2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
Elvileg a tornát vagy jógát 12. hét után lehet elkezdeni. Én Annánál nem sokáig csináltam, mert munka mellett nem volt rá energiám, mikor meg már itthon voltam, egy hónapig csináltam, aztán elkezdtem keményedni (nem a tornától meg a jógától) és eltiltott a doki.
Amúgy elég érdekes dolog ez, mert nálunk ezek a programok napközben vannak (még a kórházban is), és ugye elméletben, aki nem veszélyeztetett terhes az az utolsó előtti hónap végéig dolgozik, aki meg veszélyeztetett az nem tornázhat.
Pincérnő vagy? Nem semmi! Akkor nincs km hiányod:)
Nekem is csak petezsák látszik, de ha jobban megnézem van ám benne valaki!:) Én ennek is nagyon örülök és szoktam puszit adni a képre!:D Most biztos kinevettek:)
Én a tornára a legjobb módszernek azt találtam, ha dolgozom, ott nagyon sokat megyünk. Pincérkedem, nem annyira nagy forgalmú helyen, maximálisan bírható lenne, ha nem lesz semmi baj velünk.
Krémet én is szeretnék, ha aktuális lesz, de egyelőre próbálom még annyira nem beleélni magam, nehogy baj legyen. De persze ez nem könnyű... :)
Képet én nem kaptam, igaz, még csak a petezsák látszott, baba nem. Engem nagyon nehéz UH-zni, mert iszonyatosan hátrahajlik a méhem, hasi Uh-n meg se találják, ha üres a hólyagom. Szóval nem kis meló volt, mire megtalálták a baba helyét egyáltalán, két doki kellett hozzá, és a nagy kavarodásban nem jutott eszébe senkinek.
Én is akarok majd vmiféle intim tornát csinálni, gátizom erősítésképpen. van is egy dvd-m, ingyen kaptam az internetről.....
Pocakomat is akarom majd kenni+a ciciket. erre egyelőre barátnőmtől kapok krémet, neki bevált és még vagy fele megvan neki. nem akarja kidobni, ő pedig már a vége-felé jár!
Nekem kérnem sem kellett az uh végén már nyomta is a kezembe a doki:) Mondta a doki: az első kép!
Én olyan szomjas vagyok,hogy az hihetetlen!
Csajok!
Ti foglalkoztok már olyan dolgokkal h torna,gátizommasszázs,gátizomgyakorlat v esetleg jóga? v csak én sietem ennyire el?
:)
A pocidra gondoltam:) Én ma vagyok 6+3! Hihetetlen:)
Na, akkor mégis csak tud valami a védőnő:) Fiatal vagy idősebb?
Sziasztok. Én egy kicsit el vagyok maradva e téren..már újabban ez a divat a védőnők részéről?
Mi ez az új hülyeség? Régen egyszer volt, azt jól van.
Én ma vagyok kereken a 6. héten. Amúgy meg 27 éves vagyok. :)
De hazudtam, a kávét megkérdeztem, és arra válaszolt. Tehát egy valamit azért tudott! :)
Engem is fenyegetett az 5 látogatással, de azt mondta, lehet, hogy nem lesz annyi azért! :)
Az én párom rendmániás, tehát alapból suvickolja a lakást, csak sajnos nincs itthon most, majd hét végén jön csak. De már mondtam, hogy kérdezze a védőnőt mindenről nyugodtan, majd ő válaszol! :) Nagy meccs lesz, az biztos!
Amúgy én is éhes vagyok! :)
Sztem nem baj, én is ezt tenném legszívesebben, de mindig megfeledkezem róla és sajnos nálam az éhség remegéssel jár. Képes vagyok addig húzni, míg nem remeg mindenem. És az nem jó...
Próbálok inkább többször kevesebbet enni, az lenne az ideális ha jól tudom!
Egyél csak! A párom mindig azzal jön, hogy egyél, kell a babónak a kajcsi! ;)
Meghozod az étvágyam:)pedig kb 20 perce ettem.
Sokszor meg sem várom míg éhes leszek csak eszek és eszek.Ez ugye nem baj?
Szia!
Mi holnapra várjuk az első látogatással! Iparkodtunk ma összedobni a lakást, ne mondja már hogy putriba jön a gyerek! ;) Asszem egyébként majd 5x fog látogatást tenni nálunk. Gondolom ez az első vmiféle környezett-tanulmány lehet.... Gondolhatod, a párom sem örült neki! Lehetett suvickolni a lakást és mivel én nem igazán ugrálhatok, szegénykém csinálta jórészt! Jó-jó, nem volt itt bokáig érő kosz meg ilyenek, de jobb ez így...
Basszus! Én megint éhes vagyok!!
Nincs mit!
Dede:) Jól mondod! Húúúú, nem tudom, lehet, hogy én vagyok túl érzékeny?:D Ez nem az én napom, az tuti!
Nagyon kedves vagy ,köszönöm.Igen honnan is tudnánk főleg ha első gyerek meg aztán amúgy is.Mi is azért kérdezgettük itt egymást mert nem tudtuk.
Ja és a kedves aszisztensek bek.....ák,ha ő bemegy egy boltba és nem találja amit keres megkérdezi az eladót,h merre találja nem?