2010 nyarára legyünk bombázók! (vagy legalább pár kilóval könnyebbek) (beszélgetés)
Hajrá mindenkinek!!!
Én ma éhes vagyok.
Még jó, hogy nincs itthon semmi bűűűűn. Így nikecellt rágok. :-)
Sziasztok!
Acskának szerintem is igaza van...A só megköti a vizet...mikor 90 naposoztam az elején is is ettem valami mogyoró félét gyüminapokon,és másnap mindig többet mutatott az a fránya mérleg...:S:(Sose értettem miért van az,h a többiek nagy örömmel írták,h.gyümölcsnap után mennyit fogytak...Én meg híztam!!!Aztán elhagytam a magvakat...És úgy már nem bírtam...csak gyümölcstől"megőrültem"...
Szóval,Csajszi szerintem se aggódj!
Szép napot!
Kihagytam egy betűt. :-)
Újra:
barbara
nem engedi az oldalt beilleszteni.
megpróbálom hamarosan megint. :-)
Itt sok torna van, van pilates is:
http://
Jo reggelt :)
Segitseget kerek!!! Nem jott le a pilates :( van valakinek vmi tuti linkje ahonnan letolthetnem, vagy skype-on at tudna vki kezdo pilatest kuldeni??
Sziasztok, en is itt vagyok. Tegnap szabadnapos voltam es ilyenkor a gep közelebe se megyek.
En tegnap (szeritem) nagyon ügyi voltam.
R: 2 sz vollkorn kenyer sonkaval
E: 1 db sült csirkecomb, parolt zöldseggel
V: csöben sült brokkoli (lightosan)
Mozogni is mozogtam valamennyit, de sajnos nem volt valami jo idö
Oh, kell neha valami kis finomsag!! En tegnap du csabultam el, sultkrumpli (sutoben, olaj nelkul legalabb), tk kenyer, es kis keksz... Szenvedek is ma, kivannam a szenhidratokat, de ellenallok ;)
Torna, lanyok??? Nem szabad azt sem hanyagolni, persze nem esz nelkul, de mozogni igenis kell :)
Én most kezdek igazán éhes lenni...És most megyek dolgozni...Úgyh.ma még"bekajálok"én is...De ledolgozom...:S
Holnaptól pedig lehet fehérjeturmixozok egy pár hetet...Ezt viszont még átgondolom az éjszaka folyamán...Nem akartam soha többet ehhez a módszerhez folyamodni,de úgy érzem most ez lenne a"megoldás"...
További szép napot!
sziasztok!:)
én ma nagyon bűnözős napot tartottam!!!!!!!!:(
indiai étterembe kajáltam,az ebédem vega tál volt ami nem vész,nagyon fincsi is volt
de utána ittam joghurtos-mango italt ami cukros volt,és ettem McFlurry fagyit...úúúúúúúúúú..
uncsitesómmal voltam,és hát...ő evett igy én is!
tudom,hogy le fogom böjtölni egész héten ezt a a napot...de nagyon lelkiismeretfurdalásom van!
Na mindegy.Amúgy is minden hétre terveztem egy napot amikor megengedek magamnak ilyen fajta édességeket is:))
Ki hogy van ma?:)
További ajánlott fórumok:
- Pécsi edzőpartnert keresek!! Ketten talán könnyebben neki állunk mozogni :)
- Bírom a hülyéket. Könnyebben azonosulok velük, mint az...
- Másoknak mintha könnyebben menne a fogyás
- A 4-es METRÓ átadásával könnyebbé válik az utazásod?
- Segítsetek! A túlsúlyos emberek ha elkezdik a diétát, tényleg könnyebben fogynak?
- 2 évesek déli altatását hogyan lehet könnyebbé tenni?