2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
Csajok, fájhat a köldököm szintén a terhesség miatt, vagy ez valami más? Tök rossz, ha hozzáér a gatya.
És tegnap óta rendre mindentől megundorom, amit ettem azóta, mert megeszem jóízűen, aztán utána borzasztó hányingerem van, és öklendezek. Így került le a csirkehusi és az uborka eddig a repertoárról, na meg a füstölt kolbász, szalámi, sonka. Pedig ezeket úgy szerettem, de most rágondolni is rosszul esik.
Sziasztok!
Én most jöttem a dokitól, én is a netes kalkulátorok szrint 6 hetesnke számoltam magam, de a doki szerint 5 hetes vagyok és nálam is csak egy 13 mm es petezsák látható még.
De egybként lehet benne valami, mert nekem egyrészt mindig bajom volt a mensivel és soha nem volt 28 napos ciklusom.
A mosható pelusokról:
Nekünk AIO van, zsebes. Ebbe mindenfajta olyan betétet bele lehet tenni, ami téglalap formájú, vagy tetra.
Sokkal bőrbarátabbak a mosható pelenkák, mint a papír. Ismerek olyan babát, akinek a bőre csak moshatóban marad egészséges.
Hátránya: nem bír annyi pisit, mint a papír, gyakrabban kell cserélni.
Sziasztok!
Nem voltam ma, mert de. vittük a kocsit műszakira, du. anyósék+barátnőm.
Holnap UH!!! Már nagyon várom!
Fannino! Üdv köztünk és gratula!!!!
Látom a táblázat is szépen gyarapszik!
De aranyos vagy, köszönöm :)! Úgy legyen. Hát igen, ezek a PÉ-k nem mindig pontosak, nehogy aggódj emiatt!
Nekem szerintem 11-12. napon lehetett, úgyhogy hátha tényleg halljuk holnap...
Érdekes, hopgy előző terhességeknél mindig rohangáltam orvoshoz, alig vártam, atb, most sokkal nyugodtabb vagyok. Élvezem és kész. Ez oloyan furcsa, az előzőek után :)
Én mensi szerint ma vagyok 6+4, és tegnap nem volt még szívhang. UH alapján 5 hetes terhességnek felel meg, és a számításaim szerint is (félidő után estem teherbe). És utána olvastam könyvben, 6. hét vége felé kezd el dobogni a szív. Szóval másodszor majd csak a 7-8. hétben megyek el dokihoz, mert akkor megkímélem magam ettől a felesleges aggódástól...:-/
Viszont kívánom, hogy Neked holnap jól hallható legyen a szívhang!!! ;-D
Sziasztok! egyszer már írtam, hogy catlakoznék, aztán valahogy a folytatás elmaradt. Költöztünk, alakultunk, dolgoztunk...
Holnap leszek 6,2 hetes, és megyek a dokihoz. szerintetek szívhangra számíthatok?
Szia!
Én azért berzenkedem az esti teázástól, mert így is kimegyek min. egyszer pisilni 3-4 között, pedig éjfél körül fekszem le, aztán 6kor megint megyek. És ha még innék is egy bögre teát elalvás előtt, akkor az sztem betenne.
Sziasztok...
6-7 het kornyeken szokott szivmukodes latszani..ne aggodjatok:-)..es meg akkor is vannak esetek amikor meg kesobb.
Nemalvas...nallam is van..pedig hulla vagyok neha....estere beszereztem harsfateat...az talan segit.Eloszor a tegnap este ittam...de fel 3 kornyeken megis megebredtem....hat evvan.
Hanyinger nallam is van...de szerencsere a rokazas egyelore elkerul.
Sziasztok!
MEgint nem megy az alvás. Pedig fél2kor még ébren voltam, annyira kínzott a hányinger. Jó darabig a wc mellett görnyedtem és öklendeztem, meg az ablakban szívtam a friss levegőt. De továbbra is örülök neki, ezek szerint növekszik a terhességi hormonom. :-D
Okés, igyekszem teljesen lehiggadni. Fő a pozitív hozzállás!
Mindenkinek jó éjszakát!
Én kislányt érzek, de mindenki belémdumálja a kisfiút...:-D
Elvileg 6+3, gyakorlatilag 5+valamennyi(talán 5?) idős vagyok.
Igyekszem lehiggadni, az előbb egy kicsit eltörött a mécses, de úgy mindenen, nem konkrétan a szívhang hiányán.
Szia!
Jövő héten mész? De jó Neked:) Már nekem is eszembe jutott, hogy elmegyek, a dokihoz és megmondom neki, hogy nézze meg soron kívül, nem bírok ki még 2 hetet! De, tudom, hogy nem fogok elmenni:D
Sziasztok!
Nekem 5+3-on még csak 6,4 mm-es petezsák volt látható. Igazából ilyen idősen nincs ám szívhang senkinél, nehogy ezen beparázz! :) Nekem azt mondták, 3 hét múlva menjek, ha minden okés addig, de mi megnézetjük előtte is azért, mert én megőrülök annyi idő alatt. Így én 7+3, jövő hét szerdán szeretnék menni. Én még a 6.héten sem mennék szívhangot nézetni, mert soknak nem látszik még, és csak beparáznék! :)
Én is nagyon várom már!:) Megegyezhetünk abban, hogy most lefekszünk aludni és csak az uh napján kelünk fel!
Én úgy tudom, hogy a fiúk elélnek egy hétig is a méhben! Kalkulátor mit mond, mennyi idős vagy?
Biztos minden rendben van, ne izgulj:)
Én meg 14-én megyek. :-D Nagyon várom, annyira, hogy legszívesebben most lefeküdnék aludni, és azt kívánnám, csak aznap ébredjek fel.
Csak azt nem értem, hogy félidő után 2 nappal voltunk védekezés nélkül együtt, a spermák max. 3 napig életképesek, tehát max. 5 nappal lehetek kevesebb, mint amennyit most számolok, az akkor 5+5, ugye? Mondjuk ha Neked 5+3-on nem volt, akkor talán nálam is rendben van minden.
Sziasztok!
Ma nem voltam, meg nem is leszek sokat, hulla vagyok! Kimaradt a ma délutáni pihi, ugyanis otthon voltunk Anyuéknál.
Szívműködést a 6. héten mi sem láttunk, ezt a doki is mondta, de a 7 héten már szépen látszott, hogy pulzál a picikénk szíve!
Pénteken lesz a köv. UH, de ez már itt a kórházban a saját dokimnál. Képet pedig biztosan nem fogok kapni...... :((