2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon! (tudásbázis)
Sziasztok csajok!
Nagyon fárasztó napom volt...teli-teli stresszel...fáj a lábam, begyulladt rajta egy ízület.Nagy volt a pörgés ma.
Fruzsinká!Jobban vagy már?
Olvasom itt,hogy milyen ügyesek vagytok! Én így ma maximum hasizmozni tudok, mert nem nagyon bírok ráállni a lábamra...rossz a cipőm..új és tör.
Morca!Nagyon cukik a fiúk! Többiek hol vagytok???
Kitartást Nektek!
na, most megyek, mert a fiaim hívnak játszani, de ha leraktam őket aludni, még jövök..:))
a lényeg a mozgás..:)) majd szeretnék futni is, csak ahhoz el kell olvadnia a hónak, mert most nálunk minden jégpálya.. :))
Igen.De csak úgy magamtól zenére tornázom és felüléseket csinálok.És szobabiciklizem.
ma hősnek érzem magam, mert tegnap este fél 11-kor álltam neki tornázni.. :)) nagyon nehezen, de összeszedtem magam.. :))
Szia!:) alig aludtunk éjjel a fiúkkal, gondolom az össze vissza idő miatt..:( nagyon rosszul viseljük ezeket a frontokat, de azért nincs nagy baj..:))
Fruzsi! húú, hát te egy nagyon kemény csaj vagy..:)) nagyon kemény időszakon mész most keresztül, és még mindig talpon vagy.. :)) ne add fel!! amúgy szuper csaj vagy, néztem a képeket.. :)) tényleg ne magadat sanyargasd, tervezd a jövődet, készülj Londonra, és túl leszel ezen.. :))
vigyázz magadra.. :))
Szép és kalóriaszegény napot minden kedves sorstársamnak!! :))
én továbbra is remekül bírom a strapát, de amúgy meg jó sz@r napom van..:( de azért kitartok..:))
Egyetértek Ciluval, és nagyon szorítok Neked Fruzsi! neked valszeg legkisebb gondod a súlyod, ezzel tereled a gondokat, magamra ismerek Benned.. Kitartás, mosoly, hullámhegyek is jönnek!!!
Fruzsinka kérlek szedd össze magad!Nem büntetheted így magad,hogy nem eszel mert ilyen fiatalon nem mehetsz tönkre!Tudod a tavalyi év nekem is nagyon nehéz volt.Három szeretett családtagomat temettem el 5 hónap leforgása alatt,2 nagybátyámat és drága imádott nagymamámat.De az ember nem omolhat össze,mert mindig van valaki vagy valami ami erőt ad és átsegít ezeken a nehézségeken.Kívánom Neked,hogy boldog legyél!
Sziasztok!
Frzsinka!Hidd el minden rendbejön!:)Tuti elérsz majd mindent,amit csak akarsz:)Párod ia megy majd ki veled Londonba?
Szép fogyis napot csajok!
most viszont elmegyek ha írnál privibe:) és akk megkapom holnap.Pusza.JÓÉjt:) És kösz mindent!
hát ..hitelek hitel hátán...vállalkozás tönkre ment..és most igazából nem vádaskodásból de oroszlánrésze van annak h anyu nem tud itt munkát vállalni(APEH rászállt mindennemű fizetésre amit Magyarországon valaha is kap) 15millió neki 15 apámnak..anyu aláírt anno egy hitelt amit a házra vettek fel apám mondta h ez a pénz kell a vég megmentéséhez..de nem segített..nem tudom így mennyire érthető...minden esetre a lelkiismerete szntem nem hagyja nyugodni..tudom ha diéta nem kevésbe feszülté...én már csak akkor nyugodok meg ha végre elérek vmit a saját lábamra tudok állni és igenis megcsinálni amit szeretnék..más nem kell csak függetlenség...és környezetváltozás..és ez a hely London..ahol igaz 1 hónapot voltam meg előző évben 2 hetet..de az maga volt a mennyország..igaz sok a meló húgomat elhallgatva de ő nem jönne vissza egyenlőre...és nekem is az kell h végre önnálló lehessek...és ne kelljen többé pénzt összekapcsolnak a kapcsolatokkal...nagyon várom már. már csak pár hónap..és más ember leszek.ah nyáron is segített...
Valószínűleg nem vígasztal, de ha baj történik az mindig csőstől jön...általában érettségi és államvizsga előtt halálesetek, szakítások...a legrosszabbkor...de igazából az számít, fel tudsz-e állni!Nekem abból amit leírtál, az jött le, hogy az önbizalmad a béka feneke alatt 100.000 méterrel van. A fájdalmadat valószínűleg nem fogyókúrával fogod tudni feldolgozni...ezzel is csak felesleges stresszforrást generálsz az életedbe. Mi történt apukáddal?
vagy így bűntetem magam mert sosem vagyok semmire elég jó..minden elb*ni tudok csak...hiba hiba hátán---
hát úgy h én mielőtt elkezdtem nőiesedni olyan kis formás voltam ..de hát még gyerek..15-16 éves..most h nagyobb lettem...hirtelen jött 49-57 re..a kilok ..talán ez lehet...meg ha pszichés okonál tartunk lenne mit kibeszélnek de nem egy idegennek mitn egy psz. sajnos..nem menne...:( ismerős nincs...feszült vagyok..a család 1,5 éve széthullott..a gyönyörű házunk a bank elvitte ősszel...most kényszerültem az egyidős pasimhoz meg szüleihez...a kedvenc kis állataim egyedül haltak meg..2.-án a kutyám..írtam is ide róla...húgom elment ki angliába mert a sok stressztől nagyon elfutott vele a ló ..mindig is anya volt az aki erősebben fogott minket...nem járt be suliba..megbukott..most helyrejött lelkileg..az asztmából kigyógyult...én itton maradtam sok érzéssel..fájdalommal...és talán a fogyózás is egy pótcselekvés..vagy szimplán az h semmire sem vagyok képes ..elintézni vmit anélkül h ne teljen el pár nap..és vmit ki akarok vetkőzni magamból..vagy megszabadulni vmitől..fájdalomtól leginkább...minden nap elsírom magam...vmin...apu sosem törődött velünk annyira mint amennyire szeretett volna..és msot látok egy megtört embert...és ..áh hihetetlen..ma is a torkomban volt a gombóc mikor megláttam..mindig mikro meglét könnybe lábad a szeme..és most is csak sírok..állandóan..pl nemrég belenéztem a tescos újságba megláttam vmitbenne amit ő szeretett kajálni és azlrt...elegem van..:(
most viccen kívül...nincs esetleg pszichológus ismerősöd...akivel tudnál erről beszélni? Tudom nem én fogom neked megmondani...de kérlek ne fogyj tovább...el fogsz fogyni! Teljesen...és eltűnik a nőiességed, ami azon a nyári fotón nagyon is megvolt...hidd el nekem...ha már én nem hittem el régen...a férfiak a gömbölyded formákat szeretik, nem a csontosat!A puhát szeretik, akihez jó odabújni.Ez sem motivál abban, hogy ne fogyókúrázni akarj, hanem egészségesen élni??? Én nem azt érzem, hogy magadnak akarsz megfelelni, hanem valami másnak...külvilágnak? Kinek? Én annyira nem tudom elhinni, hogy valaki csupán maga, az ő kis fejével kigondolja,hogy na márpedig ő telt és le kell fogynia?? Neked ez hogy jött?
háát ennek örülök:D:) h így látjátok..
minden esetre mikor ez a team a végéhez ér...én már londonban leszek:)
Időnként felmerül,h ennek és ennek a számú versenyzőnek nem is kell fogynia...És a 10 számúra tisztán emlékszem,h.olvastam...Azt hiszem kezd tompulni az agyam...:S Kb.3 órát aludtam,és reggel 4h-kor kelek...
Szóval jó éjt Csajok!
Ó a pasim azt mondja mindig h neki még 70kilosan is tetszenék..:) meg h 63kilosan voltam a legszebb neki ezzel nincs baj szerencsére..senki kedvéért nem fogynék..divat miatt sem..én magam látom nagynak..:(
én?:) Mikor?:P had olvassam el:) jól esne..mert ..na mind1 nem adom elő a hattyú halálát...biztos hülyének néz a többség..inkább az agyammal lehet a baj?
Nagyon-nagyon igaza van luxynak...én pl. azért sem tudok fogyni, mert nálam nem elég már az általános megszorítás, hogy ne egyél cukrot, gyümilét, fehér lisztet, stb. mint a nagy magyar átlagnak...és ez most nem sértés. Én jó ideje próbálok figyelni az egészséges táplálkozásra...ezzel tudom tartani ezt a 80 kiló körüli súlyt is. Ha ezt nem tenném már 100 kg lennék megint. És nagyon szar, mert én már tényleg csak koplalással, drasztikus változtatásokkal tudnék fogyni, úgy érzem. Pedig Fruzsi, nem vagyok ám sokkal idősebb nálad...csak elcsesztem a szervezetemet 17 évesen!!!!Ne járj úgy, mint én, hogy túlzásokba esel...visszanéztem a régi fogyis naplóimat...volt, hogy 500-600 kalóriát ettem egy nap...és az röhely...Fruzsi gyönyörű és formás lány vagy!!61 kilósan bombanő voltál. Másnak ne higyj! Csak olyan pasit válassz, akinek ugyan ez a véleménye:)
:)Akkor te vagy,akit egyfolytában dícsér az egész fórum:D
:D mondjuk nem élethű egész alakban lehetne..de egyenlőre a technikai felszereltség:D
További ajánlott fórumok: