsz valamit?
Sziasztok!
Van valaki???
Hogy álltok?
Ma délután 2-vel kevesebbet mutatott a mérleg, de ez még mindig ugyan az, mint a kezdő súlyom...mondjuk ösztönző lett volna, ha 5 nap alatt fogytam volna legalább 1-2 kilót. Régebben könnyen ment.A plusz 2 kiló biztos víz volt. Még a melleimen is éreztem a feszülést, pedig még csak félidőben járok.
Tiszteletem a léböjtösöknek...én nem bírnám...
Köcke csajszi, aranyos vagy:)
Hol van mindenki?
köszi a tabinak a nevét,de egyelőre inkább meg probálok koplalni meg többet mozogni.Amugy jó babázást?
kicseréltem a képedet és csak egyet hagytam :)
Sziasztok!!
Láttam, rólam már 2 kép is van a Bikini team-ben:)
Gondolom, macerás lehet kivenni a másikat igaz?ű
Jobban szeretném, ha lehetne, hogy csak a bikinis maradna:(
Marcsika, szia!
Jó neked(?!), én pl. mindig a mellemből fogyok el/le:((
Én sem vagyok már mai csirke, nekem 13 kg-tól kell "megszabadulnom"
Izomlázam, mint állat, pedig már ez a 2. nap, és most már, ma megint tornáznom kéne...
Mit csináljak, tornázzak rá?!
és mennyire igaz :D:D
jót nevettem ezen a jobb elől mint hátul dolgon :D
Na igen lánykák gondolhtjátok nem egy kellemes dolog ezeket a tögyeket cipelni,szívesen adnék valakinek csak szoljatok. Egyébként nekem is kicsik voltak a melleim csak a 3 gyerek után minden szoptatás után igen csak gyarapodtak, másnak kisebbek lesznek nekem meg nagyobbodtak. Igazándiból csak a nyár kellemetlen kicsit de már ennyi év alatt megszoktam. A meltartókat pedig csak egy helyen tudom meg venni és aranyárban mérik. De muszáj meg venni mert igy nem fáj a hátam és vállam sem. Tehát alap hogy jó meltartód legyen. A fogyihoz való hozzá állásom még kis kivánni valót hagy maga után de remélem már a hétvégére helyre billenek és menni fog. Milyen jó annak képes volt fogyni az ünnepek alatt hát én nem fogytam igaz nem is hiztam.A mell fogyás pedig nem mindenkinek jön be. sajna ha én fogyok akkor sem igen venni észre a melleimen. inkább a combomról meg a hasamról megy le. Mindig azzal vigasztalom magam. jobb elől az a két pup mint ha a hátamon lenne.
További ajánlott fórumok: