2010 nyarára legyünk bombázók! (vagy legalább pár kilóval könnyebbek) (beszélgetés)
Egy fontos info:
Azok akik eddig nem mozogtak rendszeresen. Ne kezdjenek el tornázni, meg diétázni is egyszerre. Adjanak időt a szervezetüknek, hogy hozzászokjon a kevesebb kajához, majd utána jöhet a mozgás. Szegény szervezetet nem kell pár nap alatt a padlóraküldeni.
Sziasztok!
Remélem jól telt a hétvége...:)Nekem kaja szempontjából jó volt...De hanyagoltam a mozgást:SMa már ezt is pótolom!
Szép napot!
Jo reggelt :)
Acska, no para, en is etten ch-t tegnap du vegul :( Ma minden vissza a normalis kerekvagasba :)
En sem tervezek...
A heten kolesfelfujtat sutottem, 870 kcal volt az egeszben, ez volt az uzsonnam 4 napig.
azt hiszem turos volt, de mar nem emlekszem:)))
Annyit keszitettem mar, hogy szornyu:))
MEg pudingos is van, az aljan kekszel.
jön a meleg...akkor a legtöbb ember nem kívánja a habos sütiket...;-)
Csak a fagyit.
Ami jó ebben, hogy a fagyiban jóval kevesebb kalória van, mint egy jókora krémesben.
Én reggel voltam boltba, s nagyon ügyes voltam. Semmi olyat nem vettem, amit nem szabad. Kólával szemeztem. S bár én lightot iszom amúgy is (azon kevesek közé tartozom, akiknek ennek az íze jobban tetszik), a lúgosítás miatt lemondtam róla. Ha nem is lúgosítok professzionálisan, de legalább naaagy bakikat nem akarok véteni.
Az igazság az, hogy nem vagyok egy bűnözős alkat. (csoki, chips ilyenek). Én simán normál kajából eszem sokat. Vagyis most már kijelenthetem ETTEM.
:))
kcal szempontjbol biztos jobb:)
En is ugyes voltam a hetvegen, de nem kiabalom el... Nem megyek most uzletbe, mert kepes lennek megvenni egy nagy csomag pop corn vagy valami kremes valamit:)) es felfalni az egeszet.
Muszáj írnom vmit, hogy enyém legyen a 100. hozzászólás. :-)
NA viccet félretéve. Megvolt az ebéd. Brokkolikrém leves, vadas. Semmi eszetlen mennyiség. Vacsorára zöldsaláta lesz. Tegnap olyan finom koktálparadicsomot vettem. Édes, roppanós...majdnem jobb, mint egy tábla csoki. ;-)
Ügyes vagy, hogy sokat ittál!
Mindenkinek szól, igazi fogyás ivás nélkül nem lesz! A sok folyadékkal távoznak a méreganyakot a szervezetből.
Üdvözöllek körünkben!!!!
Én ésszel eszek, sokat mozgok...
A fránya webshop nem tartotta igéretét, így shaket és lipodrinket még nem fogyasztok, talán holnaptól. Az biztos, hogy nem én leszek ennek a webshopnak a pozitív hírvivője.
Latom mindenki eltünt igy hetvegere. En is lennek szivesen tünedezöben, de nem megy, mert dolgozom. En akkor szoktam eltünni, amikor szabdnapos vagyok, na akkor -sem- szoktam a gep elött ücsörögni otthon.
Azert leirom, hogy ma mit eszem (hatha tud valaki ötletet meriteni).
R: 2sz rozs kenyer sonkaval, 5 db minipari es uborka
E: spenot
V: na ez meg kerdeses
Napközben: 1 alma es 1 joghurt elösoztva
Tegnap 3 litert ittam, jartam is rendesen a mellekesbe.
További ajánlott fórumok:
- Pécsi edzőpartnert keresek!! Ketten talán könnyebben neki állunk mozogni :)
- Bírom a hülyéket. Könnyebben azonosulok velük, mint az...
- Másoknak mintha könnyebben menne a fogyás
- A 4-es METRÓ átadásával könnyebbé válik az utazásod?
- Segítsetek! A túlsúlyos emberek ha elkezdik a diétát, tényleg könnyebben fogynak?
- 2 évesek déli altatását hogyan lehet könnyebbé tenni?