2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Sziasztok.:))
3 gyerekes anyukaként végre megéltem a 12 hónap alatt életem eddigi legpihentetőbb éjszakáját.:))))) A nagyok kertben aludtak, Doncsihoz nem kellett kelni éjjel (apci elment hajnal 3-kor horgászni), és végül reggel majdnem8-kor keltem ki az ágyból...:))))))Doncsi is akkor ébredt, most itt vihorászik.:)
Tegnap este megkínoztam szegénykét az orrszívóssal, hát, kicsi jött belőle, de azért jött...szegénykém ordított, mint a sakál.:( Most is mindjárt előveszem, mert kicsit szörcsög...mint amikor kicsit sírsz és utána szipogsz egy ideig......Cebiont kapja.
Sziasztok.:)
Hajnai! Nagyon ügyes Máóka, hatalmas cuppanós puszi neki! ;)
Ági! Boldog házassági évfordulót! :)
Bettus! Akkor szuper lehetett a nyár végi nyaralás! :)))) Milyen érzés volt egy újszülött baba Luca mellett? Megfogtad? Miért született 35 hétre?
Köszi:)
Hamarosan meg lesz.......azt hiszem....vagyis nagyon remélem, hogy már nem kell sokáig várni.
Pont ma:)
De sajna külön ünneplünk:(((
:-))))))))
Nagyon örülök!
Szuper! Nem lettünk betegek, nagyon jó idő volt (túl meleg is).
Sokat pancsiztunk, és volt tegnap este utcabál a strand és a kemping mellett, tánciztunk is. :-)
Szia Bettus!
Milyen volt a nyaralás?
Sziasztok!
Csak bekukkantok!
Máténk totyogó lett!Több lépést tett meg egyedül. :)))))olyan édes ahogy lépeget.egyfolytában gyakorolja és örül neki.
és most apa se maradt le róla :)))
Látod!Erre is megérnek ezek a kis csöppök:-DDD
Hála az égnek!!!!
Sziasztok!
Délután indulunk Edinburghba a barátainkhoz meg vasárnap felrakjuk a tesókámat a repülőre.
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Akkor jó:)))
Szia Lorenda!
Szia Ági!
:DDDDDDDDDDD jót röhögtem az utolsó mondatodon.
Na mind1, nekem az volt a jó hogy végül cici nélkül is szépen elaludt.
Sziasztok.:)
Doncsi is viszonylag hamar leszokott a ciciről (mármint nekem hamar....) Néha még most is a fejemben jár, hogy miért?.....
Lorenda!
Tudom, hogy rossz a lelkednek az elválasztódás. Szoptatnád még Teklát, de ő már nem igazán hajlik rá:( Vera is magától hagyta abba, és akkor nekem is rosszul esett.
Ezek szerint a lányok hamarabb leszoknak a ciciről mint a fiúk. Na, de ez érthető:)
Sziasztok!
Katapanka!a te(ti) esetetek egyáltalán nem egyedi!!
Épp ma volt egy kis hisztirohamom,párom nem is értette miért:-( Hiába magyarázom,hogy ha ő itt van,vagy valaki,aki állandóan Nórikázik,akkor áldott jó a gyerek,csak anyát nem hagyja "élni"!
Fenékbe bújás ismerős...ha ottvagyok vele,nem is kell vele játszanom,mert ugy elvan,de ha csak kitenném a konyhába a lábam esetleg inni,hiszti 1000-rel:-(
fog miatt?vagy ez az igazi szepiszori???de ez kegyetlen.