2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
Én is dohányoztam elég sokig! De, letettem, péntekig én is kívántam, de itt volt öcsém és rágyújtott, folyt a nyálam érte:) Aztán a szél rám fújta a füstöt és bööööööööö:) Na, azóta nem nagyon kívánom! Szerintem nálad is elfog múlni hamarosan!
Helyes tarts is ki:) Szorítok, hogy sikerüljön!
Még v.mi csajok,nagyon rossz érzés de próbálom tartani magam én a tesztelés előtt dohányoztam de,ahogy megtudtam h pozitív abbahagytam,de mégis rossz mert néha megkívánom gondolom ez csak a nikotin utáni vágy:( a fene vigye
de kitartok:)
Jaj de mégis jó ez a számítás én v.ok hülye:D csak én ezt a számítást nem így tudtam.De tényleg így is jó.
Na hát most jól kinevetem magam...
Mikorra várható a szülés? Hogyan számítják ki a várható dátumot?
A klasszikus u.n. Naegele számítás szerint: az utolsó menszesz első napja, mínusz 3 hónap és plusz 7 nap.
Na ez már mi v.hol ezt találtam ezt nagyon elrontották........mínusz 3hónap:):)
Szia!
Gratulálok!:)
Akkor lehet, hogy egyszerre fogunk szülni:) Nekem is nov. 22 a dátum!
Sziasztok!
Mi holnap lépünk a 6. hétbe, és eddig szerencsére minden rendben velünk. Csak valahogy amióta teherbe estem, még többet dolgozom, mint előtte. :)
Anita, ha minden jól megy, akkor nekem is szülinapi ajándék a baba, nov. 22.-re vagyok kiírva, és nov. 24.-én leszek 28 éves! :)
Jó reggelt Lányok!
Hogy vagytok? Én megint korán keltem:D
igen. A dokik is így számolják. ha jól tudom az utolsó mensid első napjához adsz 9 hónapot plusz egy hetet.
ezek pontosak...csak a baák nem tudják ezt :D
egyébként bocsi, hogy nem köszöntöttelek, Zita itt ugrált az ölemben és nem tudtam mennyit engedélyez írni.
Üdv nálunk és gratula
Szia triniti és köszi a gratulációt és a köszöntést,na meg az infót.
Neked is jó éjt és jó pihenést
Ca azt nem tom mennyi kell ilyenkor,de biztos lesz olyan aki majd tud neked segíteni.
Sziasztok!
Üdv az újaknak és gratula!
Tartózkodási hely szerint megy a védőnő. Én a héten voltam és a tartózkodási cím alapján mondták, hogy kihez kell majd mennem! Nem gond, ha nem vagy bejelentve, nekünk sem saját a lakás, amiben most lakunk!
Nem is tudtam, hogy van másik fórum is! Én mindig ezt látogatom. Gyűlünk szépen!
Most én is lépek az ágyikóba, ma du. elmaradt a hosszabb alvás, így remélem éjjel bírok majd aludni.
Tudja vki, hogy terhesség alatt mennyi a szükséges Ca-bevitel?
Jó éjt mindenkinek!
Pontosan még nem tudom kedden megyek először dokihoz,de a neten találtam születéskalkulátort ha jót mondd akkor 6-7 hetes.
Jó éjszakát és pihenjetek jól
Köszi:)
Most megyek fürdeni és lefekszem, leragad a szemem:)
Te mennyi idős is vagy?
Igen, jó hogy van akikkel meg lehet beszélni dolgokat!
Addig úgysem tudja abbahagyni az izgulást az ember amíg nem látja a picit! Én is megnyugodtam, hogy jó helyen van, erre ma már azt számoltam, hogy mikor látom legközelebb!:D
Szerintem nálunk se lesz fogadott doki, vagy még nem tudom.
Olyan jó h vannak csajok akik ugyanígy vagyunk és elmondjuk tapasztalatainkat.
Ja és abba hagyom az izgulást:)
De ez a fogadott doki dolog sajnos nem fog összejönni nálunk.
Szia!
Nekem volt uh is és kézzel is "megnézet", de nagyon finoman 2X megnyomta a hasam és kész! Egyébként nekem is fájdogál a hasam, de ez természetes!
Sziasztok csajok!
Légyszi azt mondjátok már meg nekem h hogy fog vizsgálni a doki először csak uh vagy kézzel is,csak azért kérdezem mert mint mondtam fájdogál a pocakom és nem örülnék neki ha a nyomkodna.