2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
Jó pihenést és jó éjszakát Nektek is!
Meccs lesz? Akkor ma este én is egyedül fogok dekkolni...:-S Remek.
No megyek tusolni és ágyikó-olvasás, mert megint meccs van a tv-ben!
Így megint lemaradok a csevejről, de majd visszaolvaslak benneteket.
Jó éjt mindenkinek!
A szenilitás jelei jönnek ki rajtam, basszus, nem tudom, mit akarok kérdezni...:-D
Éppen a mosható pelenkák világában nézelődöm, milyet lesz érdemes venni.
Én kíváncsi lennék rá! De a dokibácsim is biztos eligazít holnap.
Szerintetek nagyon ciki listával beállítani a nődokihoz? Mert tervezem, hogy összeírom az összes kérdésemet, mert képes vagyok elfelejteni. Most pl. szinte semmi sem jut eszembe...:-/
Sziasztok!
Nálunk megvolt a du-i pihi, kicsi alvás-kicsi olvasás.
Nekem is szokott fájni a pocak, kicsit olyan szúrós és húzódós érzés, ebből gondolom, hogy a méhszalagok nyúlnak.
Pénteken UH, hogy mi a szitu a bevérzéssel, de remélem felszívódott és a pici is szépen, tökéletesen fejlődik odabent.
A vas!! Nekem annyit mondott a védőnő, hogy majd a labor alapján eldől, kell e szednem. Barátnőmnek kell szednie, de nincs tőle székrekedése! Ha gondoljátok, megkérdezem melyik fajtát szedi....
Sziasztok!
Anita én is 13-án megyek legközelebb a dokihoz! Akkor most együtt számolunk vissza!
Nekem is fájdogál a hasam, néha oldalt, néha lent:) Tuti a méhszalagok nyúlnak!
Most megyek kicsit ledőlök, nagyon fáradt vagyok!
Beszéltetek a szalagok nyúlásáról vagyis azt hiszem szasza volt meg még v.ki,bocsi már nem emlékszem.
Mit érez olyankor egy várandós nő?azt amit én is szoktam,h picit fájdogál a pocakom hol két oldalt, hol pedig lent?
Tudod ahány ország, annyi féleképpen működik az eü. Mikor a kislányom estére belázasodott itt Norvégban, akkor az ügyeleten egyből vettek tőle vért és meg is lett néhány perc alatt az eredmény. Nem volt baci. Másnap éjjel megint lázas volt, ügyeletre vissza, újabb vérvétel, de több fiolányi, így még a vércukrot is és mindent kielemeztek, több oldalas adathalmazt kaptunk. Otthon ilyet nem csinálnak.
Viszont sajna ebben az országban nagyon sok a születési rendellenesség a mai napig is, ezért akarok hazasietni, mert még ebben a kis faluban is hatalmas bentlakásos intézmény van a betegek számára. Nem értem, hogy hogy nem veszik észre a bajt?
Sietek haza, otthon nagyobb biztonságban érzem a picimet, viszont születés után meg jönnék vissza, mert utána már itt a jobb!!!
Azért ez elég érdekes, hogy többeteknél két hónaposan akarnak csak meggyőzödni róla, hogy méhen belül van-e a baba. Nálam egyik esetben sem akarták ilyen későre halasztani.
Egyébként szidjuk az egészségügyet, és én mindenkitől azt hallom, hogy terhesnek lenni Magyarországon jobb, mint "nyugat"-on.
Ezt én is olvastam itt a hoxán és utána is néztem. Ahhoz, hogy az A-vitamint túladagoljuk rettentő nagy mennyiségeket kellene bevenni. Barátnőmnek egyszer írtak fel olyan gyógyszert, ami hatalmas adag A-vitamint tartalmazott és helyből kapott mellé fogigátlót is.
Mellesleg az A-vitamin hiány szintén fejlődési rendellenességet okozhat.
A Gravida és az Elevit között annyi a különbség, hogy a Gravidában az A-vitamin fele béta-karotin formátumban van, amiből annyi szívódik fel, amennyit a szervezet igényel (a répában például a napi bevitel többszöröse van béta-karotinból). Amikor döntöttem terhesvitamin kérdésben, átnéztem a neten a betegtájékoztatókat, onnan tudom.
Ja és az Elevitet tesztelték, méghozzá terheseken annak idején a szocializmusban, Magyarországon.
Ne legyél szomorú, persze tudom, hogy könnyű mondani, de fogd fel úgy, hogy a baba miatt sem szabad szomorkodnod, mert megérzi. Oké? :-D
Nekem most mennem kell, este benézek!
Addig is mindenkinek szép és mosolygós napot!;-)
Ezek szerint én még hamarabb fogok hírt kapni kicsimről? Ez így nagyon rossz! Nem volt a dokinál uh? Nálunk minden magánrendelőben van, és ott egyből meg is csinálják!
Ne izgulj, amíg te jól vagy addig a picur is!
Nekem meg kezd elmúlni a hasfájás, engem pedig ez nyugtalanít. Mondjuk a cicifájdalom, a szédülés továbbra is megvan.
És már megint felébredtem hajnali fél4kor, és képtelen voltam visszaaludni. Borzasztó. Most pihentem egy órácskát, többet nem tudtam, mennem kell el.
Sziasztok!
Látom akkor nem csak én v.ok szomorkás a mai nap.
Végre sikerült ma elmennem a dokihoz,amitől tartottam nem kellett v.na.Nagyon kedves volt az orvos és az aszisztens is,no de kézzel nem vizsgált meg azt mondta uh.Igen csak arra időpontot kell kérni-ilyen nincs,gondoltam-amit kaptam is,április 13. ra.Könyörgöm hol van az még és addig mi lesz velem?nem láthattam a pici babám és azt sem tudom h hogy van.Habár én tudom h jól érzi ott magát.Kicsit az volt a rossz a doki kedvessége ellenére,amikor mondta az uh-t azért is kell,h kiderüljön,h a magzat él e,h méhen belül van e stb.Ezt rossz volt hallani,de mondtam neki h én jól érzem magam és tudom,h a picim is odabent a méhemben.De azért mégis kicsit szomorkás v.ok:(
BollerKrisz neked meg kitartást,szorítok:)
Sziasztok!
Lányok nem is tudom miért írom, lehet, hogy egy kis bíztatásra van szükségem:
Mensi előtt 1 nappal csináltam tesztet negatív. Mensi napján (nem is jött meg!) negatív. utána 2 nappal negatív. Elmentem az eü központba, ott a nővér csinált tesztet, azt mondta rossz angol nyelvtudással, hogy pozitív, de én csak egy mínuszos vonalat láttam, de ő mosolygott és mikor rossz angolommal rákérdeztem, hogy baba van-e a pocimban, azt mondta igen és mosolygott mint a vadalma. Mensi még nincs, tünetek stimmelnek, mint Zsófimnál, de valahogy hiányzik a tudat. Erre ma vettem megint egy tesztet és az megint csak negatív. Itt csak ClearBlue teszt van, mind a 4 az volt. Nem győzöm kivárni, hogy hazamenjek Magyarországra és elmenjek dokihoz. Létezik, hogy mind a 4 ClearBlue teszt rossz volt? Most akkor szerintetek mi van? Mensim még sosem késett!!!