2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
Jaj, nem írtam le az egészet, így félreérthető: tehát náluk nem szokott jelentkezni. A többieknél meg vagy igen, vagy nem, nincs benne logika, és nincs rá ,, törvény" sem. Gondolom a fent említettek között is van olyan, aki szegény mint a lakodalmas kutya... :)
Ha lehet egy indiszkrét kérdésem: hány cm vagy, és mennyit híztál Zitával?
Nos lányok én elvonulok a géptől. Lassan irány a tus, de előtte még egy kis zöldbableves vacsiként! Már ásítozok, pedig még csak 7 óra múlt...
Holnap jövök!
Szép estét mindenkinek!
az én férjemé is :)
mi mindenképp szeretnénk tudni, amilyen hamar csak lehet, annak ellenére, hogy nekem teljesen, de teljesen mindegy, hogy fiú-e vagy lány:) A férjem kislányt szeretne, hogy aztán jól elkényeztesse :))) Az ő családjában szinte csak fiúk vannak, érthető, ha ő és mindenki egy lányra vágyik. Nálunk csak lányok, de a család nem feltétlen szeretne fiút, a hivatalos vélemény az, hogy lányt legalább tudnak nevelni :)))
Egyébként folyamatosan megy a találgatás, az elméletgyártás, stb:) A barátnőmék Trinitiékhez hasonlóan nem akarták megtudni, aztán megváltoztatták a véleményüket, de most már a baba nem mutatja magát! Mindig a fenekét mutatja az orvosnak :)
Viszont képzeljétek rókakoma meglátogatott :( pedig azt hittem, elkerüljük egymást, de úgy tűnik nem... Most megkönnyebbültem kicsit, remélem nem jön vissza. Vajon miért erősödik a rosszullét a 10. héten???
Így igaz! 50-50%! ;)
Én mondtam a páromnak, meg volt már erről szó régebben is, hogy legyen úgymond meglepetés! Nem az, hogy nem vagyok rá kíváncsi vagy nem érdekel! Dehogyisnem! Néha nagyon furdalja az oldalam a kíváncsiság, de mondta, az elsőnél teljesen mindegy csak egészséges legyen!!!!!!
Mi is kislányt szeretnénk! De már annyira, befűtöttem a páromat is a kislányra, hogy azt mondja, ha kisfiú lesz, már akkor is Adrinak fogják hívni. :) Persze ugyanúgy fogunk örülni egy kisfiúnak is. :)
Tényleg! Kb melyik héttől tudjuk meg, h milyen nemű lesz?
Köszi a gratulációt! Hát nem volt egyszerű végigcsinálni, de a kistesó érdekében ez még menni fog! ;)
Sajnálom a vetélésed! Biztosan nem lehet egyszerű, átérzem veled ezt a 12 hetet, nekem is nagyon nehéz, szinte folyamatosan feküdnöm kell! Nálam pedig alapból, a lombik miatt vagyok veszélyeztetett
terhes!
Én a lombik-program miatt kapom, már február 13-a óta, akkor volt a beültetésem. Az elején volt 3x2 hüvelyen keresztül + 2x1 szájon át. Ez utóbbi már nem kell, csak a hüvelyi 3x2.
És te miért kaptad? (ha nem vagyok indiszkrét)
Szia!
De jó Neked! Én jövő hét pénteken hívom a szegedi dokimat, de sztem még a 14. hétig nyomatja majd, más nem majd csak 3x1-et. Már nagyon várom, hogy nekem is leteljen!
Húúú nekem most nagyon jól esett, de érzem lesz ennek böjtje!!! A torkom!
Csajszik! Ti majd meg szeretnétek tudni, hogy ki rejtőzik a pocakban? Már úgy értem, kisfiú vagy kislány! Főleg első babásoktól kérdezném, de bárkitől szívesen várok választ!
sziasztok kismamák! olvasgattam itt az elmaradt hetet, látom, lecsúsztam pár témáról...
s hogy vagytok? Jól/rosszul? Énnekem mindjárt vége az utrogestanos 12 hétnek... (olyan nehezen telnek a napok..)
vicus, rumos gesztenyepürét tejszinhabbal? :D (csak vicceltem).